Hvis du bruger Adobe-programmer i macOS, kan du opleve, at du bliver bedt om proxy-legitimationsoplysninger, selv om de allerede er angivet i Creative Cloud-programmet

Problembeskrivelse

Hvis en bruger anvender en proxyserver til godkendelse, angives legitimationsoplysningerne til denne proxyserver i Creative Cloud-programmet. Når brugeren starter et Adobe-program, vises et vindue, hvor brugeren bliver bedt om at angive legitimationsoplysningerne til proxyserveren (til godkendelse og for at bekræfte licensoplysningerne) igen. Dette sker, selvom brugeren allerede har angivet disse oplysninger.

Løsning

Angiv legitimationsoplysningerne igen, og vælg, at oplysningerne skal gemmes i Nøglering.

Når legitimationsoplysningerne er indtastet i programmet, og brugeren har valgt, at systemet skal huske dem, burde dialogboksen, hvor brugeren bedes om at angive legitimationsoplysningerne til proxyserveren, ikke længere vises.