De functie Adobe Sign-paginapresentatie is beschikbaar voor de serviceniveaus Team, Bedrijf en Enterprise

Beschrijving van de functie

Hiermee kunnen gebruikers met breedbeeldopties de volledige breedte van hun browser gebruiken.

Wanneer de functie is ingeschakeld, vullen de pagina's Dashboard en Beheer de volledige schermbreedte van de browser, van rand tot rand.

Hoe werkt dit?

Wanneer de functie eenmaal is ingeschakeld, wordt de eigenschap direct overgenomen door alle gebruikers in de account, en wordt het paginaformaat getoond wanneer ze de breedte van het browserscherm aanpassen.

Dashboard

wide_dashboard

Beheren

wide_manage

Niet alleen wordt het volledige breedbeeldscherm gevuld, maar er zijn ook twee extra veranderingen aan de beheerpagina.

Op het deelvenster met gereedschappen rechtsonder op de pagina, is de positie van de tabbladen veranderd. Deze staan niet meer rechts op het deelvenster, maar bovenaan:

manage_page_-_toolspanelwithtabsontop

Voor een betere ervaring op mobiele apparaten wordt het deelvenster met gereedschappen op de pagina Beheren voortaan samengevouwen als de pagina niet breed genoeg is.

Er is een kleine tab waarmee u het deelvenster met gereedschappen kunt laten verschijnen of weer laten verdwijnen, zodat u teruggaat naar de lijstweergave.

manage_page_-_toolspanelnarrow
manage_page_-_toolspanelnarrow2

Configuratie-opties

Deze functie kan alleen worden in- of uitgeschakeld. Er zijn geen andere opties.

De functie in- of uitschakelen

De functie Paginapresentatie kan alleen op accountniveau worden aangepast door de Adobe Sign-accountbeheerder.

Aanpassing op groepsniveau is niet toegestaan.

U kunt de instelling aanpassen via: Account > Accountinstellingen > Internationale instellingen > Adobe Sign-paginapresentatie

page_presentationsetting-accountlevel

Opmerking:

Deze instelling heeft geen invloed op de functionaliteit van Adobe Sign om tekst op mobiele apparaten opnieuw te plaatsen. Die functionaliteit blijft beschikbaar, ongeacht of u Paginapresentatie al dan niet hebt ingeschakeld.