Dette dokument indeholder generelle tip om fejlfinding af de typiske problemer, der kan opstå under installation og brug af Adobe Captivate Prime-klientprogrammet.

Jeg kan ikke følgende

1. Kontrollér din internetforbindelse og firewallindstillinger.

2. Klik på Nyt indlæg i Social Læring for at oprette et indlæg. Hvis du ikke har et forum, skal du oprette et først.

3. Klik på en af følgende funktioner, der vises efter et tryk på knappen, for at tage et skærmbillede, optage lyd eller video eller åbne Captivate Prime-galleri. Du omdirigeres til Adobe Captivate Prime-siden, hvor du kan downloade Adobe Captivate Prime-klientprogrammet.

4. Du skal have en gyldig Adobe Captivate Prime-konto, og social læring skal være aktiveret af administratoren. Administratoren skal også have det gjort muligt at downloade via webbrowseren. Hvis du har spørgsmål vedrørende download af Adobe Captivate Prime-klientprogrammet, skal du kontakte Adobe Captivate Prime-administratoren.

1. Kontrollér, at systemet opfylder minimumkravene. Se Systemkrav til Adobe Captivate Prime-klientprogrammet.

2. Fjern eventuelle tidligere installationer af Adobe Captivate Prime-klientprogrammet. Du kan læse mere i Sådan fjernes tidligere installationer.

3. Du kan læse mere om installationsfejl i Sådan finder du programlogfiler. Hvis du har brug for mere hjælp, skal du kontakte Adobe Captivate Prime-administratoren.

1. Sørg for, at Adobe Captivate Prime-klientprogrammet er downloadet og installeret korrekt.

2. Klik på Nyt indlæg i Social Læring (hvis du ikke har et forum, skal du oprette et først). Klik på en af følgende funktioner, der vises efter et tryk på knappen, for at tage et skærmbillede, optage lyd eller video eller åbne Adobe Captivate Prime-galleri. Du omdirigeres til en side, hvor du kan starte Adobe Captivate Prime-klientprogrammet.

3. Hvis programmet ikke starter derfra, kan du prøve at starte det fra Start-menuen i Windows eller fra Launchpad i Mac OS X.

1. Kontrollér, at du har forbindelse til internettet, og der ikke er nogen firewallindstillinger, der blokerer for Adobe Captivate Prime-klientprogrammet.

2. Kontrollér, at du har en gyldig Adobe Captivate Prime-konto, og social læring er aktiveret.

3. Hvis du stadig ikke kan logge på, skal du genstarte Adobe Captivate Prime-klientprogrammet, og derefter prøve igen.

4. Hvis du har brug for mere hjælp, skal du kontakte Adobe Captivate Prime-administratoren.

1. Kontrollér, at webcameraet eller mikrofonen er rigtigt tilsluttet og fungerer korrekt.

2. Kontrollér, at du har installeret de nyeste drivere til webkameraet/mikrofonen. Nogle enheder fungerer ikke korrekt uden specielle drivere.

3. Nulstil programindstillingerne, genstart Adobe Captivate Prime-klientprogrammet, og prøv derefter igen. Du kan læse mere i Sådan nulstilles programindstillinger.

4. Hvis du er på Mac OS X Mojave 10.14, skal du give Adobe Captivate Prime-klientprogrammet tilladelse til at bruge webkameraet/mikrofonen. Du kan læse mere i Sådan gives tilladelse til at bruge webkamera/mikrofon i OSX Mojave.

1. Kontrollér, at du har en gyldig Adobe Captivate Prime-konto, og social læring er blevet aktiveret af administratoren.

2. Nulstil programindstillingerne, genstart Adobe Captivate Prime-klientprogrammet, og prøv derefter igen. Du kan læse mere i Sådan nulstilles programindstillinger.

3. For at kunne fejlfinde problemer med udgivelse online skal du aktivere avanceret logføring. Du kan læse mere i Sådan aktiveres avanceret logføring. Genstart derefter Adobe Captivate Prime-klientprogrammet, og forsøg at genskabe situationen, hvor du stødte på problemet. Send derefter de nyeste programlogfiler til din Adobe Captivate Prime-administrator. Du kan læse mere i Sådan finder du programlogfiler.

1. Du kan kun se projekter oprettet med din Adobe Captivate Prime-konto på samme computer, som de blev oprettet på.

2. Nulstil programindstillingerne, genstart Adobe Captivate Prime-klientprogrammet, og prøv derefter igen. Du kan læse mere i Sådan nulstilles programindstillinger.

3. Til fejlfinding af problemer med åbning af projekter skal du aktivere avanceret logføring. Du kan læse mere i Sådan aktiveres avanceret logføring. Genstart derefter Adobe Captivate Prime-klientprogrammet, og forsøg at genskabe situationen, hvor du stødte på problemet. Send derefter de nyeste programlogfiler til din Adobe Captivate Prime-administrator. Du kan læse mere i Sådan finder du programlogfiler.

Sådan nulstilles programindstillinger

Windows

1. Åbn dialogboksen Kør ved at trykke på Windows + R-tasterne samtidigt.

2. Skriv "%APPDATA%\..\Local\Adobe\Captivate Prime 1.0" (uden anførselstegn), og tryk på Enter.

3. Slet filerne preferences.json og preferences.xml.

Mac OS X

1. Åbn Finder.

2. Åbn dialogboksen Gå til ved at trykke på Cmd + Skift + G samtidigt.

3. Skriv "~/Bibliotek/Application Support/Adobe/Captivate Prime 1.0" (uden anførselstegn), og tryk på Enter.

4. Slet filerne preferences.json og preferences.xml.

Sådan finder du programlogfiler

Windows

1. Åbn dialogboksen Kør ved at trykke på Windows + R-tasterne samtidigt.

2. Skriv "%TEMP%\elthor" (uden anførselstegn), og tryk på Enter.

3. Sorter mapperne efter ændringsdato, og åbn mappen med den nyeste dato. Mappen indeholder de nyeste programlogfiler.

Mac OS X

1. Åbn Finder.

2. Åbn dialogboksen Gå til ved at trykke på Cmd + Skift + G samtidigt.

3. Skriv "/var/folders" (uden anførselstegn), og tryk på Enter.

4. Søg efter "elthor" i søgefeltet, og åbn mappen.

5. Sorter mapperne efter ændringsdato, og åbn mappen med den nyeste dato. Mappen indeholder de nyeste programlogfiler.

Sådan aktiveres avanceret logføring

Windows

1. Åbn dialogboksen Kør ved at trykke på Windows + R-tasterne samtidigt.

2. Skriv "%APPDATA%\..\Local\Adobe\Captivate Prime 1.0" (uden anførselstegn), og tryk på Enter.

3. Lav en sikkerhedskopi af filen preferences.json, og åbn den oprindelige fil i en teksteditor.

4. Find nøglen debugMode i filen, og rediger den, så den har værdien "true" (uden anførselstegn).

Mac OS X

1. Åbn Finder.

2. Åbn dialogboksen Gå til ved at trykke på Cmd + Skift + G samtidigt.

3. Skriv "~/Bibliotek/Application Support/Adobe/Captivate Prime 1.0" (uden anførselstegn), og tryk på Enter.

4. Gem en sikkerhedskopi af filen preferences.json på en anden placering, og åbn den oprindelige fil i en teksteditor.

5. Find nøglen debugMode i filen, og rediger den, så den har værdien "true" (uden anførselstegn).

Sådan gives tilladelse til at bruge webkamera/mikrofon i OSX Mojave

1. Klik på ikonet Systemindstillinger i Dock.

2. Klik på Sikkerhed og anonymitet > Anonymitet.

3. Klik på Webkamera- og mikrofonindstillinger, og sørg for, at afkrydsningsfeltet Adobe Captivate Prime er markeret. Hvis Adobe Captivate Prime ikke står på listen, skal du installere Adobe Captivate Prime-klientprogrammet og starte det.

Sådan ryddes opdateringscachen til Adobe Captivate Prime-klientprogrammet

Windows

1. Åbn dialogboksen Kør ved at trykke på Windows + R-tasterne samtidigt.

2. Skriv "%APPDATA%\..\Local\Adobe\Captivate Prime 1.0" (uden anførselstegn), og tryk på Enter.

3. Slet mappen updates.

Mac OS X

1. Åbn Finder.

2. Åbn dialogboksen Gå til ved at trykke på Cmd + Skift + G samtidigt.

3. Skriv "~/Bibliotek/Application Support/Adobe/Captivate Prime 1.0" (uden anførselstegn), og tryk på Enter.

4. Slet mappen updates.

Sådan ryddes temp-mappen til Adobe Captivate Prime-klientprogrammet

Windows

1. Åbn dialogboksen Kør ved at trykke på Windows + R-tasterne samtidigt.

2. Skriv "%TEMP%" (uden anførselstegn), og tryk på Enter.

3. Slet mappen "elthor".

Mac OS X

1. Åbn Finder.

2. Åbn dialogboksen Gå til ved at trykke på Cmd + Skift + G samtidigt.

3. Skriv "/var/folders" (uden anførselstegn), og tryk på Enter.

4. Søg efter "elthor" i søgefeltet.

5. Slet mappen "elthor".

Sådan finder du projekter oprettet i Adobe Captivate Prime-klientprogrammet

Windows

1. Åbn dialogboksen Kør ved at trykke på Windows + R-tasterne samtidigt.

2. Skriv "~/Documents/My Adobe Captivate Prime Projects" (uden anførselstegn), og tryk på Enter.

3. Du eller din Adobe Captivate Prime-administrator kan have ændret standardplaceringen af projektmappen. Hvis du har brug for hjælp med at finde projektmappen og rydde op i projekterne, skal du kontakte administratoren.

Mac OS X

1. Åbn Finder.

2. Åbn dialogboksen Gå til ved at trykke på Cmd + Skift + G samtidigt.

3. Skriv "~/Documents/My Adobe Captivate Prime Projects" (uden anførselstegn), og tryk på Enter.

Bemærk:

Du eller din Adobe Captivate Prime-administrator kan have ændret standardplaceringen af projektmappen. Hvis du har brug for hjælp med at finde projektmappen og rydde op i projekterne, skal du kontakte administratoren.

Sådan fjerner du tidligere installationer af Adobe Captivate Prime-klientprogrammet

Windows

1. Åbn dialogboksen Kør ved at trykke på Windows + R-tasterne samtidigt.

2. Skriv regedit, og søg efter "HKEY_LOCAL_MACHINE \SOFTWARE\Classes\Installer\" (uden anførselstegn) eller "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Products\"  (uden anførselstegn), og tryk på Enter.

3. Find mappen Adobe Captivate Prime, og find den tidligere installation. Slet registreringsdatabaseposten.  Du kan søge i registreringsdatabasen vha. F3-tasten.

Mac OS X

Flyt indholdet af mappen "/Programmer/Adobe Captivate Prime/Users/Shared/Adobe/Captivate Prime Assets/1.0" til papirkurven, og tøm papirkurven.