Tips voor het oplossen van problemen en Help

Veelvoorkomende problemen

Als Adobe Captivate eigendom is van uw bedrijf of organisatie, wordt het niet vermeld onder uw Adobe ID. Chatten met de Adobe-klantenservice.

Wanneer u een knop hebt aangebracht om een dia te pauzeren, dient u ervoor te zorgen dat u Stop audio van dia bij pauzeren selecteert als een van de eigenschappen van de knop. Meer informatie over interactieve knoppen en eigenschappen van knoppen.

Download de meest recente hot fix voor Captivate 9 en kom meer te weten over welke problemen de hot fix oplost.

Als u een beschadigd project wilt herstellen, gebruikt u het back-upbestand van het project en wit u de projectcache. Zie dit artikel voor meer informatie over herstellen van een beschadigd project.

Kom meer te weten over de diverse opties om een abonnement of licentie van Captivate aan te schaffen. Voor hulp bij het installeren en downloaden van de app, zie Gedownloade apps en bestanden zoeken.

Downloaden & Installeren

Leer meer over download problemen oplossen met Captivate en andere Adobe-toepassingen.

Ja! U kunt een proefversie downloaden vanaf de pagina Downloads van Adobe. Meld uaanmet uw Adobe ID en -wachtwoord om een proefversie te downloaden. Zie proefversies van toepassingen behalve Creative Cloud downloaden en installeren voor gedetailleerde instructies.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmeldenom weer toegang tot uw account te krijgen.

U kunt Captivate op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Adobe-toepassingen.

Algemene taken

Ja. In het dialoogvenster Publiceren klikt u op HTML5 onder Uitvoerindeling. Voor stapsgewijze instructies raadpleegt u Projecten publiceren als HTML5-bestanden met Adobe Captivate.

Ja. Kies een van de slimme apparaten of YouTube-voorinstellingen. Of klik in de werkbalk op Publiceren > Publiceren op de computer en kies vervolgens Video uit het menu Publiceren als. Voor meer informatie zie Projecten publiceren als MP4-bestanden met Adobe Captivate.

U kunt Captivate automatisch ondertiteling laten genereren tijdens de opnamen. U kunt de ondertiteling in dia's ook handmatig invoegen. Zie Ondertiteling bewerken en maken met Captivate.

Kies Bestand > Nieuwe videodemo opnemen en kies vervolgens wat u wilt opnemen. Voor gedetailleerde instructies, zie Videodemonstraties opnemen met Adobe Captivate.

Captivate en andere toepassingen

Adobe Captivate Prime is een Learning Management System (LMS) van Adobe. Meer informatie vindt u in Adobe Captivate Prime Help.

Met de Adobe Captivate Draft-app voor iPad kunt u snel e-learninginhoud maken terwijl u onderweg bent. Leer hoe u de app kunt downloaden en ga aan de slag met uw eerste project.

Met Captivate kunt verschillende soorten e-learninginhoud maken zonder programmeren. Adobe Presenter is een eenvoudig gereedschap waarmee u video's kunt maken voor training en onderwijs. Kom meer te weten over Adobe Presenter.

Accountbeheer

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

U kunt uw creditcardgegevens bijwerken vanaf uw accounts-pagina op adobe.com. Zie Betaling in de Adobe Store | Veelgestelde vragen over online bestellen en betaling.

U kunt een proefversie van Captivate omzetten in een abonnement. Selecteer de abonnementsoptie op de Adobe Captivate -pagina. Voor meer informatie, zie Informatie over abonnementen en tarieven in de veelgestelde vragen over Captivate.

U kunt uw abonnement annuleren door contact op te nemen met Adobe-ondersteuning. Als u annuleert, kunt u de software niet meer gebruiken. Voor meer informatie, zie Informatie over abonnementen en tarieven in de veelgestelde vragen over Captivate.

Community

Meedoen aan de conversatie.