Der opstår en filkonverteringsfejl, når du forsøger at konvertere en PDF-fil vha. Adobe Export PDF-tjenesten.

Løsninger

Benyt en eller flere af følgende fremgangsmåder:

• Sørg for, at du bruger en kompatibel webbrowser. Der er flere oplysninger under Systemkrav til Adobe Export PDF.
  • Tøm browserens cache, og prøv at konvertere igen. Måden at gøre det på afhænger af den browser, du bruger. Du kan læse mere om det i dokumentationen til webbrowseren.
  • Kontrollér, at der ikke er nogen firewall- eller proxyindstillinger, der forhindrer dig i at uploade data til internettet.
  • Prøv en anden webbrowser.
  • Sørg for, at størrelsen på den fil, du konverterer, er under 100 MB. (Adobe Export PDF understøtter ikke filer, der er større end 100 MB.)
    Bemærk: Selvom en fil er mindre end 100 MB, kan Export PDF i visse tilfælde ikke konvertere den, hvis filsammensætningen er meget kompliceret. Filer, der har et meget stort antal sider, eller som indeholder mange forskellige skrifttyper og grafik, kan være for kompliceret til, at Export PDF kan nå at behandle dem, før timeout for tjenesten udløber.