Lär dig hur du hittar och ändrar inställningarna för ditt konto på Adobe Stock-portalen.

Sidan Contributor-konto

Din offentliga profil, namn, adress, e-postinställningar, skatteuppgifter och anslutning till Fotolia finns på din Contributor-kontosida.

Menyraden
Du hittar ditt Contributor-konto på menyraden

På menyn högst upp på skärmen i Contributor-portalen finns en länk till din kontosida.

Penna och offentlig profil
Redigera din profilinformation eller granska din portfolio genom att klicka på länken Offentlig profil

Redigera ett fält genom att hålla markören över informationen tills pennikonen visas. Klicka på pennan och gör ändringarna.

I det här avsnittet kan du också klicka på länken för att se din offentliga profil. Kopiera webbadressen till din offentliga profil om du vill dela din portfolio med potentiella kunder.

E-postinställningar
Välj om du vill få e-postmeddelanden

Under E-postinställningar kan du välja om du vill få ett e-postmeddelande från oss varje gång en fil har bedömts, om någon köper din fil eller vid båda dessa tillfällen.

Skattelänk
Överför dina skatteuppgifter genom att klicka på knappen

Välj Lägg till skatteinformation så får du hjälp att välja vilket formulär du ska fylla i. Du kan fylla i formuläret i portalen och sedan skicka direkt till Adobe Stock.

Obs!

Om du inte skickar in några skatteformulär drar vi automatiskt 30 % skatt på allt du tjänar.

Fotolia-information
Ta reda på din rankning i avsnittet Fotolia-konto

Under Fotolia-kontoinformation finns en länk till mer information om Fotolia och där kan du också kontrollera din rankning. Mer information om Adobe Stock och Fotolia-rankning finns i Ersättningsinformation.