Du kan hurtigt dele et link til et PDF-dokument med andre til gennemgang eller kommentering. Dokumentet, der deles som et link, kan åbnes i alle browsere og på alle enheder. Dokumentet gemmes sikkert i Adobe Document Cloud. Modtagere får en mail med et link, og de kan klikke på linket for at se og kommentere dokumentet i en browser. Login kræves ikke.

Indsaml automatisk alles kommentarer i en enkelt PDF-fil. Spor status, og få kommentarer samlet.

Deling af en PDF til gennemgang

Send tilpassede invitationer til gennemgang

1. Log på Adobe Document Cloud-tjenesten på https://documentcloud.adobe.com med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en social konto som f.eks. Facebook eller Google.

2. Klik på Filer i panelet i Document Cloud Hjem. Alle dine filer, der gemmes i din Document Cloud-konto, vises.

3. Vælg en fil, du vil dele til gennemgang, og klik på Del i den højre rude. Delingsindstillingerne vises.

Del PDF'er til gennemgang
  4. I sektionen Inviter personer skal du angive eller vælge mailadressen på dem, der skal gennemgå filen.

Vælg indstillingen Gennemgå fil.

5. Felterne Navn og Meddelelse er ligesom dem, du bruger til at sende mailen, og vises for dine modtagere på samme måde. Angiv de ønskede oplysninger.

6. Hvis du vil indstille gennemgangsdeadlinen, skal du vælge Indstil deadline. Angiv tidspunktet, vælg og dobbeltklik på datoen i kalenderen. Du kan indstille påmindelsen for de inviterede ved at vælge Indstil påmindelse. Angiv tidspunktet, vælg og dobbeltklik på datoen i kalenderen.

Indstil gennemgangsdeadline og påmindelse
  7. Klik på Send.

En kopi af PDF-filen, der blev sendt til gennemgang, gemmes i Adobe Document Cloud-onlinekontoen. Sektionen Seneste i bunden af siden viser alle de filer, du har delt til gennemgang for nylig. For at se listen over alle dine felter, der er sendt til gennemgang, skal du klikke på Til gennemgang i vinduespanelet.

Send et anonymt eller offentligt link i en mail

Et anonymt eller offentligt link gør filerne tilgængelige for alle, der klikker på linket. Følg nedenstående trin for at oprette et gennemgangslink, og del det via din mailklient.

1. Log på Adobe Document Cloud-tjenesten på https://documentcloud.adobe.com med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en social konto som f.eks. Facebook eller Google.

2. Klik på Filer i panelet i Document Cloud Hjem.

3. Vælg en fil, du vil dele til gennemgang, og klik på Del i den højre rude. Delingsindstillingerne vises.

Del PDF'er til gennemgang
  4. Gå til sektionen Hent link, vælg Gennemgå fil, og klik derefter på Opret link. Den valgte fil uploades til Document Cloud, og der oprettes et offentligt link.

Bemærk:

Du kan ikke indstille en deadline eller påmindelse, når du opretter et offentligt link eller deler filen til gennemgang.

Opret link til gennemgangsfil
  5. Du kan kopiere gennemgangslinket ved at klikke på Kopiér link. Del gennemgangslinket med reviewerne i en mail.

Revieweroplevelse

Reviewerne modtager en mailinvitation med et link til gennemgangs-PDF'en. Når de klikker på linket, åbnes PDF'en i en webbrowser. De kan bruge kommenteringsværktøjerne til at føje kommentarer til PDF'en. De kan også bruge programmerne Acrobat Reader DC eller Acrobat DC til at tilføje kommentarer.

Få flere oplysninger under Deltagelse i en PDF-gennemgang.

Spor delte filer

Når modtageren ser PDF'en, får du en notifikation i Document Cloud og en mail. For at se og spore alle PDF'er, der er delt til gennemgang, skal du gøre følgende:

1. Klik på Til gennemgang i panelet i Document Cloud Hjem. Alle de PDF'er, der er delt til gennemgang, vises sammen med følgende oplysninger:

• Navn: navnet på den PDF, der er delt til gennemgang.
    • Seneste aktivitet: tidsstemplet til den PDF, der er sendt eller modtaget til gennemgang.
    • Ejer: navnet på den person, der sendte PDF'en.
    • Status: viser antallet af personer, der har set filen.
  2. Vælg PDF'en for at se dens detaljer. I højre rude kan du udføre enhver af følgende handlinger:

• Tilføj meddelelse eller en kort vejledning om filen.
    • Indstil deadline for gennemgang. Klik på Indstil deadline, og angiv dato og klokkeslæt, og klik på Gem.
    • Del filen med flere modtagere. Udvid modtagerlisten. Klik på Tilføj modtagere, angiv mailadressen til den modtager, du vil dele filen med, og klik derefter på Send invitation.
    • Vis Aktiviteten og tidsstemplet på den delte fil. Udvid Aktivitet for at se detaljer som Sendt til, Set af modtagerne.
    • Annuller deling af filen, hvis du vil forhindre andre i at se filen.
    • Slet PDF'en permanent fra Document Cloud.
    Gennemgå fildetaljer