Aan de slag met Dimension
Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met Dimension.

Dimension downloaden en installeren

direct download

Klik hieronder op Dimension downloaden om Dimension te downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en te installeren. (Maak u geen zorgen als u op de pagina voor de gratis proefversie start. U kunt uw lidmaatschapsversie downloaden nadat u zich hebt aangemeld.)

Problemen bij het starten?

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u een proefversie hebt geprobeerd of een Adobe-app of lidmaatschap hebt gekocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden. 

Waarom moet ik me aanmelden om Dimension te gebruiken?

U moet zich periodiek aanmelden om de licentie te valideren: elke 30 dagen voor maandelijkse leden en elke 99 dagen voor jaarlijkse leden. Aanmelden is ook vereist wanneer u Dimension downloadt of bijwerkt. Zie voor meer informatie Adobe Creative Cloud-apps activeren en deactiveren.

Kan ik Dimension op een andere computer installeren?

U kunt Dimension en andere Creative Cloud-apps op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Kom meer te weten over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-apps.

Hoe krijg ik mijn factuur?

U kunt vanaf uw account op Adobe.com een factuur afdrukken. Zie Uw Adobe-factuur vinden en afdrukken voor meer informatie.

Hoe kan ik de prestaties van Dimension op mijn system optimaliseren?

Adobe Dimension is een complexe 3D-toepassing die meerdere methoden gebruikt om 3D-graphics weer te geven. De hardwarevereisten voor 3D-toepassingen zijn hoger dan voor 2D-toepassingen. Zie De prestaties van Dimension optimaliseren als u wilt weten hoe u de prestaties van Dimension kunt optimaliseren voor computers die niet aan de aanbevolen systeemvereisten voldoen.