Preview kan inte längre laddas ner och får inget underhåll från och med oktober 2017. Dessutom har Enhetsförhandsgranskning tagits bort från oktober 2017-versionen av Photoshop. Om du sedan tidigare har laddat ner Photoshop på iOS-enheten kan du fortsätta använda den i befintligt skick tillsammans med tidigare versioner av Photoshop.

preview_appicon_128

Adobe Preview är ett Photoshop-iOS-tilläggsprogram som förhandsgranskar design i realtid medan du redigerar den i Photoshop. Med Preview kan du säkerställa att design visas exakt som du vill på aktuella enheter. Preview snabbar upp designprocessen och minskar testtiden på olika skärmstorlekar.

Om du har ett dokument med ritytor försöker Enhetsförhandsgranskning visa korrekt rityta genom att matcha ritytans storlek och position med den anslutna enhetens storlek.

device preview2

Allmän information

Vad är Preview och hur fungerar det?

Preview-appen är det snabbaste sättet att förhandsgranska mobildesign och webbdesign exakt och samtidigt på flera iOS-enheter. Med Preview kan du utforma din design exakt som du vill på dina iOS-målenheter.

Behöver jag Adobe Photoshop för att använda Preview?

Ja, Preview är ett tilläggsprogram för Adobe Photoshop 2015.

Behöver jag ett Creative Cloud-konto för att använda Preview?

Du behöver antingen ett kostnadsfritt eller ett betalt Creative Cloud-medlemskap för att använda Preview. Om du inte redan är medlem kan du registrera dig för ett Creative Cloud-medlemskap utan kostnad.

Kan jag hämta Preview utan kostnad?

Preview kan inte längre hämtas från App Store.

Om du tidigare har hämtat Preview och inte uppdaterat till oktober 2017-versionen av Photoshop kan du fortsätta använda den här funktionen med tidigare versioner av Photoshop.

Var kan jag få mer hjälp och support för Adobe Preview?

Gå till Hjälpsidan för enheten Preview eller lägg upp en fråga på https://forums.adobe.com/community/photoshop/device-preview.

Använda Adobe Preview

Fungerar Preview med någon version av iOS?

Preview fungerar med alla enheter som stöder iOS 8 eller senare.

• iPad Pro
  • iPhone 4s
  • iPhone 5
  • iPhone 5c
  • iPhone 5s
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPod Touch (femte generationen)
  • iPad 2
  • iPad (tredje generation)
  • iPad (fjärde generation)
  • iPad Air
  • iPad Air 2
  • iPad Mini
  • iPad Mini 2
  • iPad Mini 3

Är Preview tillgängligt för Android?

Preview är inte tillgängligt för Android.

Vilken version av Photoshop fungerar Preview med?

Preview kan användas med Photoshop 2015, som är en kostnadsfri uppdatering för Creative Cloud-medlemmar.

Hur ansluter jag Preview till Photoshop?

Du kan ansluta Preview till Photoshop med en USB-anslutning eller via Wi-Fi.

När du ansluter till Photoshop för första gången kräver Preview att enhetens förhandsgranskningspanel i Photoshop är öppen. Den här panelen behöver inte vara öppen vid efterföljande anslutningar.

Behöver jag ett Adobe ID för att använda Preview?

Du behöver logga in på ditt Creative Cloud-konto med ett Adobe ID för att använda Preview via Wi-Fi.

Hur många enheter kan jag ansluta till Photoshop samtidigt?

Det finns ingen specifik gräns för hur många enheter du kan ansluta. Tänk på att ju fler enheter du ansluter samtidigt desto mer bandbredd används för att skicka bilder vilket kan leda till en långsammare förhandsgranskningsprocess.

Hur ansluter jag via en USB-anslutning?

Börja med att hämta och installera iTunes på din dator. Kontrollera sedan följande innan du ansluter Preview till Photoshop via en USB-port:

• Preview är aktiverat och körs på din enhet.
  • USB-kabeln är ansluten till datorn där Photoshop körs.
  • Enhetens förhandsgranskningspanel i Photoshop är öppen.

Hur ansluter jag till Photoshop via Wi-Fi?

Så här ansluter du Preview till Photoshop via Wi-Fi:

• Logga in på Adobe Preview med ditt Creative Cloud-konto.
  • Kontrollera att Adobe Photoshop och din enhet ligger på samma Wi-Fi-nätverk.
  • Kontrollera att enhetens förhandsgranskningspanel i Photoshop är öppen.

Hur förhandsgranskar jag designen för en mobilapp samtidigt på två enheter?

Om du vill förhandsgranska en design samtidigt på två enheter, till exempel på en iPad och en iPhone, kontrollerar du att båda enheter är anslutna till Photoshop via Wi-Fi eller USB. Preview identifierar och visar automatiskt ritytorna för varje enhet.

Kan jag navigera ritytorna på min enhet genom att svepa?

Ja, du kan svepa för att navigera och förhandsgranska olika ritytor. Med Preview kan du svepa bland ritytor utifrån dess bredd. Om du exempelvis har en PSD med olika ritytor för olika iOS-storlekar och du ansluter en iPhone 5 kommer Preview visa den första ritytan på iPhone 5 automatiskt. Du kan också markera en specifik rityta från appens navigeringsmeny och navigera igenom ritytorna som matchar bredden på den du har valt.

Kan jag navigera bland lagerkompositioner på min enhet genom att svepa?

Preview visar den aktiva lagerkompositionen i Photoshop. Använd panelen Layer Comp i Photoshop för att välja vilken skiktsammansättning som ska förhandsgranskas.

Kan jag förhandsgranska mina designer i realtid medan jag redigerar dem i Photoshop?

Det beror Photoshop-filens storlek och antal lager. Det kan ta ett par sekunder innan de ändringar som du gör i Photoshop visas i Preview.

Vilka gester stöder Preview?

Svep för att navigera mellan olika ritytor och förhandsgranska dem på befintliga enheter.

Knip utåt för att zooma in och knip inåt för att zooma ut.

Dubbelklicka för att växla mellan 100 % och vyer med fylld skärm.

Dra för att panorera bilden fritt.

Kan jag koppla bort min enhet från Photoshop och fortfarande förhandsgranska min app?

Ja, Preview cache-lagrar alla ritytor som visats innan du kopplade bort enheten.

Stöder Preview stående och liggande perspektiv?

Ja, Preview stöder både stående och liggande perspektiv. Preview identifierar automatisk ritytor med korrekt storlek för sådan rotation.