Aanvullende informatie | Adobe Animate

Hier vindt u handige hulpbronnen voor recente updates van Adobe Animate.

Nieuwste versie

De nieuwste/meest recente versie van Adobe Animate is de versie van oktober 2023 (versie 24.0.). Deze versie bevat een aantal nieuwe functies en probleemoplossingen. Zie voor meer informatie:

Systeemvereisten

Voor de meest recente systeemvereisten gaat u naar https://helpx.adobe.com/nl/animate/system-requirements.html.

Online bronnen

Klantenondersteuning

Licentieovereenkomst

Voor activering en gebruik van dit product hebt u een internetverbinding en Adobe ID nodig en moet u de licentieovereenkomst accepteren. Dit product kan worden geïntegreerd met, of biedt toegang tot, bepaalde online services die door Adobe of derden worden gehost. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die minstens 13 jaar oud zijn. Hiervoor dient u in te stemmen met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe (zie Adobe Legal). Toepassingen en services zijn mogelijk niet in alle landen of talen beschikbaar en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of beëindigd. Er kunnen aanvullende kosten of lidmaatschapskosten in rekening worden gebracht.

Installatie-instructies

Voor gedetailleerde instructies voor installatie gaat u naar de installatiepagina
http://helpx.adobe.com/nl/creative-cloud/help/install-apps.html.

Proefversies van software

Creative Cloud-proefversies werken volgens het try-and-buy-principe (uitproberen en kopen). Dit betekent dat u afzonderlijke producten of edities kunt uitproberen en vervolgens de geïnstalleerde proefversie kunt omzetten in een volledige versie. U kunt een proefversie op elk moment omzetten in een volledige versie door u aan te melden voor een abonnement. U moet online zijn en zijn aangemeld met een Adobe ID om uw volledige versie te gaan gebruiken. Voor meer informatie over het downloaden van een proefversie gaat u naar http://www.adobe.com/nl/downloads.html.

SDK en voorbeeldplug-in voor ondersteuning van aangepaste platforms

Klik hier om de SDK en voorbeeldplug-in voor ondersteuning van aangepaste platforms te downloaden.

Uitbreidingen downloaden en installeren

De Adobe-website met invoegtoepassingen bevat een breed scala aan invoegtoepassingen voor uw Creative Cloud-producten. Voor nuttige extensies voor Animate kunt u terecht op de Animate-pagina op https://creative.adobe.com/addons?pp=FLPR.

Zie Extensies installeren voor meer informatie over het installeren van Animate-extensies.

Blijf op de hoogte

Voor de laatste nieuwtjes over Animate, slimme tips en trucs en informatie over webinars en evenementen bezoekt u de Adobe Animate-blogpagina op: http://blogs.adobe.com/animate

Fouten opsturen en een verzoek indienen voor nieuwe functies

Als u een functieverzoek wilt indienen of softwarefouten wilt melden voor Animate op http://www.adobe.com/go/wish_nl/, selecteert u Adobe Animate in de vervolgkeuzelijst met producten en vult u het formulier in.

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?