Lär dig mer om vad som krävs för att medverka på Adobe Stock.

Du behöver inte vara yrkesverksam designer eller konstnär eller ha avancerad utrustning för att medverka på Adobe Stock. Du behöver inte heller vara Creative Cloud-medlem. Det finns dock några krav för att medverka på Adobe Stock och de är följande:

• Du måste vara minst 18 år.
  • Du måste bifoga ett foto-ID.
  • Logga in med ditt Adobe ID eller skapa ett

Bästa metoder för att medverka med stockmediefiler

Här har vi samlat tips som hjälper dig att lyckas:

• Satsa på kvalitet: Bli bra på det du gör och var noga med detaljerna.
  • Tänk på innehållskraven: Läs mer om Adobe Stock-innehållstyper och krav
  • Var uppmärksam: Håll ögonen öppna och missa inga intressanta ögonblick och motiv.
  • Var noggrann när du indexerar: Beskriv ditt innehåll så exakt du kan, särskilt när det gäller titlar och nyckelord. Mer information finns i Gör det lätt att hitta ditt innehåll med rätt nyckelord.
  • Ge inte upp: Lär dig mer av trender och erfarenheter, och fortsätt att skicka in bättre innehåll även om (eller kanske just då) ditt verk refuserats första gången.
  • Skydda dig: Var uppmärksam på och följ alla lagar om immaterialrätt. Få tillstånd i form av en modell- eller egendomsrelease för allt innehåll som innehåller identifierbara personer eller egendom. I avsnittet Krav för innehåll finns mer information.
  • Spamma inte: Välj bara ut det bästa innehållet och se till att allt du skickar in erbjuder något unikt och skiljer sig åt. Skicka inte in flera kopior av samma fil fast med olika efterbearbetningseffekter. Kunderna vill använda egna kreativa effekter i sina projekt. Om du överför väldigt många filer med liknande eller identiskt innehåll kan det uppfattas som spam av vårt moderatorteam och det kan leda till att ditt konto blockeras eller stängs permanent.