Probleem: fout A12E5 bij het installeren van Creative Cloud-producten

Wanneer u Creative Cloud-producten installeert of de Creative Cloud-desktopapp bijwerkt, krijgt u de fout A12E5.

Deze fout treedt op bij downloaden en uitpakken tijdens het installatieproces.

Oplossing 1

Verwijder de Creative Cloud-desktopapp volledig en installeer deze opnieuw.

1. Verwijder de Creative Cloud-desktopapp met het verwijderingsprogramma dat toegankelijk is via de volgende documenten:

2. Als u daarom wordt gevraagd, meldt u zich aan met uw Adobe ID.

3. Klik op Downloadcentrum.

4. Zoek naar Adobe Creative Cloud en klik op Downloaden.

5. Volg de instructies op het scherm.

Oplossing 2

1. Verwijder de Creative Cloud-desktopapp.
    • Windows
    1. Kies Starten > Configuratiescherm.
    2. Dubbelklik op Programma's en onderdelen.
    3. Selecteer Adobe Creative Cloud en klik op Verwijderen.
    4. Volg de instructies op het scherm.
    • Mac OS
    1. Navigeer via Finder naar /Applications/Utilities/Adobe Installers/ en dubbelklik op Adobe Creative Cloud.
    2. Volg de instructies op het scherm.
  2. Verplaats de OOBE-map.
    • Windows 32-bits
    1. Navigeer via Verkenner naar \Program Files\Common Files\Adobe\.
    2. Wijzig de naam van OOBE naar OOBE_old.
    • Windows 64-bits
    1. Navigeer via Verkenner naar \Program Files (x86)\Common Files\Adobe\.
    2. Wijzig de naam van OOBE naar OOBE_old.
    • Mac OS (Belangrijk: voer deze stappen uit in de System Library-map. Voer desgevraagd uw beheerderswachtwoord in.)
    1. Navigeer via Finder naar /Library/Application Support/Adobe/.
    2. Wijzig de naam van OOBE naar OOBE_old.
  3. Installeer de Creative Cloud-desktopapp opnieuw.
    1. Ga in een browser naar de downloadpagina van de Adobe Creative Cloud-desktopapp
    2. Meld u desgevraagd aan.
    3. Klik op Downloadcentrum.
    4. Klik op Downloaden voor Adobe Creative Cloud.
    5. Volg de instructies op het scherm.