Adobe Creative Cloud giver dig adgang til forskellige internetbaserede tjenester som Aktiver, Skrifttyper og Behance. Adobe Creative Cloud indeholder også internet-first apps som Adobe XD og Adobe Dimension. I mange organisationer implementeres en proxy-server for at begrænse og kontrollere adgangen til internettet.

I denne artikel beskrives de forskellige understøttelsesniveauer til proxy-miljøer i Creative Cloud-programmer og -tjenester.

Proxy-godkendelse

Hvis dit virksomhedsmiljø er konfigureret til at bruge en proxy-server med grundlæggende godkendelse, observeres følgende adfærd.

Bemærk:

Nogle proxy-servere tillader, at systemadministratorer kan hvidliste domæner. Hvis du er systemadministrator i din organisation, skal du bruge dette dokument, hvis du vil hvidliste de relevante domæner. Dine slutbrugere vil derefter ikke blive bedt om at angive deres proxy-serverlegitimationsoplysninger, når de åbner et Creative Cloud-program.

For computerprogrammer

Når slutbrugere åbner et Creative Cloud-program, vil de blive bedt om at angive deres proxy-legitimationsoplysninger:

1. Kun macOS-brugere:

Hvis du er macOS-bruger, får du vist følgende dialogboks, hvis du ikke har angivet dine proxy-legitimationsoplysninger i Systemindstillinger:

Proxy-godkendelse for macOS

Angiv dine proxy-legitimationsoplysninger i Systemindstillinger på computeren, og klik derefter på Prøv igen.

2. Angiv dine proxy-legitimationsoplysninger.

Proxy-serverlegitimationsoplysninger

Bemærk:

For Windows-brugere vises denne dialogboks, så snart du starter Creative Cloud-programmet.

3. Markér Husk legitimationsoplysninger for proxy, og klik på OK.

For Creative Cloud-computerappen

Når Creative Cloud-computerappen startes første gang og registrerer en proxy, bliver du bedt om at angive legitimationsoplysninger.

Proxy-adgangskode

Angiv legitimationsoplysningerne for proxyserveren, og markér Husk mig.

Offlineoplevelse

Hvis du er offline, får du vist følgende meddelelse:

Problem med at bekræfte abonnementsstatus

Hvis du allerede har forbindelse til internettet, skal du se fejlfindingsvejledningen til oprettelse af forbindelse for at få flere oplysninger.

Proxy-krav til Creative Cloud Libraries

I et virksomhedsmiljø skal Creative Cloud Libraries oprette forbindelse til localhost for panelet Biblioteker i programmer for at synkronisere korrekt. Hvis du bruger biblioteker, skal du derfor angive localhost og 127.0.0.1 for at omgå proxy-serveren for virksomhedsmiljøet.

Hvis du på en Mac-computer bruger Proxy Auto-configuration (PAC) eller Web Proxy Autodiscovery Protocol (WPAD), skal du også aktivere indstillingen Ekskluder simple værtsnavne.

Bemærk: Denne indstilling er påkrævet, hvis du manuelt angiver web- eller IP-adressen til proxy-serveren.

Du kan finde flere oplysninger om CC Libraries-specifikke proxy-konfigurationsdetaljer under Konfigurer din proxy for at arbejde med biblioteker og Konfiguration af proxy af en netværksadministrator.

Proxy-indstillinger

Understøttede proxy-indstillingstyper

Følgende proxy-konfigurationer understøttes på Mac og Windows:

• Proxy-indstillinger, der bruger PAC-webadresse – enten med eller uden godkendelse
  • Auto Proxy Discovery (WPAD)
  • Grundlæggende bekræftelse. Hvis en bruger angiver legitimationsoplysninger i Creative Cloud-appen, bruger Creative Cloud Libraries legitimationsoplysningerne. Hvis brugeren ikke angiver legitimationsoplysninger i Creative Cloud-appen, bliver brugeren i panelet Creative Cloud Libraries bedt om at angive legitimationsoplysninger.
  • Kerberos-godkendelse understøttes for Creative Cloud Libraries og Creative Cloud-computerappen. Imidlertid understøttes Kerberos-godkendelse for øjeblikket ikke for Creative Cloud 2015-produkter.

Ikke-understøttede proxy-indstillingstyper

Følgende proxy-konfigurationer understøttes ikke:

• NTLM-godkendelse
  • Lokal PAC fil understøttelse

Understøttelse for pac-filer

• Creative Cloud-computerprogrammet og Creative Cloud Packager understøtter eksterne pac-filer med grundlæggende godkendelse (pac-filer, der er gemt på en fjernserver og angivet med webadresse).
  • Creative Cloud-computerprogrammet og Creative Cloud Packager understøtter ikke pac-filer, der er gemt lokalt.
  • NTLM-godkendelse understøttes ikke.