Brug Adobe Document Cloud til at gemme, finde og få vist filer i skyen. Når du gemmer filer i skyen, har du adgang til dem fra stort set alle enheder. Document Cloud-tjenesterne kan også integreres med Acrobat DC, Acrobat Reader DC og Acrobat DC-mobilappen.

1. Log på Adobe Document Cloud-tjenesten på https://documentcloud.adobe.com med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en social konto som f.eks. Facebook eller Google.

Log på Adobe Document Cloud
  2. Document Cloud-startsiden vises. Vælg en tjeneste for at udføre den ønskede handling.

Document Cloud-startsiden