Lightroom en Big Sur | macOS 11

Is Lightroom compatibel?

• Lightroom 4.x is compatibel met macOS Big Sur (versie 11)
  • Lightroom 3.x en eerdere versies zijn niet getest op compatibiliteit met macOS Big Sur (versie 11)

Compatibiliteit met Apple Silicon

Lightroom 4.1 en later is native compatibel met Apple-apparaten met M1-processors.

Zijn verouderde versies compatibel?

Nee. Niet-ondersteunde versies van Lightroom zijn niet ontworpen of getest voor werking op macOS Big Sur (versie 11).

Oudere versies maken gebruik van 32-bits licentieonderdelen en installatieprogramma's, en kunnen niet worden geïnstalleerd, verwijderd of geactiveerd na een upgrade naar macOS Big Sur.

Als u al een upgrade naar macOS Big Sur hebt uitgevoerd, kunt u de Creative Cloud Cleaner Tool gebruiken om oudere versies te verwijderen.