Aan de slag met Dimension
Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met Dimension.

Dimension downloaden en installeren

icon-cc_dimension

Klik hieronder op Dimension downloaden om Dimension te downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en het programma te installeren. Als dit de eerste keer is dat u een Creative Cloud-app installeert, wordt de Creative Cloud-desktopapp ook geïnstalleerd.

Problemen bij het starten?

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u een proefversie hebt geprobeerd of een Adobe-app of lidmaatschap hebt gekocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden. 

Waarom moet ik me aanmelden om Dimension te gebruiken?

U moet zich periodiek aanmelden om de licentie te valideren: elke 30 dagen voor maandelijkse leden en elke 99 dagen voor jaarlijkse leden. Aanmelden is ook vereist wanneer u Dimension downloadt of bijwerkt. Zie voor meer informatie Adobe Creative Cloud-apps activeren en deactiveren.

Kan ik Dimension op een andere computer installeren?

U kunt Dimension en andere Creative Cloud-apps op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Kom meer te weten over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-apps.

Hoe krijg ik mijn factuur?

U kunt vanaf uw account op Adobe.com een factuur afdrukken. Zie Uw Adobe-factuur vinden en afdrukken voor meer informatie.

Hoe kan ik de prestaties van Dimension op mijn system optimaliseren?

Adobe Dimension is een complexe 3D-toepassing die meerdere methoden gebruikt om 3D-graphics weer te geven. De hardwarevereisten voor 3D-toepassingen zijn hoger dan voor 2D-toepassingen. Zie De prestaties van Dimension optimaliseren als u wilt weten hoe u de prestaties van Dimension kunt optimaliseren voor computers die niet aan de aanbevolen systeemvereisten voldoen.