Waarschuwing: Fout bij validatie van legitieme Adobe-software... | Windows

Validatie van legitieme Adobe-software is mislukt

De volgende waarschuwing wordt weergegeven wanneer u probeert de AAM (Adobe Application Manager) te downloaden vanaf uw vaste schijf:

"Verificatie van legitieme Adobe-software is mislukt. Het product dat u wilt installeren, is geen legitiem Adobe-softwareproduct en lijkt te zijn vervalst."

Oplossing 1

Als u een Creative Cloud-lid bent en Windows 7 of later gebruikt, en u ontvangt dit bericht wanneer u een CS6-product installeert, downloadt u het product van het Creative Cloud Download Center. Zie Vorige versies van apps installeren.

Als u niet lid bent van Creative Cloud of als u een ouder besturingssysteem gebruikt dan hierboven wordt vermeld, downloadt u en installeert u de AAM-patch.

Oplossing 2

Start een van de Creative Cloud-toepassingen op uw computer. Kies vervolgens Help > Updates. Hiermee wordt AAM bijgewerkt en worden eventuele andere geselecteerde updates geïnstalleerd.

Oplossing 3

Aanvullende informatie

Op 4 oktober 2012 is er een certificaat ingetrokken. De Adobe Application Manager wordt nu bijgewerkt wanneer u een nieuwe toepassing downloadt van creative.adobe.com. U kunt ook een CS6-toepassing starten en Help > Update selecteren. Deze updatemethode mislukt echter wanneer u Adobe Application Manager vanaf de vaste schijf start.

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?