Använd äldre version av lagningspensel

Photoshop CC 2015 introducerade en ny algoritm för lagningspensel i realtid. Det visade sig däremot att vissa kunder föredrog funktionen hos föregående lagningspensel-algoritm. Det här dokumentet erbjuder lösningar för att få Photoshop CC 2015 och senare att använda den ursprungliga lagningspensel-algoritmen och/eller interaktiv feedback.

Obs!

Obs: I Photoshop CC 2015.1 introducerades ett nytt diffusionsreglage som möjliggör liknande reslutat som med Legacy-algoritmen: Se Exempel med Lagningspenseln.

Lösning: Återgå till den äldre algoritmen för Lagningspenseln

För Photoshop CC 2015.5 och senare

Återgå till det äldre beteendet (Photoshop CC 2014 och tidigare lagningspenselalgoritm) för lagningspenseln genom att gå till Preferenser > Verktyg > Använd den tidigare lagningsalgoritmen för lagningspenseln.

För Photoshop CC 2015.1.x

Följ dessa anvisningar:

1. Installera uppdateringen för Photoshop CC 2015.1.
  2. Använd Notepad (Windows) eller TextEdit (Mac OS) för att generera en vanlig textfil.
  3. Skriv texten:
    • LegacyHealingBrush161 1 i testfältet för Photoshop CC 2014 och föregående lagningspensel-algoritm (Legacy), feedback för användargränssnitt utan realtid
    • LegacyHealingBrush161 0 i testfältet för Photoshop CC 2015 realtidsalgoritm med realtidsfeedback för användargränssnitt
    • LegacyHealingBrush161 2 i testfältet för Photoshop CC 2015 realtidsalgoritm med feedback för användargränssnitt utan realtid
  4. Spara filen som PSUserConfig.txt i mappen för Photoshop-inställningar:
    • Windows: [Installation Drive]:\Användare\[användarnamn]\AppData\Roaming\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Adobe Photoshop CC 2015-inställningar\
    • Mac OS: //Användare/[användarnamn]/Bibliotek/Inställningar/Adobe Photoshop CC 2015-inställningar/
  5. Starta om Photoshop.

Specifika saker att tänka på för OS