Find svar på ofte stillede spørgsmål om køb af Adobe-produkter, betaling, download af produkter, sporing af ordrer og returnering eller annullering af ordrer.

Du kan købe Adobe-produkter i Adobe Store eller hos en forhandler. I denne artikel finder du oplysninger om, hvordan du køber produkter i Adobe Store og oplysninger om downloads, serienumre, betaling, sporing af ordrer, returnering og ombytning.

Har du spørgsmål om volumenlicenser?

Besøg webstedet Adobes købsprogrammer.

Er du uddannelseskunde?

Under Ofte stillede spørgsmål om uddannelsesprodukter kan du finde oplysninger om købsmuligheder og krav til berettigelse.

De mest almindelige spørgsmål: Creative Cloud, Acrobat DC og Stock

Hvordan kan jeg opdatere mine kreditkortoplysninger?

Hvordan kan jeg kontrollere, at købet eller betalingen gik igennem?

1. Log på din Adobe-konto med dit Adobe ID og adgangskoden.

Bemærk:

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du første gang købte et program eller en tjeneste fra Adobe. Hvis du har glemt dit Adobe ID eller adgangskoden, kan du se flere oplysninger i Fejlfinding i forbindelse med Adobe ID-konto og login.

2. Klik på fanen Abonnementer, og klik derefter på Ordreoversigt i venstre side.

3. Klik på ordrenummeret for abonnementet.

Er ordreoversigten tom?

I nogle lande er ordreoplysningerne gemt et andet sted. Hvis der ikke findes nogen ordrer under Ordreoversigt, skal du klikke på linket på siden Ordreoversigt og vælge Vis transaktionshistorik.

4. Du kan se dine gamle betalinger under Faktureringshistorik.

Bemærk:

Det kan tage op til et døgn, før betalingen kan ses på din konto.

Hvordan kan jeg udskrive en kvittering på et køb?

Du kan finde din kvittering online under Abonnementer, Ordreoversigt på siden med din Adobe-konto. For yderligere vejledning se Find og udskriv din Creative Cloud-faktura.

Hvordan deaktiverer jeg automatisk fornyelse?

Du kan ikke slå automatisk fornyelse fra. Hvis du ikke længere ønsker et medlemskab, skal du bare trykke på Annuller medlemskab. Du har stadig adgang, indtil den nuværende betalingsperiode udløber.

Hvordan foretager jeg en betaling/betaler min regning?

Hvis du får besked om, at betalingen ikke kunne behandles, skal du opdatere de betalingsoplysninger, der er knyttet til medlemskabet. Se Opdatering af kreditkort- og faktureringsoplysninger. Vi vil forsøge at behandle betalingen igen i en periode på 30 dage.

Sådan købes Adobe-produkter

Hvor kan jeg købe Adobe-produkter?

Du kan købe Adobe-produkter direkte i Adobe Store eller hos en forhandler som f.eks. en detailbutik.

I henhold til momsregler kan kunder, der befinder sig følgende steder, ikke bestille gennem Adobe Store: Kanarieøerne, Kanaløerne, Færøerne, Helgoland, Liechtenstein, Madeira, Monaco og Franske Oversøsiske Territorier.

Bemærk:

Adobe anbefaler, at man bruger Microsoft Internet Explorer 10 eller nyere, Apple Safari 7 og nyere, Mozilla Firefox 4 og nyere eller Google Chrome til at foretage bestillinger i Adobe Store.

1. Vælg produkter til køb

Bemærk:

Hvis du ikke kan se det produkt, du vil købe, kan du prøve at vælge en anden valgmulighed i menuen over produktlisten.

2. Klik på Downloade prøveversion eller Køb nu.

Klik på Tilmeld eller Køb
  3. Følg anvisningerne på skærmen for at gennemføre købet. Du skal oprette (eller logge på) en Adobe ID-konto, inden du kan foretage købet.

Bemærk:

Har du brug for hjælp til dit Adobe ID? Se mere under Administrer din Adobe ID-konto og Fejlfinding i forbindelse med din Adobe ID-konto og login.

Hvordan kan jeg købe en version for studerende og lærere?

Hvis du er studerende eller ansat hos en akkrediteret uddannelsesinstitution og vil købe et Adobe-produkt med rabat, skal du undersøge oplysningerne om berettigelse på en af disse sider:

Bemærk:

Du finder flere oplysninger om programmet for uddannelseskøb under Ofte stillede spørgsmål om uddannelsesprodukter.

Hvordan kan jeg købe en licenseret version af min prøveversion?

Du kan konvertere en prøveversion af et Adobe enkeltbrugerprodukt til en fuldt licenseret kopi. Se anvisninger i et af følgende dokumenter:

Jeg har brug for hjælp til at vælge et produkt

Produktkataloget kan du bruge en af følgende metoder til at se produkttilbuddene:

• Brug søgefeltet til at søge efter de tilgængelige produkter.
  • Udvid alle de angivne muligheder Kreativitet og Design, Marketing & Analytics, PDF & E-signaturer og Virksomhedsløsninger og vælg de tilhørende filtre.
product_list_menuopen
Vælg en anden valgmulighed for at se andre produkter.

Har du spørgsmål angående et produkt? Kontakt salgsteamet for at få hjælp.

Jeg har brug for hjælp til at opgradere mit produkt

Du bliver muligvis bedt om at indtaste serienummeret på den tidligere version af dit produkt for at kunne gennemføre overførslen og installationen, når du køber en opgradering. For at afgive bestillingen online, skal opgraderingen være til samme platform (Mac OS eller Windows) og sprog som det oprindelige produkt.

Du kan få hjælp til at finde serienummeret i Find dit produktserienummer. Hvis der opstår problemer under installationen, kan du se "Opgraderingsfejl: Dette serienummer er ikke til et kvalificerende produkt."

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os.

Downloads og serienumre

Jeg har brug for hjælp til at downloade min ordre

Jeg har problemer med at downloade

Creative Cloud

Prøv med løsningerne i Fejlfinding ved problemer med downloade og installation af Creative Cloud for at løse almindelige browser-, system- og forbindelsesproblemer, der kan medføre, at downloads mislykkes.

Alle andre produkter

Prøv løsningerne i Fejlfinding af downloade problemer, hvis du skal løse problemer med andre produkter, der ikke er en del af et abonnement.

Hvor kan jeg downloade produkter eller prøveversioner?

Creative Cloud

Du kan downloade Creative Cloud-produkter direkte fra Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Alle andre produkter

Du finder oplysninger om, hvordan du downloader et købt produkt, eller hvordan du finder et produkt, som du allerede har installeret, i Find downloadede programmer og filer.

Prøveversioner og opdateringer

Hvis du vil downloade en gratis prøveversion på et produkt, skal du gå til Adobe-downloads.

Volumenlicens

Hvis du har en volumenlicens, kan du læse mere på Adobes websted for licensering.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os.

Hvor længe vil jeg kunne downloade softwaren?

Abonnementsprodukter (Creative Cloud, Acrobat DC)

Du har adgang til programmer og tjenester i Creative Cloud eller Document Cloud, så længe du opretholder dit medlemskab eller abonnement. Hvis du annullerer dit medlemskab eller abonnement, har du adgang, indtil den aktuelle faktureringsperiode udløber. Du kan finde flere oplysninger under Creative Cloud | Almindelige spørgsmål og Ofte stillede spørgsmål om Adobe Acrobat DC.

Produkter, der ikke er en del af et abonnement

Du kan downloade produkter på din konto i onlinebutikken i tre år efter købsdatoen. Du finder anvisninger til downloade af købt software under Find downloadede programmer og filer. Hvis du ikke har adgang til din konto eller ikke kan finde tidligere købte downloads, skal du kontakte Kundesupport.

Adobe forbeholder sig retten til at ændre denne politik til enhver tid – med eller uden varsel.

Hvordan finder jeg mit serienummer?

Abonnementsprodukter (Creative Cloud, Acrobat DC)

Du behøver ikke et serienummer for Creative Cloud-medlemskaber eller Acrobat DC-abonnementer. Du skal bare logge på med dit Adobe ID. For yderligere oplysninger se Log på og aktivér Creative Cloud.

Produkter, der ikke er en del af et abonnement

Hvis du køber et produkt, der ikke er en del af et abonnement, som f.eks. Photoshop Elements, modtager du en e-mail med dit serienummer, når du har gennemført ordren. Du kan også se serienummeret når som helst på administrationssiden på din konto på adobe.com. Klik på fanen Abonnementer, og klik derefter på Ordreoversigt i venstre rude. Klik på det ordrenummer, der svarer til produktet, i højre rudeog klik derefter på Downloads og serienumre. Du kan læse mere under Find serienummer.

Hvor lang tid tager det at downloade et produkt?

Downloadtiden afhænger af filens størrelse og din internetforbindelse. Find flere oplysninger under Anslåede overførselstider.

Betaling

Betal med kreditkort, PayPal, bankoverførsel eller købsordre

Skal du købe et Creative Cloud-medlemskab? Betaling med kreditkort ved køb af Creative Cloud-abonnementer accepteres i de lande, hvor det understøttes. Betaling via PayPal accepteres kun i nogle få lande. Andre betalingsmuligheder kan være tilgængelige i dit land. Gå til siden Creative Cloud-abonnementer for at komme i gang.

Vil du betale med en købsordre? Du kan ikke betale med købsordrer i Adobe Store. Du kan dog afgive købsordrer via telefon, hvis ordren er på 2500 USD eller mere. Kontakt salgsteamet for at få flere oplysninger.

Hvordan kan jeg opdatere mine kreditkortoplysninger? (Kun for abonnementsprodukter)

Hvorfor er der trukket $1 fra Adobe på min konto?

Disse transaktioner hjælper Adobe med at bekræfte, at kreditkortet er gyldigt og ikke meldt mistet eller stjålet. Denne transaktion trækkes ikke fra din konto, og så snart din kreditkortudsteder har bekræftet, at kortet er dit, bliver den fjernet.

Er det sikkert at betale med mit kreditkort? Er mine oplysninger beskyttede?

Dine oplysninger er sikre hos Adobe og Digital River, den godkendte e-handelspartner for Adobe Store.

Alle betalinger med kreditkort online beskyttes med SSL-teknologi, den p.t. sikreste krypteringsteknologi til elektroniske transaktioner. Digital River bruger de samme kreditkortnetværk som de fysiske butikker.

Mit kreditkortnummer blev ikke accepteret eller blev afvist

Prøv følgende løsninger:

Indtast kortnummeret korrekt. Indtast ikke mellemrum eller bindestreger. Hvis der står nogle kontrolcifre på dit kort, skal de indtastes korrekt under betalingen.

Sørg for, at navnet og faktureringsadressen på ordren stemmer overens med navnet og faktureringsadressen på dit kreditkort. Hvis du bruger et firmakort, skal du bruge navnet og faktureringsadressen på kortholderen, ikke køberen. Spørg kortets ejer eller virksomhedens bogholderi i fald du er i tvivl om navnet og faktureringsadressen.

Er kreditkortet udløbet? Kontrollér, at kreditkortet ikke er udløbet.

Kontrollér, at du ikke har overskredet din kreditgrænse. Kontakt dit pengeinstitut og kontrollér, at du ikke har overskredet din kreditgrænse. Kontrollér, at dit kreditkort er gyldigt, og at det kan benyttes til transaktioner over internettet.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os.

Hvordan fjerner jeg mine kreditkortoplysninger fra en Adobe-konto?

Som del af vores sikkerhedsprotokoller, opbevarer Adobe ikke oplysninger om betalingskort på vores servere, men bruger i stedet et krypteret token-nummer til behandling af betalingen.

Hvis du gerne vil have, at Adobe fjerner disse betalingsoplysninger, skal du kontakte os.

Skatter, afgifter, moms og W9-formular

I de fleste steder i verden, er vi påbudt ved lov at opkræve et salgsgebyr, som det fremgår, når du køber online. Hvis Adobe ikke opkræver moms, er du normalt selv ansvarlig for at betale moms.

Adobe er registreret i mange forskellige lande, hvor de er ansvarlige for opkrævning af VAT/GST. I de fleste tilfælde afhænger gebyrets størrelse af, hvilket land varerne eller tjenesterne sendes fra. I Adobes europæiske butikker skal du betale den relevante momssats, når du køber fysiske produkter og tjenester.

Momsfritagelse? Se Anmod om momsfritagelse hos Adobe.

Bemærk:

Hvis du vil ændre dit momsidentifikationsnummer for lande i EU, skal du se Opdatering af momsidentifikationsnummer | Lande i EU.

Hvis du vil opdatere skattemæssige oplysninger til andre lande, skal du kontakte os.

Land eller område
Politikker for skat/moms
USA Skattelovgivningen varierer fra stat til stat. Du kan downloade en kopi af Adobes W9-formular.
Canada

Adobe inddriver følgende: Canadian Goods and Services Tax, Harmonized sales tax og Ontario Provincial sales tax.

Den Europæiske Union (EU)

Hvis du køber et abonnement eller et separat produkt og angiver et gyldigt momsregistreringsnummer på købstidspunktet, vil du ikke blive opkrævet moms.

Irland

Af momsmæssige årsager er Adobe momsregistreret i Irland, og derfor betragtes overførsler og abonnementer som indenlandsk salg og er pålagt irsk moms for irske kunder.

Norge
Schweiz

Adobe er momsregistreret i Norge og Schweiz, fordi det er os pålagt ifølge disse landes momsregler. Adobe er forpligtet til at opkræve moms af alle "forbruger"-kunder i Norge. Hvis du angiver et gyldigt norsk momsnummer, vil der ikke blive opkrævet moms. Adobe er forpligtet til at opkræve schweizisk moms af alle kunder i Schweiz.

Australien
Singapore

Relevant skat/moms opkræves i løbet af betalingsprocessen. Du kan se beløbet på ordren.

Brasilien, New Zealand, Hongkong og Sydafrika Der opkæves ikke skat/moms ved købet for ordrer, der afsendes til disse lande.

Hvordan kan jeg få en købsfaktura?

Ordresporing

Hvordan finder jeg mit ordrenummer?

Abonnementsprodukter (Creative Cloud, Acrobat DC) Du kan finde ordrenummeret online under Ordreoversigt. Du skal logge på med dit Adobe ID og din adgangskode for at kunne se ordreoversigten.

Produkter, der ikke er en del af et abonnement Dit ordrenummer står i e-mailen med ordrebekræftelsen. Du kan desuden finde dit ordrenummer online under Ordreoversigt. Du skal logge på med dit Adobe ID og din adgangskode for at kunne se ordreoversigten.

Er ordreoversigten tom?

I nogle lande er ordreoplysningerne gemt et andet sted. Hvis der ikke findes nogen ordrer under Ordreoversigt, skal du klikke på linket på siden Ordreoversigt og vælge Vis transaktionshistorik.

Hvordan kan jeg få vist min ordreoversigt?

Det kan tage op til 48 timer at behandle en bestilling, og weekender medregnes ikke. Der kan opstå en forsinkelse på yderligere 24 timer, hvis en ordre bliver gennemgået for at beskytte mod kreditkortsvindel.

Du kan se statussen på en ordre i din Ordreoversigt

Når den er blevet behandlet, kan du se ordren i Ordreoversigten. Klik på ordrenummeret foran produktnavnet for at se oplysningerne.

Volumenlicenser

Kontrollér ordrestatus på Adobes licenswebsted (LWS).

Returnering og annullering af ordrer

Jeg vil gerne ændre eller annullere mit abonnement eller min ordre

Hvor er min tilbagebetaling?

Abonnementsprodukter (Creative Cloud, Acrobat DC)

Log på for at se dine abonnementer og produkter på adobe.com. Annullerede medlemskaber og abonnementer vises under afsnittet Abonnementer markeret med "Udløbet".

Hvis du vil se oplysninger om transaktioner med tilbagebetaling, skal du klikke på Administrer abonnement under medlemskab eller abonnement. Transaktionshistorikken vises under Faktureringshistorik.

Produkter, der ikke er en del af et abonnement

Det tager typisk fem til syv dage for en refundering at gå igennem, efter vi har behandlet anmodningen om refundering. Du finder oplysninger om anmodning om en refundering i Returnering, annullering eller ombytning af en Adobe-ordre.

Købt hos en forhandler

Hvis du købte Adobe-produktet hos en forhandler og ikke i Adobe Store, skal du kontakte forhandleren for at anmode om refundering.