Informatie zoeken over de compatibiliteit voor Nik plug-ins en het oplossen van Nik-plug-in crashes in Photoshop.

Opmerking:

DXO heeft de Nik Collection overgenomen en nieuwe versies uitgebracht die compatibel zijn met huidige versies van Photoshop.

Nik-filters lopen vast op macOS High Sierra (10.12) en hoger

Photoshop loopt vast wanneer Nik-plug-ins worden gebruikt op macOS 10.13 (High Sierra) en hoger.

Oplossing:

Stel de Nik-plugininstellingen voor 'Na klikken op OK' in op 'Het filtereffect toepassen op de huidige laag'

NikSettings

De plug-in Nik Viveza loopt vast op MacOS High Sierra (10.12) en hoger

Photoshop crasht met Nik Viveza geïnstalleerd onder macOs 10.12 (Sierra) en hoger.

Oplossing:

Installeer de nieuwste macOS-updates voor gebruik van macOS 10.12.4 of hoger.

Aanvullende informatie over compatibiliteit

DXO heeft de Nik Collection overgenomen en nieuwe versies uitgebracht die compatibel zijn met huidige versies van Photoshop.

Google ondersteunt Nik-plug-ins niet langer en werkt deze niet meer bij voor huidige versies van Photoshop op huidige besturingssystemen en hardware.

Klanten kunnen incompatibiliteiten ervaren (waaronder bevriezen en vastlopen) met Nik-invoegtoepassingen. We raden u aan problematische plug-ins te verwijderen.

Zie Problemen met Photoshop-invoegtoepassingen oplossen voor ondersteuning bij het oplossen van problemen met insteekmodules.