Crash | Document maken

Probleem: Animate crasht wanneer u een document maakt

Wanneer u Animate op Mac OS start, wordt het opstartvenster niet weergegeven.

Wanneer u Animate op Windows hebt gestart, ontvangt u de volgende fout:

'LivePreview heeft een beschadigde SWF gevonden. Live voorvertoning is uitgeschakeld in dit document.'

Oplossing

Als u de Flash Firebug-invoegtoepassing op uw systeem hebt geïnstalleerd, moet u de invoegtoepassing verwijderen in Firefox en Animate opnieuw opstarten.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online