Med teams-medlemskaber får du adgang til de nyeste computerapps, samarbejdsværktøjer og tjenester, du har brug for, så du kan skabe dit bedste arbejde.

For at du kan få adgang til Creative Cloud eller Document Cloud for teams-produkter og -tjenester, skal din it-administrator tilføje dig. Du modtager en e-mail, når du har fået tildelt et produkt. Når du har modtaget e-mailen, tilføjes du som medlem, og du kan begynde at bruge de tildelte produkter.

For at komme i gang skal du blot downloade din første app fra Adobes websted. Adobe Creative Cloud-computerappen – som du skal bruge til at administrere fremtidige overførsler – bliver installeret på samme tid.

Du kan se, hvordan du downloader og installerer Creative Cloud-apps, i Download dine Creative Cloud-apps. For Document Cloud-apps skal du se Download og installer et Adobe Acrobat DC-abonnement.

Med Creative Cloud-computerprogrammet kan du nemt få overblik over alle dine Creative Cloud-apps og starte dem med et enkelt klik. Du kan også starte dine apps på samme måde, som du normalt starter en app på computeren, dvs. fra dens installerede placering.

Se Start Creative Cloud-apps for at finde ud af, hvordan du starter Creative Cloud-apps på computeren. Se Adobe Document Cloud for at bruge Document Cloud-tjenesterne.

Adobe Creative Cloud-computerprogrammet er din centrale hub til håndtering af mange apps og tjenester, der er inkluderet i dit Creative Cloud-medlemskab. Du kan også synkronisere og dele filer, håndtere tusindvis af skrifttyper og få adgang til biblioteker med stockfotos og designaktiver.

Find ud af, hvordan du downloader, installerer og opdaterer apps, deler filer, administrerer skrifttyper, får adgang til stockbilleder og mere, under Administrer dine apps og tjenester.

Brug Document Cloud-webstedet for at få adgang til mange af dine foretrukne Acrobat-værktøjer på internettet. Opret, organiser, del og gem dine PDF-filer. Find ud af, hvordan du gør, i selvstudiet Arbejd med PDF-filer online.