Fejl 1328: Installering af Reader-rettelse 9.3.3 mislykkes

Når du forsøger at anvende 9.3.3 Reader-rettelsen af 9.3.2 Admin Install Point (AIP), mislykkes installationen, og du får følgende fejlmeddelelse:

"Fejl 1348: Kunne ikke føje rettelse til fil C:\Config.msi\PTxxxx.tmp. Filen er blevet redigeret på anden vis, så denne rettelse kan ikke ændre den. Du kan få flere oplysninger hos producenten af programrettelsen."

Løsning

1. Klik på Ignorer i dialogboksen med fejlmeddelelsen for at fortsætte installationen.
  2. Når installationen er færdig, skal du åbne mappen Programmer\Adobe\Reader 9.0\Reader\Javascripts i AIP og slette filen JSBytecodewin.bin.
  3. Hent zip-filen med den nye JSBytecodewin.bin-fil fra denne placering. Pak filen ud, og kopiér den til ovenstående mappe i AIP (Programmer\Adobe\Reader 9.0\Reader\Javascripts Folder).

Yderligere oplysninger

Denne fejl opstår kun ved rettelse af en gruppe 4-sprogversion af Reader 9.3.2. Fulde Acrobat-versioner (Standard, Pro og Pro Extended) påvirkes ikke.

Denne løsning gælder for følgende Reader-sprog i gruppe 4:

Tjekkisk, ungarsk, polsk, slovakisk, rumænsk, ukrainsk, russisk, tyrkisk, slovensk, bulgarsk, kroatisk, estisk, lettisk, litauisk, catalansk og baskisk.