Veelgestelde vragen over Adobe Creative Cloud Help

Lees antwoorden op Veelgestelde vragen (FAQs) over de Help voor Creative Cloud-producten.

De Community Help-toepassing (ook wel bekend als Adobe Help Manager) is niet meer beschikbaar en wordt niet geïnstalleerd met uw Creative Cloud (CC)-product. Help voor uw CC-product is online beschikbaar in een browser of u kunt het offline als een pdf downloaden.

U kunt de product-Help openen op de Adobe-website. Voor informatie over het downloaden van de Help-pdf van het product, raadpleegt u Offline Help gebruiken in Adobe-producten.

U kunt de Help van uw product weergeven wanneer u niet met internet bent verbonden door de Help-pdf van het product te downloaden. Zie voor meer informatie Offline Help gebruiken in Adobe-producten.

U kunt uw Creative Cloud-product configureren om de Help-pdf op uw computer te openen wanneer u een Help-menuoptie selecteert of op F1 drukt. Raadpleeg voor meer informatie De Help-pdf gebruiken vanuit uw Adobe-product

 

De Help-pdf geeft de maand en het jaar van publicatie weer. Het is echter belangrijk om te weten dat de Help-pdf de versie van de product-Help is die bij uw product is geleverd. Het is mogelijk niet de meest up-to-date versie. De product-Help die beschikbaar is op de Adobe-website is het recentst en wordt regelmatig bijgewerkt met informatie, zelfs nadat het product is uitgebracht.

 

Als contextgevoelige Help voor uw product is geïmplementeerd, hebt u toegang tot het Help-onderwerp dat met een element van de gebruikersinterface (dialoogvenster, deelvenster, editor) is gekoppeld wanneer u bent verbonden met internet. Afhankelijk van de functie die u gebruikt, hebt u op de volgende manieren toegang tot de contextgevoelige Help:

  • op F1 drukken (Win)
  • op de Help-knop klikken
  • op het vraagteken-pictogram klikken

Het bijbehorende Help-onderwerp wordt geopend in een webpagina in uw standaardbrowser.

 

Help van vorige productversies van het product is beschikbaar als PDF-bestanden op de archiefpagina Help van Vorige versies. U kunt de Help-archiefpagina's openen via een Hubpagina van de product-Help.

Bijvoorbeeld, als u naar CS6 Help voor After Effects zoekt, gaat u als volgt te werk:

  1. Ga naar de Hubpagina van After Effects Help.
  2. In de sectie Help en studielessen, klikt u op de link Vorige versies (Help-pdf).
  3. Op de Archiefpagina kunt u de CS6 Help-pdf vinden.

Hier zijn de Help-archiefpagina's voor populaire Creative Cloud-producten:

Het artikel Nieuwe functies in Creative Cloud beschrijft alle nieuwe functies van Creative Cloud-producten. Er zijn ook koppelingen naar specifieke 'Nieuwe functies'-pagina's voor andere Creative Cloud-producten.   

Adobe heeft ervoor gezorgd dat de Help-inhoud voor alle versies geldt, zonder inhoud te scheiden gebaseerd op versies. Voor informatie over de laatste versie is het artikel 'Nieuwe functies' van een product de beste bron. Dit artikel biedt een samenvatting van belangrijke nieuwe en verbeterde functies met links naar gedetailleerde functie-artikelen.

Als u naar documentatie specifiek voor een oudere versie zoekt, kunt u het PDF-bestand openen dat wordt gehost op een archiefpagina Help van Vorige versies. U vindt de link naar de Help-archiefpagina van uw product in de opgegeven tabel onder de vraag "Hoe vind ik CS6 Help voor mijn product?".

 

Absoluut, wij stellen feedback altijd op prijs. U kunt uw opmerkingen aan de Help-pagina's toevoegen die beschikbaar zijn op de Adobe-website. Of u kunt ook uw feedback bespreken op het Adobe Help-forum.

 

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?