Produkter lukker ned under brug af Find på Macintosh 10.9.2 (Mavericks)

Følgende problem opstår kun under nedenstående omstændigheder:

• Macintosh 10.9.2 (Mavericks)
  • Acrobat eller Reader 11.0 til 11.0.06 (Rettet i 11.0.07)
  • Feltet Find er åbent i et dokument med flere sider
  • Der navigeres henover en sidegrænse
I versionen Macintosh 10.9.02 lukker både Acrobat og Reader 11.0-11.0.06 ned, når feltet Find er åbent, eller når den aktuelle side skiftes på hvilken som helst måde. Dette kan f.eks. være ved at bruge rullepanelet, bogmærker eller ved at klikke på avancerede søgeresultater, som henviser til en anden side. I disse tilfælde vises følgende fejl:
Nedbrudsfejl

Løsning

Vælg Hjælp > Søg efter opdateringer, og installer 11.0.07.