Informatie zoeken over de compatibiliteit voor Nik plug-ins en het oplossen van Nik-plug-in crashes in Photoshop.

Nik-filters lopen vast op macOS High Sierra

Photoshop loopt vast wanneer Nik-plug-ins worden gebruikt op macOS 10.13 (High Sierra).

Oplossing:

Stel de Nik-plugininstellingen voor 'Na klikken op OK' in op 'Het filtereffect toepassen op de huidige laag'

NikSettings

Nik-plug-in crasht op macOS 10.12

Photoshop crasht met Nik Viveza geïnstalleerd onder macOs 10.12 (Sierra).

Oplossing:

Installeer de nieuwste macOS-updates voor gebruik van macOS 10.12.4 of hoger.

Aanvullende informatie over compatibiliteit

Google ondersteunt of werkt zijn Nik-plug-ins niet langer bij voor huidige versies van Photoshop op huidige besturingssystemen en hardware.

Klanten kunnen incompatibiliteiten ervaren (waaronder bevriezen en vastlopen) met Nik plug-ins. We raden u aan problematische plug-ins te verwijderen.

Zie Problemen met Photoshop-invoegtoepassingen oplossen voor ondersteuning bij het oplossen van problemen met insteekmodules.