Meer informatie over de nieuwe functies in de nieuwste versie van Adobe Lightroom (desktop en mobiel).

Belangrijkste nieuwe functies

Versie van november 2019 (versie voor desktop 3.0, iOS-versie 5.0 en Android-versie 5.0)

Verwijderde foto's openen en herstellen

Snel foto's exporteren in de gewenste indeling

(alleen Desktop en Android)

Exporteer foto's als JPG's, TIF's of in de originele indeling met instellingen. U kunt ook kiezen voor opties met betrekking tot kwaliteit, uitvoerverscherping, bestandsnaam en meer.

Video's importeren en afspelen in Lightroom voor Android

Zoek begeleide zelfstudies en inspirerende foto's in het startscherm
(alleen desktop)

Lightroom desktop heeft nu een beginscherm met inspirerende begeleide zelfstudies en interactieve bewerkingen voor foto's.

Metagegevens van meerdere foto's bewerken

Ongelijke randen van uw panorama automatisch vullen
(alleen desktop)

Gebruik de optie Randen vullen om de ongelijkmatige randen van uw panorama/HDR-panorama te vullen.

Video's importeren en afspelen in Lightroom voor Android

Snel foto's migreren van Photoshop Elements naar Lightroom
(alleen desktop)

Migreer op uw gemak uw catalogus van Photoshop Elements 2019 of hoger naar Lightroom.

Schermafbeeldingen uitsluiten wanneer u automatisch foto's toevoegt

Contextafhankelijke Help-bronnen binnen de app zoeken
(alleen mobiel)

Lightroom voor mobiele apparaten (iOS en Android) biedt zelfstudies voor tools en functies gebaseerd op waar u in de app aan werkt.

Supported-cameras-and-lenses

Ondersteuning voor nieuwe camera's en lenzen

Bekijk de volledige lijst met ondersteunde camera's en lensprofielen voor Lightroom voor desktop en Lightroom voor mobiele apparaten (iOS en Android).

other_enhancements

Andere verbeteringen

Sorteer op unieke wijze foto's in uw albums, die op alle platforms worden gesynchroniseerd. Ervaar snellere prestaties wanneer u Nevel verwijderen, Helderheid en andere schuifregelaars gebruikt. Deel foto's naar WHCC en Blurb, exporteer video's in iOS en meer.

Eerdere versies van Lightroom