Brug af Adobe Document Cloud til Box

Adobe Acrobat til Box er en integreret pakke med PDF-tjenester, der lader dig gøre følgende:

• Åbn og se PDF'er online med Adobes effektive webbaserede PDF-fremviser.
  • Opret Adobe PDF'er, der bevarer skrifttyper, formatering og layout.
  • Organisér PDF-dokumenter ved at slette, omarrangere eller rotere sider i en PDF.
  • Kombinér flere filer fra Box-dokumentbiblioteket til en enkelt PDF, som du kan bruge til arkivering eller distribution.
  • Konverter PDF'er til forskellige dokumentformater, og bevar skrifttyper, formatering og layout.
  • Føj kommentarer til PDF-filer med sticky notes, fremhævninger og et værktøj til frihåndstegning for at skrive noter til dig selv, mens du ser PDF-filer.
  • Send PDF-dokumenterne til underskrivelse, og spor dem.

Understøttede browsere

Adobe Acrobat til Box understøttes i alle moderne browsere som f.eks. Chrome, Firefox, Safari og Microsoft Edge.

Fra den 1. oktober 2021 vil Acrobat-værktøjer ikke længere understøtte Internet Explorer og Microsoft Edge Legacy-browsere.

Åbn en PDF

Åbn og se PDF'er online med Adobes effektive webbaserede PDF-fremviser. For at åbne en PDF skal du gøre ét af følgende:

• Højreklik på filen, og vælg Åbn med > Adobe Acrobat (web).
Åbn PDF med Adobe Acrobat (web)

• Hvis du har åbnet PDF'en i BOX-eksempelvindue, skal du klikke på Åbn eller Åbn > Adobe Acrobat for at åbne PDF'en i Adobe Acrobat (web).
Åbn PDF med Adobe Acrobat (web)

Hvis du får en tilladelsesdialog til at give adgang, skal du klikke på Giv adgang til Box.

Giv adgang til Box, hvis du bliver bedt om det

PDF'en vises i Adobe Acrobat-eksempelvinduet. I topmenuen kan du tilføje annoteringer, søge efter ord, downloade PDF, udskrive PDF og redigere PDF for at organisere sider, kombinere filer, eksportere PDF til andre formater, sende dit dokument til underskrivelse og konvertere til PDF.

Handlinger på PDF

A. Fortryd eller omgør ændringer B. Tilføj annoteringer – Tilføj tekstkommentar, tilføj sticky note, fremhæv værktøj, og brug tegneværktøj C. Slet tegning D. Find i dokument E. Download PDF, udskriv PDF, få hjælp, log på, eller log af F. Rediger for at organisere sider, kombinere filer, eksportere PDF, sende til underskrivelse og konvertere til PDF

Konvertér en fil til PDF

Du kan konvertere Microsoft Office-dokumenter og andre understøttede filformater til Adobe PDF'er, der bevarer skrifttyper, formatering og layout.

Udvidelsen gør det muligt at konvertere fra følgende populære filtyper til PDF:

Konvertér til PDF fra Understøttede filtyper
Microsoft Word .doc, .docx
Microsoft Excel .xls, .xlsx
Microsoft PowerPoint .ppt, .pptx
Billedfilformater .bmp, .gif, .jpeg, .jpg, .png, .tif, .tiff
Rich Text Format .rtf
Tekstfil .txt, .text
Adobe Illustrator .ai
Adobe InDesign .indd
Adobe Photoshop .psd
Udfyld og underskriv-formularformat .form

Sådan konverterer du en fil til PDF:

1. I Box-dokumentbiblioteket skal du gøre ét af følgende:

• Højreklik på en ikke-PDF-fil, du vil konvertere til PDF, og vælg Integrationer > Opret PDF med Adobe Acrobat.
    Opret PDF

• Dobbeltklik på en ikke-PDF-fil for at åbne den i Box-visningen. Klik på Opret PDF med Adobe Acrobat på listen over anbefalede apps.
    Opret PDF fra Box-eksempelvinduet

A. Liste over anbefalede programmer B. Opret PDF med Adobe Acrobat

2. Du kan blive bedt om at logge på Adobe Acrobat. Log på med dit Adobe ID og din adgangskode.

Hvis du har åbnet en PDF-fil i Adobe Acrobats eksempelvindue, vises Box-stifinder når du klikker på Rediger > Konverter til PDF. Vælg den fil, du vil konvertere til PDF, og klik så på fluebenet.

Vælg en fil at konvertere

3. Filen konverteres til PDF og gemmes i dit Box-dokumentbibliotek. Der vises også et fileksempel.

Bemærk:

Hvis du vælger en fil, der skal konverteres fra en delt mappe i dit Box-dokumentbibliotek, gemmes der en kopi af den konverterede PDF-fil i den samme delte mappe i dit Box-dokumentbibliotek. Hvis du ikke har de nødvendige tilladelser til den delte mappe, gemmes den konverterede PDF-fil i hjemmemappen i dit Box-dokumentbibliotek.

Kombinér filer til PDF

Udvidelsen gør det muligt at konvertere fra følgende populære filtyper til PDF:

Konvertér til PDF fra Understøttede filtyper
Microsoft Word .doc, .docx
Microsoft Excel .xls, .xlsx
Microsoft PowerPoint .ppt, .pptx
Billedfilformater .bmp, .gif, .jpeg, .jpg, .png, .tif, .tiff
Rich Text Format .rtf
Tekstfil .txt, .text
Adobe Illustrator .ai
Adobe InDesign .indd
Adobe Photoshop .psd
Udfyld og underskriv-formularformat .form

Trin for at kombinere filer til en PDF:

1. Fra dit Box-dokumentbibliotek skal du vælge en fil, du vil kombinere, højreklikke og gøre ét af følgende:

• Vælg Åbn med > Adobe Acrobat (web).
    • Dobbeltklik på en PDF-fil for at åbne den i Box-visningen. Klik på Åbn, eller klik på Adobe Acrobat for at åbne filen i Adobe Acrobat (web).
  2. I Adobe Acrobat-eksempelvinduet skal du klikke på Rediger > Log på. Angiv dit Adobe ID og din adgangskode, når du bliver bedt om det.

Log på Adobe Acrobat

3. Vælg Rediger Kombinér filer i værktøjslinjen.

Kombinér filer til PDF

4. Der vises et eksempel på filerne. Brug mulighederne under knappen Kombiner til at arrangere filerne i gittervisning eller listevisning. Du kan også bruge knapperne "+" og "-" i nederste højre hjørne af vinduet til at zoome ind eller ud på forhåndsvisningen af miniaturebilledet. For at tilføje flere filer, klik på knappen Indsæt filer.

Tilføj filer at kombinere

Vælg filer i Box-stifinderen, og klik på fluebenet.

Box-stifindervindue
    Vælg filer fra Box-stifindervinduet

For at slette filer skal du vælge filen og klikke på ikonet slet . Angiv et nyt filnavn, og klik på Gem.

(Valgfrit) Hvis en fil har flere sider, vises de samme tal under filen. Hold markøren over filen, og klik på udvid-piltasten for at udvide den. Brug træk og slip for at ændre den siderækkefølge, som den kombinerede PDF skal vises i.

Filerne kombineres til en PDF og gemmes i dit Box-dokumentbibliotek. Der vises også et fileksempel.

Bemærk:

Hvis du vælger en fil, der skal kombineres, fra en delt mappe i dit Box-dokumentbibliotek, gemmes den kombinerede fil i den samme delte mappe i dit Box-dokumentbibliotek. Hvis du ikke har de nødvendige tilladelser til den delte mappe, gemmes den kombinerede fil i hjemmemappen i dit Box-dokumentbibliotek.

Eksportér PDF til forskellige dokumentformater

Du kan konvertere PDF-filer til forskellige dokumentformater.

Adobe Acrobat udfører OCR på PDF-filer, der indeholder billeder, vektortegninger, skjult tekst eller en kombination af disse elementer. Udvidelsen udfører f.eks. OCR på PDF-filer, der er oprettet ud fra scannede dokumenter. Adobe Acrobat udfører også OCR på tekst, som det ikke kan fortolke, fordi teksten er forkert kodet i kildeprogrammet.

Bemærk:

OCR er en konvertering af billeder af tekst (scannet tekst) til redigerbare tegn, så du kan søge i, rette og kopiere teksten.

Udvidelsen gør det muligt at eksportere følgende filtyper fra PDF:

Eksportér PDF til

Understøttede filtyper

Microsoft Word

.doc, .docx

Microsoft Excel

.xlsx

Microsoft PowerPoint

.pptx

Rich Text Format

.rtf

Billede

.jpg, .tiff, .png

Trin for at eksportere PDF:

1. Fra dit Box-dokumentbibliotek skal du vælge den PDF-fil, du vil eksportere, højreklikke og gøre ét af følgende:

• Vælg Åbn med > Adobe Acrobat (web).
    • Dobbeltklik på en PDF-fil for at åbne den i Box-visningen. Klik på Åbn, eller klik på Adobe Acrobat for at åbne filen i Adobe Acrobat (web).
  2. I Adobe Acrobat-eksempelvinduet skal du klikke på Rediger > Log på. Angiv dit Adobe ID og din adgangskode, når du bliver bedt om det.

Log på Adobe Acrobat

3. Vælg Rediger Eksportér PDF i værktøjslinjen.

Konvertér en PDF til andre formater

4. Siden Eksportér PDF vises. Gør følgende:

1. Vælg det ønskede filformat i rullemenuen Eksportér til.
    2. Vælg sproget for det eksporterede dokument i rullemenuen Dokumentsprog.
    Eksportér PDF til andre formater, vælg sprog

5. Klik på knappen Eksportér til  [ valgt format].

(I skærmbilledet i trin 4 ovenfor vises knappens navn som Eksportér til Microsoft Word-dokument (*. docx.))

6. Den valgte PDF-fil eksporteres til det ønskede format med samme navn. Det eksporterede dokument gemmes automatisk i den samme mappe i dit Box-dokumentbibliotek.

Bemærk:

Hvis du vælger en PDF-fil, der skal eksporteres fra en delt mappe, gemmes den eksporterede PDF-fil i den samme delte mappe i Box-dokumentbiblioteket. Hvis du ikke har de nødvendige tilladelser til den delte mappe, gemmes den eksporterede PDF-fil i hjemmemappen i dit Box-dokumentbibliotek.

Organiser sider i en PDF

Du kan organisere eksisterende PDF-dokumenter ved at slette, omarrangere eller rotere deres sider.

Trin for at organisere sider i en PDF:

1. Fra dit Box-dokumentbibliotek skal du vælge den PDF-fil, du vil organisere, højreklikke og gøre ét af følgende:

• Vælg Åbn med > Adobe Acrobat (web).
    • Dobbeltklik på en PDF-fil for at åbne den i Box-visningen. Klik på Åbn, eller klik på Adobe Acrobat for at åbne filen i Adobe Acrobat (web).
  2. I Adobe Acrobat-eksempelvinduet skal du klikke på Rediger > Log på. Angiv dit Adobe ID og din adgangskode, når du bliver bedt om det.

Log på Adobe Acrobat

3. Vælg Rediger Organisér sider i værktøjslinjen.

Slet, indsæt, udtræk eller rotér sider

4. Vinduet Organiser sider vises. Den viser sideminiaturer for den valgte PDF.

Sideminiaturer
    Sidespecifikke kommandoer vises, når du holder markøren over en sideminiature.

5. For at indsætte en fil skal du klikke på indsæt  ikonet, vælge den placering, hvor du vil indsætte siderne, og derefter vælge den fil, du vil indsætte.

Indsæt filer

Klik på udtræk  ikonet for at udtrække sider, og vælg derefter de sider, du vil udtrække fra din PDF.

Udtræk sider fra din PDF

6. Sådan sletter du sider:

• For at slette en enkelt side skal du holde markøren over sideminiaturen og derefter klikke på ikonet slet , der vises i sideminiaturevisningen.
    • For at slette flere sider skal du vælge de sider, du vil slette, og klikke på ikonet slet , der vises på værktøjslinjen.
  7. Sådan roterer du sider:

• For at rotere en enkelt side skal du holde markøren over sideminiaturen og derefter klikke på ikonet Roter venstre eller Roter højre, der vises i sideminiaturevisningen.
    • For at rotere flere sider skal du vælge siderne og klikke på ikonet Roter venstre eller Roter højre, der vises på værktøjslinjen.
  8. Omarranger siderne ved at trække sideminiaturen til den nye placering. Siderne omnummereres.

9. For at gemme ændringerne i den eksisterende fil skal du klikke på Gem. Angiv filnavnet, og klik på Gem. Filen gemmes tilbage til dit Box-dokumentbibliotek i den samme mappe.

Bemærk:

Hvis du vælger en fil, der skal organiseres, fra en delt mappe i dit Box-dokumentbibliotek, gemmes den organiserede PDF-fil i den samme delte mappe i dit Box-dokumentbibliotek. Hvis du ikke har de nødvendige tilladelser til den delte mappe, gemmes den organiserede PDF-fil i hjemmemappen i dit Box-dokumentbibliotek.

Send dine dokumenter for at få signaturer

Du kan få dokumenter underskrevet af andre med Adobe Acrobat-integrationen i Box, som er afhængig af cloudtjenester fra Adobe Acrobat Sign. Den lader underskrivere hurtigt underskrive aftaler overalt via en webbrowser eller mobilenhed. Underskrivere behøver ikke at tilmelde sig eller købe noget Adobe-produkt for at underskrive aftalerne.

Understøttede filtyper til underskrivelse

Ud over PDF kan du sende Microsoft Office-filer, forskellige billedfiler og tekstfiler til underskrivelse. De understøttede filtyper er: DOC, DOCX, RTF, XLS, XLSX, PPT, PPTX, TXT, TIFF, TIF, BMP, GIF, JPG, JPEG og PNG.

Bemærk! Fuldfør dine redigeringer, før du underskriver. Den underskrevne aftale er certificeret af Acrobat Sign.

Trin til at få underskrevet dine dokumenter af andre:

1. Log på din Box.com-konto.

2. Vælg en fil, og gør ét af følgende:

• Højreklik på en PDF-fil, og vælg Integrationer > Send med Acrobat Sign.
    Send med Adobe Sign

• Åbn PDF-filen i Box-eksempelvisningen. I eksempelvinduet skal du klikke på Send med Acrobat Sign-appen på listen over anbefalede programmer.
    Klik på Adobe Sign-programmet

A. Liste over anbefalede programmer B. Send med Acrobat Sign

• Højreklik på PDF-filen, og vælg Åbn med > Adobe Acrobat (web). Klik på Rediger > Send til underskrivelse.
    Send til underskrivelse

3. I tilladelsesdialogen skal du klikke på Giv adgang til Box.

Giv adgang til Box

4. Log på med dit Adobe ID, hvis du bliver bedt om det. Hvis du ikke kan logge på, eller du får en fejl, bruger du muligvis et etableret Acrobat Sign ID. Hvis du bruger et etableret Acrobat Sign ID, skal du oprette et nyt Adobe ID med den samme mailadresse. Følg de trin, der er nævnt i sektionen Konvertér dit etablerede Acrobat Sign ID til Adobe ID.

Efter oprettelse linker Adobe-databasen dit Adobe ID til dit Acrobat Sign ID og lader dig godkende din eksisterende brugerkonto.

5. På landingssiden for Send til underskrivelse skal du gøre følgende:

Bemærk:

Afhængigt af brugertypen vil nogle eller alle indstillinger være tilgængelige for brugeren på landingssiden Send til underskrivelse.

1. I feltet Til skal du tilføje modtagerens mailadresse. Indstillingen Udfyld i rækkefølge er som standard aktiveret. Skriv mailadresserne i den rækkefølge, du ønsker dokumentet underskrevet. Tallene ved mailadresser angiver deltagelsesrækkefølgen. Hvis du ikke ønsker at følge nogen bestemt underskrivelsesrækkefølge, skal du aktivere Udfyld i vilkårlig rækkefølge.
      (Valgfrit) Klik på Tilføj mig, hvis du ønsker at blive inkluderet som underskriver af dokumentet.
    2. Skift standardteksten i området Meddelelse som ønsket.
      (Valgfrit) Hvis du vil tilføje flere personer, der blot skal orienteres, kan du bruge Vis CC-knappen for at føje deres mailadresser til CC-listen.
    3. (Valgfrit) Vælg Beskyt med adgangskode, hvis du kræver, at modtagere skal angive en adgangskode for at åbne og se den underskrevne PDF-fil.
    4. (Valgfrit) Vælg Indstil påmindelse for at indstille hyppigheden for de påmindelser, der sendes, indtil aftalen fuldføres.
    5. (Valgfrit) Vælg Vis og tilføj signaturfelter for at se et eksempel af din aftale og tilføje relevante tekstfelter eller signaturfelter. Klik på Næste.
      Formularfelterne registreres automatisk i PDF'en. Klik på ikonet for at placere de registrerede formularfelter i PDF-dokumentet. Træk alternativt felter fra fanerne i højre rude, og slip felterne de ønskede steder på dokumentet.

Bemærk
      ! Hvis du har tilføjet flere dokumenter, konverteres de til PDF-filer og kombineres til én enkelt fil. Den kombinerede fil åbnes for dig, så du kan tilføje de relevante felter.
    Landingsside for Send til underskrivelse

6. Klik på Send.

Aftale sendt

En kopi af den sendte aftale sammen med revisionshistorikken gemmes i dit Box-dokumentbibliotek, og der vises en bekræftelsesdialogboks.

Bemærk:
    • Hvis du vælger et dokument, der skal sendes fra en delt mappe i dit Box-dokumentbibliotek, gemmes der en kopi af den sendte aftale i den samme delte mappe i dit Box-dokumentbibliotek. Hvis du ikke har de nødvendige tilladelser til den delte mappe, gemmes den sendte aftale i hjemmemappen i dit Box-dokumentbibliotek.
    • Hvis du har en Viewer Uploader-tilladelse, gemmes den endelige aftale på den delte placering, når aftalen er fuldført (ingen midlertidig kopi gemt på din konto).
    • For at gemme aftalekopien et andet sted skal du klikke på Skift destinationsmappe. Vælg den ønskede mappe i Box-stifinderen, og klik på fluebenet for at vælge.
    Vælg destinationsmappe

• For at spore din sendte aftale skal du klikke på Spor aftale.
    • For at sende en anden aftale til underskrivelse skal du klikke på Send en anden.

Vis status for aftalerne

I Box viser aktivitetsstrømmen den aktuelle status for dine aftaler. Når du åbner et PDF-dokument, der er sendt til underskrivelse, viser Aktivitet i højre rude status for aftalen såsom sendt til underskrivelse, dokumentfuldførelse af den sendte part og mere.

Vis status for aftalen

A. Aftale sendt til underskrivelse B. Status, der viser aftalens fuldførelse

Acrobat Sign til Box understøtter en adgangskode som en 2-faktorgodkendelse for underskrivere.

Indstil adgangskoden ved at klikke på ikonet Mail til højre for modtagerens mailadresse, og vælg Adgangskode i rullemenuen.

Du bliver bedt om at angive en alfanumerisk værdi på mellem 3 og 32 tegn.

Bemærk:

Underskrivere vil ikke kunne se dokumentet, indtil adgangskoden angives korrekt

Mailgodkendelse

Der er et par ting at huske på, når du bruger adgangskode som godkendelse:

• Adgangskoder kommunikeres ikke til modtageren via Acrobat Sign. Du skal levere adgangskoden separat for at opnå sikkerhed.
  • Når du opretter en adgangskode, skal du bruge et system, som du kan genskabe i fremtiden (hvis underskriveren glemmer den).
  • Adgangskoder gemmes ikke i Acrobat Sign-aftaleposten. Hvis adgangskoden glemmes, kan den ikke gendannes.
  • Hvis en adgangskodegodkendelse mislykkes fem gange, annulleres aftalen automatisk, og afsenderen får besked.

Underskrevne PDF'er er som standard forseglet for at forhindre manipulation med PDF-indholdet.

En afsender kan desuden anvende en adgangskode, der forhindrer PDF'en i at blive vist, når den åbnes.

Denne adgangskode er en alfanumerisk værdi på 3-32 tegn, der indstilles, når aftalen oprettes:

Indstil PDF-adgangskode

Lige som med godkendelsesadgangskoder gemmes adgangskoden ikke i aftaleposterne og kan ikke gendannes, hvis den går tabt. Adgangskoden gennemtvinger en godkendelse, når PDF'en åbnes. PDF-indholdet kan ikke ses, indtil adgangskoden angives. Når adgangskoden er indtastet, kan PDF-indholdet læses. Den grundlæggende sikkerhed mod PDF-manipulation er stadig aktiv og forhindrer indholdet i at blive ændret.

Når du sender en aftale, kan der etableres en påmindelse for hele aftalen.

Dette betyder, at hver modtager får en påmindelse, når det er deres tur til at underskrive dokumentet. Kun den aktuelle modtager får besked med en aftalepåmindelse.

Når en aftale med en påmindelse sendes første gang, får den første modtager en mail med emnet Underskriv. Denne hændelse starter timeren for den første påmindelse.

Hvis påmindelsen er konfigureret til at blive sendt hver 3. dag (eksempelvis), udløses den første påmindelse, præcis 72 timer efter mailen Underskriv blev leveret.

Når modtageren fuldfører sin handling med aftalen, afbrydes påmindelsesuret for den modtager.

I de tilfælde, hvor der er flere modtagere, modtager den næste modtager i flowet en mail med emnet Underskriv, efter den foregående modtager har fuldført sin handling. Påmindelsesuret starter for den nye modtager baseret på leveringstidspunktet af deres Underskriv-mail (ikke det første tidsstempel).

Denne proces løber gennem alle aftalens modtagere, indtil aftalen er fuldt eksekveret.

Indstil påmindelse

Den underskrevne PDF skubbes som standard tilbage til den originale mappe, hvor det originale dokument startede processen. Når aftalen skal sendes, har afsenderen mulighed for at ændre denne standarddistribution til en anden mappe i Box.

Bemærk! Omdistribution af et dokument gælder kun for den ene aftale. Dette er ikke en ændring af den etablerede adfærd for fremtidige og tidligere dokumenter.

Sådan ændrer du destinationsmappen for aftalen:

1. Klik på knappen Skift destinationsmappe på siden efter afsendelse
Aftale sendt

2. Vælg den ønskede mappe i Box-stifinderen, og klik på fluebenet for at vælge.

Vælg destinationsmappe

Siden efter afsendelse opdateres for at afspejle den nye sti. Du kan ændre stien igen, hvis du vil.

Bemærk:

Når du lukker siden efter afsendelse, kan returstien for den underskrevne PDF ikke ændres mere.

Underskriverens oplevelse

En underskriver modtager en mail med et link til at underskrive aftalen. Underskrivere behøver ikke at tilmelde sig eller købe Adobe-produkter for at underskrive aftaler. De kan underskrive aftaler via en webbrowser, mobilenhed eller Acrobat DC / Acrobat Reader DC-programmet. For at underskrive aftalen skal du klikke på Gennemgå og underskriv.

Mail modtaget af underskriver

Spor aftaler, der er sendt til underskrivelse

Når du sender en aftale til underskrivelse, gemmes der en kopi af aftalen sammen med revisionshistorikken i dit Box-dokumentbibliotek. Afhængigt af aftalestatussen føjes der et suffiks (i gang-Acrobat Sign), (fuldført-Acrobat Sign), (mislykket-Acrobat Sign) eller (udløbet-Acrobat Sign) til aftalens navn.

For at spore alle de aftaler, der sendes til underskrivelse, skal du gøre følgende:
I bekræftelsesdialogboksen for sendt aftale skal du klikke på Spor aftale. Aftalesiden vises i en ny browserfane.

Spor aftaler, der er sendt til underskrivelse

Vis aftaledetaljer
Vis aftaledetaljer

Konvertér dit etablerede Acrobat Sign ID til Adobe ID

Hvis du har et etableret Acrobat Sign ID, skal du oprette et nyt Adobe ID med den samme mailadresse. Efter oprettelse linker Adobe-databasen dit Adobe ID til dit Acrobat Sign ID og lader dig godkende din eksisterende brugerkonto. Sådan opretter du et nyt Adobe ID med det etablerede Acrobat Sign ID:

Bemærk:

Ingen data går tabt, når du opretter et nyt Adobe ID ved hjælp af dit etablerede Acrobat Sign ID.

1. På Adobe Acrobat-loginsiden skal du klikke på Opret en konto.

Adobe Document Cloud-loginside

2. Brug dit eksisterende Acrobat Sign ID, udfyld de nødvendige oplysninger, og klik derefter på Opret konto.

Udfyld kontooplysninger

3. Bekræft din mailadresse ved at indtaste den 6-cifrede kode, der er sendt til dig.

Indtast koden for at bekræfte din mailadresse

Når dit Adobe ID er bekræftet, vises siden Send til underskrivelse.

Føj kommentarer til en PDF

Brug Document Cloud-kommenteringsfunktionerne for at skrive noter til dig selv, når du ser eller læser dokumenter. Du kan føje kommentarer til dine PDF-filer med tekstkommentarer, sticky notes, fremhævninger eller tegneværktøjet. Sådan tilføjer du kommentarer:

Bemærk:
  • Når to brugere ser den samme PDF samtidig, bliver den anden bruger ved tilføjelse af kommentarer til en PDF bedt om at opdatere siden for at få den seneste version af PDF'en.
  • Du kan ikke tilføje kommentarer eller redigere PDF-filer, som er sikre, beskyttede eller skrivebeskyttede. Kommenterings- og redigeringsknapperne er skjult for sådanne filer.
  • Du kan ikke føje kommentarer til PDF-filer fra mobilenheder via browsere.
  • Kommentarruden er synlig til højre, hvis du tilføjer en sticky note, klikker på en eksisterende kommentar eller åbner en fil med eksisterende kommentarer.
  1. I dit Box-dokumentbibliotek skal du vælge den PDF-fil, du vil kommentere, højreklikke og vælge Åbn med > Adobe Acrobat (web).

2. På værktøjslinjen skal du vælge det ønskede annoteringsværktøj og klikke der, hvor du vil placere noten. Følgende kommentartyper kan bruges:

• Tekstkommentar: Klik og skriv der, hvor du vil tilføje tekst i PDF'en.
    • Sticky Note: Klik det sted, hvor du vil placere noten.
    • Fremhæv tekst: Markér teksten for at fremhæve den.
    • Tegneværktøj: Brug det til at tilføje markeringer i PDF'en.
    Bemærk:

Når du bruger annoteringen Tilføj tekst, udgives den samme tekst som en kommentar og vises i kommentarruden.

Føj kommentarer til PDF

A. Tilføj tekstkommentar B. Tilføj sticky note C. Fremhæv tekst D. Brug tegneværktøj

Når du markerer tekst i PDF'en, kan følgende ekstra kommenteringsværktøjer bruges:

• Gennemstreg tekst: Gennemstreg den markerede tekst.
    • Understreg tekst: Understreg den markerede tekst.
    Flere værktøjer når du markerer tekst i en PDF

A. Fremhæv tekst B. Gennemstreg tekst C. Understreg tekst D. Kopiér tekst

3. For annoteringer som Tekstkommentar, Fremhæv tekst, Tegneværktøj, Gennemstreg tekst og Understreg tekst tilføjes kommentarerne til dokumentet med det samme. For en Sticky note-annotering vises kommentarruden til højre. Skriv din kommentar, og klik Send.

4. Document Cloud gemmer automatisk PDF'en om 30 sekunder. For at gemme PDF'en med det samme skal du klikke på Gem på værktøjslinjen.

Bemærk:

Hvis du kommenterer på en PDF fra en delt mappe i dit Box-dokumentbibliotek, gemmes filen i den samme mappe og ikke i hjemmappen.

Rediger dine kommentarers udseende

Sådan ændrer du dine kommentarers farve:

1. Vælg kommentaren. Der vises et pop op-vindue.

Skift kommentarens farve

Bemærk:

På samme måde kan du vælge og ændre linjetykkelsen på annoteringen Tegneværktøj og justere skriftstørrelsen på annoteringen Tilføj tekst.

2. Klik på farven for at åbne farvepanelet.

3. Vælg den ønskede farve, og klik på Gem.

Fortryd eller omgør ændringer

Værktøjet Fortryd og omgør

• For at fortryde ændringer skal du klikke på fortryd undo.png ikonet på værktøjslinjen.
  • For at omgøre ændringer skal du klikke på omgør redo.png ikonet på værktøjslinjen.

Redigér kommentarer, slet kommentarer, eller slet tegning

Sådan redigerer du en kommentar:

• Vælg kommentaren. Kommentarruden vises til højre. Fra indstillingsmenuen (...) skal du klikke på Rediger.
  • Hvis du vil redigere annoteringen Tilføj tekst, skal du markere tekstkommentaren og skrive for at foretage dine ændringer.

Slet kommentarer ved at vælge kommentaren og gøre følgende:

• Kommentarruden vises til højre. Fra indstillingsmenuen (...) skal du klikke på Slet.
  • Fra pop op-vinduet skal du klikke på ikonet slet .
Slet kommentar

Sådan sletter du tegnekommentarer:

• Vælg værktøjet Slet tegning fra værktøjslinjen, og træk over de dele af tegningen, du vil slette.
Værktøjet Slet tegning

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du har et etableret Acrobat Sign ID, skal du oprette et nyt Adobe ID med den samme mailadresse. Efter oprettelse linker Adobe-databasen dit Adobe ID til dit Acrobat Sign ID og lader dig godkende din eksisterende brugerkonto. Få mere at vide under Konvertér dit etablerede Acrobat Sign ID til Adobe ID.

Konfigurer din browser ved at føje Adobe- og Google-webposterne til pålidelige websteder.

1. I menuen Funktioner skal du vælge Internetindstillinger.
  2. Klik på fanen Sikkerhed i dialogboksen Internetindstillinger.
  3. Klik på Pålidelige websteder > Websteder.
  4. Føj nedenstående adresser til den pålidelige zone, hvis de ikke allerede er tilføjet.
    *.adobe.com
    *.box.com

5.  Luk dialogboksen Pålidelige websteder. Klik på OK.
Bemærk:

Aktivér tredjepartscookies i din browser for at bruge integrationen.

Deaktiver din pop-up blocker for Adobe Document Cloud-udvidelsen, eller føj den til undtagelseslisten i Safari og Firefox.

Firefox

1. Klik på menuknappen Fx57Menu, og vælg Indstillinger.
  2. Vælg fanen Persondata og sikkerhed.
  3. I sektionen Tilladelser skal du gøre ét af følgende:
    • Fravælg feltet ved siden af Bloker pop op-vinduer for helt at deaktivere pop-up blockeren.
    • Klik på Undtagelser. En dialogboks viser en liste over websteder, hvor du tillader pop op-vinduer. Tilføj følgende servere, og klik på Tillad, og klik derefter på Gem ændringer.
      • https://documentcloud.adobe.com

Safari

1. I Safari-menulinjen skal du vælge Safari > Indstillinger og derefter klikke på Udvidelser.
  2. Vælg Pop op-vinduer i den venstre rude. Klik på Tillad for Adobe Document Cloud-udvidelsen.

Konfigurer dine browserindstillinger for at deaktivere pop-up blockeren.

Deaktivér pop-up blocker i dine browserindstillinger

Bemærk:

Aktivér tredjepartscookies i din browser for at bruge integrationen.

Aftalens status opdateres ikke, hvis den flyttes til en mappe, hvor brugeren har én af følgende tilladelser:

• Uploader
  • Viewer Uploader
  • Previewer Uploader

Du skal aktivere indstillingen for aktivitetsstrøm i Admin Console.

1. I Box skal du klikke på Admin Console i den venstre fane.

Admin Console

2. Klik på Apps.

Apps

3. Klik på kontakten for at aktivere Box-aktivitetsstrøm.

Aktivér Box-aktivitetsstrøm

• Hvis du vælger et dokument, der skal sendes fra en delt mappe i dit Box-dokumentbibliotek, gemmes der en kopi af den sendte aftale i den samme delte mappe i dit Box-dokumentbibliotek. Hvis du ikke har de nødvendige tilladelser til den delte mappe, gemmes den sendte aftale i hjemmemappen i dit Box-dokumentbibliotek.
  • Hvis du har en Viewer Uploader-tilladelse, gemmes den endelige aftale på den delte placering, når aftalen er fuldført (ingen midlertidig kopi gemt på din konto).

I Box Admin Console skal du vælge Adobe Acrobat som standardprogrammet for PDF-filer ved at gøre følgende:

1. I Box skal du klikke på Admin Console i den venstre fane.

Admin Console

2. Klik på Apps i den venstre rude. I sektionen Standardeditors skal du vælge Adobe Acrobat som standardprogrammet for PDF-filer.

Indstil Adobe Acrobat som standardprogrammet for PDF-filer

Nedenstående filformater er ikke tilladt:

• De særlige mappenavne "." og ".."
  • Filnavne eller filer med følgende filtypenavne: CON, PRN, AUX, NUL, COM0, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9, LPT0, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8 og LPT9.
  • Filnavne, der slutter med et mellemrum eller punktum.
  • Filnavne, der starter med et punktum.

Hvis du for en delt fil er tilmeldt nogen af følgende roller, virker Adobe Acrobat til Box ikke.

• Previewer
  • Uploader
  • Previewer Uploader

Hvis du ikke har købt Adobe Acrobat-abonnement, får du en besked om at "Dit nuværende abonnement understøtter ikke premiumværktøjer", når du udfører en handling på PDF'en. Gør følgende for at købe de tilgængelige Adobe Acrobat-abonnementer:

1. I Adobe Acrobat-visningen skal du klikke på Rediger og derefter klikke på Vis abonnementer.

Bekræft dit købte abonnement

2. Der åbnes en ny browserfane, der viser de tilgængelige abonnementer. Vælg det ønskede abonnement, og følg instruktionerne på skærmen for at købe.

3. Gå tilbage til fanen PDF-visning i trin 1. Klik på Bekræft.

Bekræft dit købte abonnement

Når din konto er bekræftet, kan du bruge de tilgængelige værktøjer.