Download Adobe Presenter version 11.1 og 10.

Læs, inden du downloader Adobe Presenter

Hvis du har købt Adobe Presenter og ikke længere har installationsmediet, kan du downloade installationsprogrammerne fra denne side.

Download Adobe Presenter

Hvor lang tid tager overførslen? Se Anslåede overførselstider.

Har jeg en 32-bit- eller 64-bit-version af Windows?

Presenter 11.1

Understøttede sprog Windows
  • Engelsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Portugisisk (Brasilien)
  • Spansk
Fil 1 af 2 (.7z) - Download
Fil 2 af 2 (.EXE) - Download
Når begge filer er downloadet, skal du køre den anden fil (.exe), som begynder at udpakke den første fil (.7z), og derefter begynder selve installationen.

Presenter 10

Understøttede sprog Windows
  • Engelsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Portugisisk (Brasilien)
  • Spansk
Fil 1 af 2 (.7z) - Download
Fil 2 af 2 (.EXE) - Download
Når begge filer er downloadet, skal du køre den anden fil (.exe), som begynder at udpakke den første fil (.7z), og derefter begynder selve installationen.