scan_appicon_96

Skanna vad som helst till högkvalitativa PDF-filer med din mobila enhet. Mobilappen Adobe Scan omvandlar din mobilenhet till ett intelligent verktyg för skanning och textigenkänning som snabbt fångar och konverterar bilder till sökbara Adobe PDF-filer av hög kvalitet.

Vad är mobilappen Adobe Scan?

Den kostnadsfria mobilappen Adobe Scan gör det enkelt att läsa in och arbeta med skanningar från var som helst med hjälp av dina Android- och iOS-enheter. Skanna snabbt dokument, kvitton och visitkort, och omvandla dina bilder till sökbara, högkvalitativa Adobe PDF-filer.

Är mobilappen Adobe Scan gratis?

Ja. Hämta den kostnadsfria Android- eller iOS-versionen av mobilappen från Google Play eller iTunes App Store.

Kan jag spara mina skanningar som PDF-filer?

Ja. När du klickar på Spara PDF i Adobe Scan konverteras din fil automatiskt till PDF-format och sparas i ditt Adobe Document Cloud-konto.

Hur fungerar mobilappen Adobe Scan med Adobe Document Cloud?

Mobilappen Adobe Scan fungerar tillsammans med Adobe Document Cloud för att hjälpa dig vara uppkopplad - och fortsätta vara produktiv - var du än är.

Registrera ett Adobe Document Cloud-konto för att:

• Lagra och komma åt filer i Adobe Document Cloud med 2 GB kostnadsfri lagring.
  • Få omedelbar tillgång till nyliga filer över stationära, webb- och mobila enheter.
  • Synkronisera din skanningssamling över stationära datorer, webben och mobila enheter.

Kan jag skanna och importera visitkort?

Med Adobe Scan kan du skanna och importera visitkort till dina enheter. Du kan skanna flera visitkort med en flersidig skanning och välja vilka du vill importera.

Hur lägger jag till mina nya kontakter i Outlook?

1. Öppna appen Kontakter.
  2. Välj den kontakt du vill lägga till i Outlook.
  3. Välj Dela kontakt (iOS) eller Dela som vCard (Android) och välj sedan Outlook.
  4. Öppna bilagan i din Outlook-app på datorn och välj sedan Spara och stäng.

Kan jag skicka e-post till nya kontakter från min telefon?

Ja. Du kan skicka e-post till de kontakter du överfört med Adobe Scan från din e-postapp genom att skriva in deras namn och välja deras uppgifter från den nedrullningsbara listan.

Behöver jag köpa Acrobat-datorprogram för att använda mobilappen Adobe Scan?

Nej. Adobe Scan är en kostnadsfri, fristående app.

Med en prenumeration på Acrobat Pro DC kan du kombinera och organisera dina inskanningar med andra dokument och formulär i en enda PDF-fil. Du kan även exportera inskanningar till redigerbara Microsoft Office-filer från stationära datorer, mobiler eller webben. Bilder och text från dina PDF-filer blir också fullt redigerbara på din stationära dator eller surfplatta.

Vad är mobilappen Adobe Acrobat Reader och hur hänger den samman med Adobe Scan?

Acrobat Reader är ett kostnadsfritt fristående program som låter dig söka, kommentera och markera text i PDF-filer som skapats med Adobe Scan. Du kan även fylla och signera skannade formulär med Acrobat Reader.

Om du prenumererar på Adobe Export PDFAdobe PDF Pack or Adobe Acrobat Pro DC har du premiumfunktioner som låter dig göra ännu mer med dina PDF-filer.

Kan jag fylla i och signera formulär efter skanning?

Ja. När du skannat ditt formulär med Adobe Scan behöver du bara trycka en gång för att gå till Adobe Acrobat Reader och slutföra ditt formulär.

Adobe Acrobat Reader använder formulärfältsigenkänning för att identifiera och föreslå fält, som t.ex. namn, adress, signatur och kryssrutor. Det gör det ännu enklare att fylla i och signera formulär.

Hur kommenterar och redigerar jag mina skanningar?

Med ett par tryck i Adobe Scan kan du öppna dina skanningar i Adobe Acrobat Reader och enkelt kommentera eller markera text i dem.

Om du prenumererar på Acrobat Pro DC är bilder och text i dina skanningar fullt redigerbara på stationära datorer eller iOS-/Android-surfplattor. Dina filer är dessutom åtkomliga där du använder Adobe Document Cloud – på datorer, mobila enheter och webben.

Kan jag importera foton till Adobe Scan?

Ja, du kan importera foton till Adobe Scan. Välj bildikonen på fliken Senaste eller Alla skanningar så identifierar och hämtar Adobe Scan foton av dokument och formulär från ditt bibliotek.

Du kan även dela bilder från ditt fotobibliotek. Välj bara ikonen Dela när du visar dina foton, och välj sedan Adobe Scan.

Hur sparar jag min skanning i JPG-format?

Du kan spara din originalbild i JPG-format genom att gå till Inställningar > Inställningar och aktivera Spara original i Foton.

Vad är OCR?

Optical Character Recognition, eller OCR, är en teknik som gör det möjligt för dig att konvertera olika typer av dokument, såsom skannade pappersdokument, PDF-filer eller bilder som tagits med en digitalkamera till redigerbara och sökbara data. Adobe Scan tillämpar automatiskt optisk teckenigenkänning (OCR) på ditt dokument och konverterar det till en fullständigt redigerbar kopia av din PDF-fil.

Är funktionaliteten med textigenkänning (OCR) gratis i Adobe Scan?

Ja. Appen Adobe Scan erbjuder kostnadsfri OCR.

Hur inaktiverar jag textigenkänningen?

Inaktivera automatisk textigenkänning (OCR) genom att klicka på Inställningar > Preferenser > Kör textigenkänning.

Kan jag byta språk på textigenkänningen?

Ja. Ändra språk genom att klicka på Inställningar > Preferenser > Textigenkänningsspråk och välj sedan det språk du föredrar.

Finns det någon hjälpdokumentation?

Online-hjälpdokumenten finns tillgängliga från din enhet och från alla webbläsare. Hjälp finns på 19 språk.

Finns det något forum där man kan ställa frågor?

Ja. Du kan få mer hjälp genom att ställa en fråga i något av forumen. Dessa forums länkar finns även tillgängliga från appen: