Log ud af Acrobat DC, og log derefter på igen

Hvis du har købt et Acrobat-abonnement med Adobe ID, men ikke kan aktivere Acrobat, skal du følge vejledningen for at aktivere din version af Acrobat, så den ikke længere er en prøveversion:

1. Vælg HjælpLog af <Dit Adobe ID>.

Funktionen Log af i menuen Hjælp
  2. Klik på Log af.

Dialogboksen Log af
  3. Vælg Hjælp > Log på.

Funktionen Log på i menuen Hjælp
  4. Tryk på Log på nu.

Dialogboksen Log på
  5. Log på med det Adobe ID, som du brugte ved køb af dit Adobe-abonnement.

Vinduet Log på med Adobe ID
  6. Klik på Fortsæt, og genstart derefter Acrobat, når du har logget på.

Dialogboksen Tak

Bemærk:

Hvis du har købt et Acrobat DC-serienummer, skal du downloade og installere et separat Acrobat-installationsprogram.

Acrobat er nu aktiveret. Du kan finde flere oplysninger i dokumenterne nedenfor, hvis aktiveringsproblemerne fortsætter.