Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met Dimension CC.

Dimension CC downloaden en installeren

direct download

Klik hieronder op Dimension CC downloaden om Dimension CC te gaan downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en te installeren. (Maak u geen zorgen als u op de pagina voor de gratis proefversie start. U kunt uw lidmaatschapsversie downloaden nadat u zich hebt aangemeld.)

Problemen bij het starten?

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u een proefversie hebt geprobeerd of een Adobe-app of lidmaatschap hebt gekocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden.

Waarom moet ik me aanmelden om Dimension CC te gebruiken?

U moet zich periodiek aanmelden om de licentie te valideren: elke 30 dagen voor maandelijkse leden en elke 99 dagen voor jaarlijkse leden. Aanmelden is ook vereist wanneer u Dimension CC downloadt of bijwerkt. Zie voor meer informatie Adobe Creative Cloud-apps activeren en deactiveren.

Kan ik Dimension CC op een andere computer installeren?

U kunt Dimension CC en andere Creative Cloud-apps op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Kom meer te weten over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-apps.

Hoe krijg ik mijn factuur?

U kunt vanaf uw account op Adobe.com een factuur afdrukken. Zie Een betaalbewijs of factuur afdrukken.

Hoe kan ik de prestaties van Dimension op mijn system optimaliseren?

Adobe Dimension CC is een complexe 3D-toepassing die meerdere methoden gebruikt om 3D-graphics weer te geven. De hardwarevereisten voor 3D-toepassingen zijn hoger dan voor 2D-toepassingen. Zie Dimension CC-prestaties optimaliseren als u wilt weten hoe u de Dimension-prestaties kunt optimaliseren voor computers die niet aan de aanbevolen systeemvereisten voldoen.