Tips voor het oplossen van problemen en Help

Veelvoorkomende problemen

Gebruik het hulpprogramma Verbindingstest om verbindingsproblemen op te lossen. Kies in de vergaderruimte Help > Probleemoplossing om de test uit te voeren. Zie voor meer informatie over verbindingsproblemen, zie Verbindingsproblemen oplossen | Adobe Connect.

Bekijk de lijst met beschikbare trainingsevenementen en registreer u voor de cursussen die relevant zijn voor u.

De toepassing voor desktops is noodzakelijk om het scherm te delen, gesprekken vast te leggen en bestanden te delen. Zie Toepassing voor desktops.

Flash is niet standaard ingeschakeld in browsers of er kunnen sandboxing-problemen zijn. Als u een vergadering wilt bijwonen in een browser, raadpleegt u Vergaderingen bijwonen in browsers.

Installatie

U kunt een vergaderruimte maken in Adobe Connect Central.

Ja. U kunt Adobe Connect proberen voordat u op een abonnement neemt. Als u bent uitgenodigd voor een Adobe Connect-vergadering, hebt u geen proefaccount nodig. Klik op de vergaderingslink die u hebt ontvangen.

Ja. De gebruikers worden aangeraden om de toepassing vooraf te installeren en diagnostische tests voorafgaand aan de vergadering uit te voeren voor een probleemloze ervaring. Meer informatie over de toepassing voor desktops.

Ja. Er zijn verschillende mogelijkheden om te bepalen wie er aan de vergadering kan deelnemen. Kies vanuit uw Adobe Connect-vergaderruimte Vergadering > Toegang beheren. Kies vervolgens een van de opties in het submenu. U kunt deelname ook via Adobe Connect Central beheren.

Audio en video

Ja. Kies Pods > Videotelefonie en klik op Stream openen. Kom meer te weten over het instellen van video voor vergaderingen.

Klik op de microfoonknop op de menubalk om uw microfoon in en uit te schakelen. Of kies Microfoonvolume dempen in het menu naast de microfoonknop. Kom meer te weten over audio in vergaderingen.

De opnamen van de vergadering worden in Flash gemaakt. Een groot aantal mobiele apparaten biedt geen ondersteuning voor Flash. Kom te weten hoe u een opname naar MP4-indeling converteert, zodat u deze op een mobiel apparaat kunt afspelen.

Wanneer u een vergadering opneemt, wordt een unieke URL aan de opname toegewezen. De URL wordt in Connect Central opgeslagen op het Tabblad Opnamen voor de vergaderruimte. Kom te weten hoe u een opgenomen vergadering afspeelt en hoe u een opname deelt met anderen.

Geavanceerde inhoud

Kom meer te weten over ontwikkelen met Adobe Connect in het Adobe Connect Developer Center.

Ja. Kom te weten hoe u Adobe Captivate en Connect integreert om Adobe Connect als uw Learning Management System (LMS) te gebruiken.

Kom te weten hoe u de wizard Gebeurtenis gebruikt om een gebeurtenis te maken, of de wizard Seminar gebruikt om een seminar te maken.

Accountbeheer

Als u een fout met een ongeldige gebruiker of een ongeldig wachtwoord ziet, kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen door op de link Wachtwoord vergeten te klikken.

U kunt uw creditcard en andere factureringsgegevens bijwerken via de pagina Abonnement beheren. Ga naar de online Adobe Connect-winkel. Voer het nummer en wachtwoord van uw bestelling in om uw account te openen.

Wanneer uw proefversie verloopt, kunt u zich registreren voor een maand- of jaarabonnement om uw vergaderruimte te behouden. Zie de veelgestelde vragen over Adobe Connect voor meer informatie.

Kies in Adobe Connect Central Beheer > Serviceplan > Serviceplan wijzigen > Plan annuleren. U kunt uw abonnement ook via de online Adobe Connect-winkel annuleren. Voer het nummer en wachtwoord van uw bestelling in om uw account te openen. In de veelgestelde vragen over Adobe Connect vindt u meer informatie over het beheren van uw Adobe Connect-account.

Contactopties

Verbinding maken