Muligheder for at opdatere Adobe Reader 10.1 og nyere på Windows

Adobe Reader kan kontrollere regelmæssigt, om der er vigtige opdateringer, og installere dem for dig. Disse opdateringer kan omfatte vigtige sikkerhedsrettelser og produktforbedringer.

Opdateringer kan fås på tre måder:

• Installer opdateringer automatisk (anbefales): Adobe Reader kontrollerer regelmæssigt, om der er vigtige opdateringer, downloader dem og installerer dem automatisk. Efter udførelse får du en lille meddelelse på proceslinjen om, at softwaren er blevet opdateret. Denne metode anbefales, da den ikke kræver nogen handling fra brugerens side. Det er den bedste metode til at holde Adobe Reader opdateret og sikker.
  • Hent opdateringer til mig, men lad mig selv bestemme, hvornår de skal installeres: Adobe Reader kontrollerer regelmæssigt, om der er vigtige opdateringer, og downloader dem. Inden den pågældende opdatering kan blive installeret, beder Adobe Reader dig om at starte installationen.
  • Kontroller selv, om der er opdateringer og installer dem manuelt: Adobe Reader kontrollerer ikke, om der er opdateringer. I stedet vælger slutbrugeren Kontroller for opdateringer. Denne metode er den mindst sikre, og den anbefales kun i organisationer, der bruger andre metoder til at installere opdateringer til deres systemer.

Hvis du vil ændre denne indstilling senere, kan du finde den under Updater (vælg Rediger > Indstillinger).