Het tabblad Apps ontbreekt in de Creative Cloud-desktopapp nadat u een Creative Cloud-app hebt bijgewerkt.

Oplossing

1. Klik op het tandwielpictogram in de Creative Cloud-desktopapp en kies Sluiten.

quit_v1
  2. Ga naar de volgende locatie

(Windows): C:/Program Files(x86)/Common Files/Adobe/OOBE/Configs/

(macOS): /Library/Application Support/Adobe/OOBE/Configs/

3. Zoek en open het bestand serviceconfig.xml in Kladblok (Windows) of TextEdit (macOS).

4. Wijzig de waarde van AppsPanel van false in true in het bestand serviceeconfig.xml.

serviceconfig
  5. Sla serviceconfig.xml op en sluit het bestand.

6. Start uw systeem opnieuw op en start de Creative Cloud-desktopapp.

Het tabblad Apps wordt nu weergegeven.