Karakters weergegeven als lege vierkantjes

Als u in Windows 10 Japanse karakters van 2 bytes of Koreaanse karakters gebruikt om een pakket te maken, worden de karakters weergegeven als lege vierkantjes in de gebruikersinterface van Creative Cloud Packager. (Zie de onderstaande afbeeldingen.)

Als u echter dezelfde karakters gebruikt als uw taalversie van Windows 10, treedt dit probleem niet op.

Bijvoorbeeld:

In de Koreaanse versie van Windows 10: Koreaanse karakters worden goed weergegeven, maar Japanse karakters van 2 bytes worden weergegeven als tofu/lege vierkantjes.

Oplossing

Voeg het relevante taalpakket voor uw besturingssysteem toe om dit probleem op te lossen. Zie de volgende koppelingen voor meer informatie: