scan_appicon_96

Skanna vad som helst till högkvalitativa PDF-filer med din mobila enhet. Mobilappen Adobe Scan omvandlar din mobilenhet till ett intelligent verktyg för skanning och textigenkänning som snabbt fångar och konverterar text på papper och whiteboards till Adobe PDF-filer du bland annat kan söka i, anteckna i, fylla i, signera och redigera.

Den kostnadsfria mobilappen Adobe Scan gör det enkelt att läsa in text på papper och whiteboards med din mobila enhet, med automatisk textigenkänning och AI som drivs av Adobe Sensei. Omvandla dokument, formulär, whiteboards, kvitton och visitkort till Adobe PDF-filer du kan söka i, anteckna i, fylla, signera, redigera och annat.

Ja. Hämta den kostnadsfria Android- eller iOS-versionen av mobilappen från Google Play eller iTunes App Store.

Ja. När du klickar på Spara PDF i Adobe Scan konverteras din fil automatiskt till PDF-format och sparas i ditt Adobe Document Cloud-konto.

Mobilappen Adobe Scan samverkar med Adobe Document Cloud för att hjälpa dig vara uppkopplad, produktiv och för att underlätta samarbete på alla typer av enheter.

Registrera ett Adobe Document Cloud-konto för att:

• Lagra och kom åt filer i Adobe Document Cloud med 2 GB kostnadsfri lagring.
  • Synkronisera dina filer till Adobe Document Cloud och få direktåtkomst på datorer, mobila enheter och webben.
  • Dela enkelt dina filer med andra utan att behöva orsaka röriga e-posttrådar med mängder av bilagor.

Alla PDF-filer du skapar med Adobe Scan kan fyllas i och signeras i Adobe Acrobat. Tryck på Fyll i och signera på fliken Senaste för att installera Adobe Acrobat på din telefon eller surfplatta och fylla i ett formulär, kontrakt eller avtal.

Adobe Acrobat Reader använder formulärfältsigenkänning som drivs av Adobe Sensei-motorn för att identifiera och föreslå fält, som t.ex. namn, adress, signatur och kryssrutor. Det gör det ännu enklare att fylla i och signera formulär.

Med Adobe Scan kan du skanna och automatiskt importera visitkort till dina kontakter på din enhet, utan att behöva skriva in dem. Du kan även skanna flera visitkort med en flersidig skanning och välja vilka du vill importera.

1. Öppna appen Kontakter.
  2. Välj den kontakt du vill lägga till i Outlook.
  3. Välj Dela kontakt (iOS) eller Dela som vCard (Android) och välj sedan Outlook.
  4. Öppna bilagan i din Outlook-app på datorn och välj sedan Spara och stäng.

Ja. Du kan skicka e-post till de kontakter du överfört med Adobe Scan från din e-postapp genom att skriva in deras namn och välja deras uppgifter från den nedrullningsbara listan.

Nej. Adobe Scan är en kostnadsfri, fristående app.

Med en prenumeration på Acrobat Pro DC kan du kombinera och organisera dina inskanningar med andra dokument och formulär i en enda PDF-fil. Du kan även exportera inskanningar till redigerbara Microsoft Office-filer från stationära datorer, mobiler eller webben. Bilder och text från dina skannade PDF:er blir även fullt redigerbara på din stationära dator.

Adobe Acrobat Reader är det branschledande programmet för visning av och arbete med PDF-filer. Med den kostnadsfria appen kan du fylla i, signera, kommentera, markera och söka i PDF-filer som skapats i Adobe Scan.

Om du prenumererar på Adobe Acrobat Export PDFAdobe Acrobat PDF Pack eller Adobe Acrobat Pro DC har du premiumfunktioner som låter dig göra ännu mer med dina PDF-filer.

Med ett enkelt tryck i Adobe Scan kan du öppna dina skanningar i Adobe Acrobat Reader och enkelt kommentera, markera eller söka efter text i dem.

Om du prenumererar på Acrobat Pro DC är bilder och text i dina skanningar fullt redigerbara på stationära datorer. Dina filer är dessutom åtkomliga där du använder Adobe Document Cloud – på datorer, mobila enheter och webben.

Ja, du kan importera foton av text på papper eller whiteboards till Adobe Scan. Välj bildikonen på fliken Senaste eller Alla skanningar så identifierar och hämtar Adobe Scan foton av dokument och formulär från ditt bibliotek.

Du kan även dela bilder från ditt fotobibliotek. Välj bara ikonen Dela när du visar dina foton, och välj sedan Adobe Scan.

Du kan spara din originalbild i JPG-format genom att gå till Inställningar > Inställningar och aktivera Spara original i Foton.

Optical Character Recognition, eller OCR, är en teknik som gör det möjligt för dig att konvertera olika typer av dokument, såsom skannade pappersdokument, PDF-filer eller bilder som tagits med en digitalkamera till redigerbara och sökbara data. Adobe Scan tillämpar automatiskt optisk teckenigenkänning (OCR) på ditt dokument och konverterar det till en fullständigt redigerbar kopia av din PDF-fil.

Ja. Appen Adobe Scan erbjuder kostnadsfri OCR.

Inaktivera automatisk textigenkänning (OCR) genom att klicka på Inställningar > Preferenser > Kör textigenkänning.

Ja. Ändra språk genom att klicka på Inställningar > Preferenser > Textigenkänningsspråk och välj sedan det språk du föredrar.

Online-hjälpdokumenten finns tillgängliga från din enhet och från alla webbläsare. Hjälp finns på 19 språk.

Ja. Du kan få mer hjälp genom att ställa en fråga i något av forumen. Dessa forums länkar finns även tillgängliga från appen: