Konfigurationsfejl ved start af et CC- eller CS-program

Når du starter et program i Creative Cloud (CC) eller Creative Suite (CS), får du en konfigurationsfejl 15 eller 16, der beder dig om at afinstallere eller geninstallere produktet. Denne fejl betyder, at rettighederne i programmapperne ikke er indstillet korrekt.

Konfigurationsfejl

Løsning : Gendan tilladelser til licensmapper

Følg instruktionerne til operativsystemet for at indstille rettighederne til Adobe PCD- og SLStore-mapperne.

Mac OS

Indstil rettighederne til både SLStore og Adobe PCD-mapper.

1. Indstil rettighederne til SLStore-mappen.

1. Brug søgevinduet til at navigere hen til Bibliotek/Programsupport/Adobe/SLStore.

2. Højreklik på mappen, og vælg Vis info.

3. Udvid sektionen Deling og tilladelser.

4. Klik på låsikonet i nederste højre hjørne. Indtast administratorbrugernavnet og -adgangskoden, når du bliver bedt om det, og klik på OK.

5. Indstil rettighederne:

• System: Læse/skrive
    • Admin: Læse/skrive
    • Alle: Læse/skrive
    Indstil rettighederne
  6. Klik på gearikonet, og vælg Anvend på indbygget element.

7. Luk dialogboksen Vis Info.

2. Indstil rettighederne til Adobe PCD-mappen.

1. Brug søgevinduet til at navigere hen til Bibliotek/Programsupport/Adobe/Adobe PCD.

2. Højreklik på mappen, og vælg Vis info.

3. Udvid sektionen Deling og tilladelser.

Afsnittet Deling og tilladelser
  4. Klik på låsikonet i nederste højre hjørne. Indtast administratorbrugernavnet og -adgangskoden, når du bliver bedt om det, og klik på OK.

5. Indstil rettighederne:

• System: Læse/skrive
    • Admin: Skrivebeskyttet
    • Alle: Skrivebeskyttet
  6. Klik på gearikonet, og vælg Anvend på indbygget element.

7. Luk dialogboksen Vis Info.

Windows 10

Udfør følgende tre trin for at rette fejlen i Windows /10.

1. Indstil mappe- og søgeindstillinger.

1. Åbn en mappe i Stifinder.

2. Klik på Vis-fanen, og vælg dernæst Skjulte punkter.

Skjulte punkter

2. Indstil rettighederne.

Udfør denne procedure to gange, én gang for Adobe PCD-mappen og én gang for SLStore-mappen.

SLStore

ProgramData\Adobe\SLStore

Adobe PCD

Windows 32 bit: Programfiler\Fælles filer\Adobe\Adobe PCD\

Windows 64 bit: Programfiler (x86)\Fælles filer\Adobe\Adobe PCD\

1. I Stifinder højreklikkes på Adobe PCD ellerSLStore-mappen, og vælg Egenskaber.

2. Klik på Sikkerhed-fanen, og klik dernæst på Redigér for at indstille tilladelser:

Adobe PCD

• Administratorer: Fuld kontrol

SLStore

• Administratorer: Fuld kontrol
    • System: Fuld kontrol
    • Brugere: Læse og specielle tilladelser
    Indstil rettighederne
  3. Klik på OK for at lukke Tilladelser-dialogboksen.

4. Klik på Avanceret i Egenskaber-dialogboksen.

5. Vælg Erstat alle tilladelser til underordnede objekter med tilladelser, der kan nedarves, fra dette objekt. Klik på OK, og klik derefter på Ja.

Erstat alle tilladelser til underordnede objekter med tilladelser, der kan nedarves, fra dette objekt.
  6. Klik på OK for at lukke SLStore eller Adobe PCD Egenskaber-dialogboksen.

Windows 8

Udfør følgende tre trin for at rette fejlen i Windows 8.

1. Indstil mappe- og søgeindstillinger.

1. Åbn en mappe i Stifinder.

2. Klik på fanen Vis, og klik på Indstillinger.

3. Fravælg Brug guiden deling (anbefales) nederst på siden i sektionen Avancerede indstillinger.

Fjern markeringen fra Brug guiden Deling (anbefales)
  4. Vælg Vis skjulte filer, mapper og drivere.

Vælg Vis skjulte filer, mapper og drivere
  5. Klik på OK.

2. Rediger SLStore-mappen.

1. Naviger til ProgramData\Adobe\SLStore i stifinderen.

2. Højreklik på SLStore -mappen, og vælg Egenskaber.

3. I sektionen Attributter fravælges Skrivebeskyttet-indstillingen.

4. Klik på Anvend og klik derefter på OK for at lukke dialogboksen Bekræft attributændringer.

3. Indstil rettighederne.

Udfør denne procedure to gange, én gang for Adobe PCD-mappen og én gang for SLStore-mappen.

SLStore

ProgramData\Adobe\SLStore

Adobe PCD

Windows 32 bit: Programfiler\Fælles filer\Adobe\Adobe PCD\

Windows 64 bit: Programfiler (x86)\Fælles filer\Adobe\Adobe PCD\

1. I Stifinder højreklikkes på Adobe PCD ellerSLStore-mappen, og vælg Egenskaber.

2. Klik på fanen Sikkerhed og indstil rettighederne:

Adobe PCD

• Administratorer: Fuld kontrol
    • System: Fuld kontrol

SLStore

• Administratorer: Fuld kontrol
    • Superbrugere: Alt undtagen fuld kontrol og speciel
    • System: Fuld kontrol
    • Brugere: læse og special
    Klik på fanen Sikkerhed
  3. Klik på Avanceret, og acceptér, hvis du bliver spurgt, elevationsanmodningen Brugerkontokontrol (User Account Control, UAC).

4. Klik på fanen Ejer, vælg Administratorer og klik på Rediger.

Klik på fanen Ejer, vælg Administratorer og klik på Rediger
  5. Vælg Erstat ejer af underbeholder og objekter. Klik på Anvend og klik derefter på OK.

Vælg Erstat ejer af underbeholder og objekter, og klik på Anvend
  6. Vælg fanen Tilladelser , og klik på Skift tilladelser.

Klik på Tilladelser
  7. Vælg Erstat alle tilladelser til underordnede objekter med tilladelser, der kan nedarves, fra dette objekt. Klik på OK, og klik derefter på Ja.

Vælg Erstat alle tilladelser til underordnede objekter med tilladelser, der kan nedarves, fra dette objekt
  8. Klik på OK, og klik derefter på OK i dialogboksen Windows Sikkerhed.

9. Klik på OK for at lukke dialogboksen Avancerede sikkerhedsindstillinger.

Windows Vista/7

Udfør følgende tre trin for at rette fejlen i Windows Vista/7.

1. Indstil mappe- og søgeindstillinger.

1. Vælg Start > Computer.

2. Vælg Organiser > Mappe- og søgeindstillinger, og klik derefter på fanen Vis.

3. Fravælg Brug guiden deling (anbefales) nederst på siden i sektionen Avancerede indstillinger.

Fjern markeringen fra Brug guiden Deling (anbefales)
  4. Vælg Vis skjulte filer, mapper og drivere.

Vælg Vis skjulte filer, mapper og drivere
  5. Klik på OK.

2. Rediger SLStore-mappen.

1. Naviger til ProgramData\Adobe\SLStore i Windows Stifinder.

2. Højreklik på mappen SLStore, og vælg Egenskaber.

3. I sektionen Attributter fravælges Skrivebeskyttet-indstillingen.

4. Klik på Anvend og klik derefter på OK for at lukke dialogboksen Bekræft attributændringer .

3. Indstil rettighederne.

Udfør denne procedure to gange, én gang for Adobe PCD-mappen og én gang for SLStore-mappen.

SLStore

ProgramData\Adobe\SLStore

Adobe PCD

Windows 32 bit: Programfiler\Fælles filer\Adobe\Adobe PCD\

Windows 64 bit: Programfiler (x86)\Fælles filer\Adobe\Adobe PCD\

1. Højreklik på Adobe PCD-mappen eller SLStore -mappen, og vælg Egenskaber i Windows Stifinder.

2. Klik på fanen Sikkerhed og indstil rettighederne:

Adobe PCD

• Administratorer: fuld kontrol
    • System: fuld kontrol

SLStore

• Administratorer: fuld kontrol
    • Superbrugere: alt undtagen fuld kontrol og special
    • System: fuld kontrol
    • Brugere: læse og special
    Klik på fanen Sikkerhed
  3. Klik på Avanceret, og acceptér, hvis du bliver spurgt, elevationsanmodningen Brugerkontokontrol (User Account Control, UAC).

4. Klik på fanen Ejer, vælg Administratorer og klik på Rediger.

Klik på fanen Ejer, vælg Administratorer og klik på Rediger
  5. Vælg Erstat ejer af underbeholder og objekter. Klik på Anvend og klik derefter på OK.

Vælg Erstat ejer af underbeholder og objekter, og klik på Anvend
  6. Vælg fanen Tilladelser , og klik på Skift tilladelser.

Klik på Skift tilladelser
  7. Vælg Erstat alle tilladelser til underordnede objekter med tilladelser, der kan nedarves, fra dette objekt. Klik på OK, og klik derefter på Ja.

Vælg Erstat alle tilladelser til underordnede objekter med tilladelser, der kan nedarves, fra dette objekt
  8. Klik på OK, og klik derefter på OK i dialogboksen Windows Sikkerhed.

Windows XP Professional

Udfør følgende tre trin for at rette fejlen i Windows XP Pro.

1. Indstil mappe- og søgeindstillinger.

1. Vælg Start > Kontrolpanel.

2. Dobbeltklik på Mappeindsillinger og klik på fanen Vis.

3. Fravælg Brug enkel fildeling (anbefales) nederst på siden i sektionen Avancerede indstillinger.

Fjern markeringen fra Brug simpel fildeling (anbefales).
  4. Vælg Vis skjulte filer, mapper og drivere.

Vælg Vis skjulte filer, mapper og drivere
  5. Klik på OK.

2. Rediger SLStore-mappen.

1. I Windows Stifinder, naviger til Documents and Settings\All Users\Programdata\Adobe\SLStore.

2. Højreklik på mappen SLStore, og vælg Egenskaber.

3. I sektionen Attributter fravælges Skrivebeskyttet-indstillingen.

Fjern markeringen fra Skrivebeskyttet
  4. Klik på Anvend og klik derefter på OK for at lukke dialogboksen Bekræft attributændringer.

3. Indstil rettighederne.

Udfør denne procedure to gange, én gang for Adobe PCD-mappen og én gang for SLStore-mappen.

SLStore C:\Dokumenter og indstillinger\Alle brugere\Programdata\Adobe\SLStore
Adobe PCD

Windows 32 bit: Programfiler\Fælles filer\Adobe\Adobe PCD\

Windows 64 bit: Programfiler (x86)\Fælles filer\Adobe\Adobe PCD\

1. I Windows Stifinder, højreklik på Adobe PCD-mappen eller SLStore-mappen og vælg Egenskaber.

2. Klik på fanen Sikkerhed og indstil rettighederne:

Adobe PCD

• Administratorer: fuld kontrol
    • System: fuld kontrol

SLStore

• Administratorer: fuld kontrol
    • Superbrugere: alt undtagen fuld kontrol og special
    • System: fuld kontrol
    • Brugere: læse og special
    Klik på fanen Sikkerhed
  3. Klik på Avanceret.

4. Klik på fanen Ejer, og vælg Administratorer.

5. Vælg Erstat ejer af underbeholder og objekter. Klik på Anvend.

Vælg Erstat ejer af underbeholder og objekter, og klik på Anvend
  6. Klik på fanen Tilladelser.

7. Vælg Erstat tilladelsesangivelser for alle tilladelser til underordnede objekter med de viste angivelser, der gælder for underordnede objekter. Klik på OK, og klik derefter på Ja.

Vælg Erstat tilladelsesangivelser for alle tilladelser til underordnede objekter med de viste angivelser, der gælder for underordnede objekter
  8. Klik på OK for at lukke dialogboksen Egenskaber.

9. Klik på OK for at lukke dialogboksen Avancerede sikkerhedsindstillinger.

Windows XP Home

Udfør følgende fire trin for at rette fejlen i Windows XP Home.

1. Start Windows i fejlsikret tilstand.

1. Genstart computeren.

2. Når din computer genstarter, men før Windows starter, skal du trykke på F8 og holde den nede.

3. Vælg Fejlsikret tilstand fra listen med startindstillinger.

4. Ordene "Fejlsikret tilstand" vises i alle skærmens hjørner. Hvis de ikke gør, skal du gentage trin 1–3.

5. Log på Windows som bruger med administratorrettigheder.

2. Indstil mappe- og søgeindstillinger.

1. Vælg Start > Kontrolpanel.

2. Dobbeltklik på Mappeindstillinger, og vælg fanen Vis.

3. Fravælg Brug enkel fildeling (anbefales) nederst på siden i sektionen Avancerede indstillinger.

Fjern markeringen fra Brug simpel fildeling (anbefales).
  4. Vælg Vis skjulte filer, mapper og drivere.

Vælg Vis skjulte filer, mapper og drivere
  5. Klik på OK.

3. Rediger SLStore-mappen.

1. I Windows Stifinder, naviger til Documents and Settings\All Users\Programdata\Adobe\SLStore.

2. Højreklik på SLStore -mappen, og vælg Egenskaber.

3. I sektionen Attributter fravælges Skrivebeskyttet-indstillingen.

Fjern markeringen fra Skrivebeskyttet
  4. Klik på Anvend og klik derefter på OK for at lukke dialogboksen Bekræft attributændringer .

4. Indstil rettighederne.

Udfør denne procedure to gange, én gang for Adobe PCD-mappen og én gang for SLStore-mappen.

SLStore

ProgramData\Adobe\SLStore

Adobe PCD

Windows 32 bit: Programfiler\Fælles filer\Adobe\Adobe PCD\

Windows 64 bit: Programfiler (x86)\Fælles filer\Adobe\Adobe PCD\

1. I Windows Stifinder, højreklik på Adobe PCD-mappen eller SLStore -mappen og vælg Egenskaber.

2. Klik på fanen Sikkerhed og indstil rettighederne:

Adobe PCD

• Administratorer: fuld kontrol
    • System: fuld kontrol

SLStore

• Administratorer: fuld kontrol
    • Superbrugere: alt undtagen fuld kontrol og special
    • System: fuld kontrol
    • Brugere: læse og special
    Klik på fanen Sikkerhed
  3. Klik på Avanceret.

4. Klik på fanen Ejer , og vælg Administratorer.

5. Vælg Erstat ejer af underbeholder og objekter, og klik på Anvend.

Vælg Erstat ejer af underbeholder og objekter, og klik på Anvend
  6. Klik på fanen Tilladelser.

7. Vælg Erstat tilladelsesangivelser for alle tilladelser til underordnede objekter med de viste angivelser, der gælder for underordnede objekter. Klik på OK, og klik derefter på Ja.

Vælg Erstat tilladelsesangivelser for alle tilladelser til underordnede objekter med de viste angivelser, der gælder for underordnede objekter
  8. Klik på OK for at lukke dialogboksen Egenskaber.

9. Klik på OK, og klik derefter på Ja i dialogboksen Sikkerhed . Klik på OK igen for at lukke dialogboksen Egenskaber .