Problem

Når en PDF-fil gemmes fra Adobe FormsCentral, vises følgende fejlmeddelelse:

"Denne handling tillades ikke, da der ikke er tillid til dokumentet. Har du tillid til dokumentet?"

Der sker intet, når du klikker på Ja i fejldialogboksen.

Løsning

Du kan deaktivere beskyttet visning i Acrobat på følgende måde:

  1. Vælg Rediger > Indstillinger > Sikkerhed (Udvidet).
  2. Vælg Beskyttet visning > Fra.
  3. Klik på OK.

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online