Systeemvereisten | Animate CC-release van oktober 2017 (18.0)

Windows

• Intel Pentium 4 of Intel Centrino, Intel Xeon, of Intel Core Duo (of compatibele) processor (2 GHz of snellere processor)
  • Microsoft Windows 7 (64-bits), Windows 8.1 (64-bits) of Windows 10 (64-bits)
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare Flash-opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 900 (1280 x 1024 aanbevolen)
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.11 (64-bits) of v10.12 (64-bits)
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is meer vrije ruimte vereist (kan niet op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare Flash-opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 900 (1280 x 1024 aanbevolen)
  • QuickTime 10.x-software aanbevolen
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.*

* LET OP: internetverbinding, Adobe ID en acceptatie van de licentieovereenkomst zijn vereist voor activering en gebruik van dit product. Dit product kan worden geïntegreerd met, of biedt toegang tot, bepaalde online services die door Adobe of derden worden gehost. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder. Hiervoor moet u akkoord gaan met extra gebruiksvoorwaarden en het Adobe-privacybeleid.De toepassingen en services zijn mogelijk niet beschikbaar in alle landen of talen. Dit is onderhevig aan wijzigingen of beëindiging zonder kennisgeving. Aanvullende kosten of lidmaatschapskosten kunnen in rekening worden gebracht.

Taalversies

Animate CC 2017 is beschikbaar in de volgende talen:

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Pools

Português (Brasil)

Svenska

Turks

čeština

Русский

日本語

简体中文*

繁體中文*

한국어*

*Alleen verkrijgbaar voor Windows.

Systeemvereisten en taalversies voor Animate CC 2017

Windows

• Intel Pentium 4 of Intel Centrino, Intel Xeon, of Intel Core Duo (of compatibele) processor
  • Microsoft Windows 7 (64-bits), Windows 8.1 (64-bits) of Windows 10 (64-bits)
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare Flash-opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 900 (1280 x 1024 aanbevolen)
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.10 (64-bits), v10.11 (64-bits) of v10.12 (64-bits)
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is meer vrije ruimte vereist (kan niet op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare Flash-opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 900 (1280 x 1024 aanbevolen)
  • QuickTime 10.x-software aanbevolen
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.*

* LET OP: internetverbinding, Adobe ID en acceptatie van de licentieovereenkomst zijn vereist voor activering en gebruik van dit product. Dit product kan worden geïntegreerd met, of biedt toegang tot, bepaalde online services die door Adobe of derden worden gehost. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder. Hiervoor moet u akkoord gaan met extra gebruiksvoorwaarden en het Adobe-privacybeleid.De toepassingen en services zijn mogelijk niet beschikbaar in alle landen of talen. Dit is onderhevig aan wijzigingen of beëindiging zonder kennisgeving. Aanvullende kosten of lidmaatschapskosten kunnen in rekening worden gebracht.

Taalversies

Animate CC 2017 is beschikbaar in de volgende talen:

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Pools

Português (Brasil)

Svenska

Turks

čeština

Русский

日本語

简体中文*

繁體中文*

한국어*

*Alleen verkrijgbaar voor Windows.

Systeemvereisten en taalversies voor Animate CC 2015.2

Windows

• Intel Pentium 4 of Intel Centrino, Intel Xeon, of Intel Core Duo (of compatibele) processor
  • Microsoft Windows 7 (64-bits), Windows 8 (64-bits), Windows 8.1 (64-bits), of Windows 10 (64-bits)
  • 2 GB RAM (4 GB aanbevolen)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare Flash-opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 900 (1280 x 1024 aanbevolen)
  • QuickTime 7.7.x-software aanbevolen
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.9 (64-bits), v10.10 (64-bits) of v10.11 (64-bits)
  • 2 GB RAM (4 GB aanbevolen)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is meer vrije ruimte vereist (kan niet op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare Flash-opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 900 (1280 x 1024 aanbevolen)
  • QuickTime 10.x-software aanbevolen
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.*

* LET OP: internetverbinding, Adobe ID en acceptatie van de licentieovereenkomst zijn vereist voor activering en gebruik van dit product. Dit product kan worden geïntegreerd met, of biedt toegang tot, bepaalde online services die door Adobe of derden worden gehost. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder. Hiervoor moet u akkoord gaan met extra gebruiksvoorwaarden en het Adobe-privacybeleid. De toepassingen en services zijn mogelijk niet beschikbaar in alle landen of talen. Dit is onderhevig aan wijzigingen of beëindiging zonder kennisgeving. Aanvullende kosten of lidmaatschapskosten kunnen in rekening worden gebracht.

Taalversies

Animate CC 2015.2 is beschikbaar in de volgende talen:

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Pools

Português (Brasil)

Svenska

Turks

čeština

Русский

日本語

简体中文*

繁體中文*

한국어*

*Alleen verkrijgbaar voor Windows.

Systeemvereisten en taalversies voor Flash Professional CC (2014)

Windows

• Intel Pentium 4 of Intel Centrino, Intel Xeon, Intel Core Duo (of compatibele processor), of de AMD Athlon® 64-processor (2 GHz of hoger)
  • Microsoft Windows 7 (64-bits) met Service Pack 1, Windows 8 (64-bits) of Windows 8.1 (64-bits)
  • 2 GB RAM (4 GB aanbevolen)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is meer vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare Flash-opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 900 (1280 x 1024 aanbevolen)
  • QuickTime 7.7.x-software aanbevolen
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor met 64-bits ondersteuning
  • Mac OS X v10.7 (64-bits) v10.8 (64-bits), v10.9 (64-bits) of v10.10
  • 2 GB RAM (4 GB aanbevolen)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is meer vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare Flash-opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 900 (1280 x 1024 aanbevolen)
  • QuickTime 10.x-software aanbevolen
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.*

* LET OP: internetverbinding, Adobe ID en acceptatie van de licentieovereenkomst zijn vereist voor activering en gebruik van dit product. Dit product kan worden geïntegreerd met, of biedt toegang tot, bepaalde online services die door Adobe of derden worden gehost. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder. Hiervoor moet u akkoord gaan met extra gebruiksvoorwaarden en het Adobe-privacybeleid. De toepassingen en services zijn mogelijk niet beschikbaar in alle landen of talen. Dit is onderhevig aan wijzigingen of beëindiging zonder kennisgeving. Aanvullende kosten of lidmaatschapskosten kunnen in rekening worden gebracht.

Taalversies

Flash Professional CC 2014 is beschikbaar in de volgende talen:

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Pools

Português (Brasil)

Svenska

Turks

čeština

Русский

日本語

简体中文*

繁體中文*

한국어*

* Alleen verkrijgbaar voor Windows.

Flash Professional CC-systeemvereisten

Windows

• Intel® Pentium® 4, Intel Centrino®, Intel Xeon® of Intel Core™ Duo (of compatibele) processor
  • Microsoft® Windows® 7 (64-bits) met Service Pack 1 of Windows 8 (64-bits) of Windows 8.1 (64-bits)
  • 4 GB RAM
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare Flash-opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen)
  • QuickTime 10.x-software aanbevolen
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van het lidmaatschap en toegang tot online services.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.7 (64-bits) of v10.8 (64-bits) of v10.9 (64-bits)
  • 4 GB RAM
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie. Tijdens de installatie is meer vrije ruimte vereist (kan niet op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare Flash-opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen)
  • QuickTime 10.x-software aanbevolen
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van het lidmaatschap en toegang tot online services.*

* Dit product kan worden geïntegreerd met, of biedt toegang tot, bepaalde online services die door Adobe of derden worden gehost. De online services van Adobe, waaronder de Adobe ® Creative Cloud™-service, zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar of ouder. Hiervoor moet u akkoord gaan met extra voorwaarden en het online privacybeleid van Adobe. De toepassingen en online services zijn mogelijk niet beschikbaar in alle landen of talen. Dit vereist mogelijk gebruikersregistratie en is onderhevig aan wijzigingen of beëindiging zonder kennisgeving. Aanvullende kosten of lidmaatschapskosten kunnen in rekening worden gebracht.

Oudere versies van Animate CC: systeemvereisten