Hvis du som teammedlem skal have adgang til Creative Cloud- eller Document Cloud-produkter og -tjenester, skal din it-administrator tildele dig dem. Du modtager en e-mail, når du er tildelt et produkt eller en tjeneste, og derefter kan du begynde at bruge den/det.

• Hvis du er teamadministrator, skal du se Teams – lær og support.
  • Hvis du som administrator vil bruge Adobe-produkter og -tjenester, skal du tildele det samme for dig selv ved hjælp af Admin Console.

Få adgang til de nyeste kreative Adobe-apps

artboard_4

Download din første app for at komme i gang. Adobe Creative Cloud-computerappen – som du skal bruge til at administrere fremtidige overførsler – bliver installeret på samme tid.

Opret og levér indhold

artboard_4_copy_2

Du kan bruge trin for trin-selvstudier for at lære og udvide dine færdigheder. Uanset om du er nybegynder eller erfaren bruger, giver disse selvstudier dig de grundlæggende oplysninger, nye funktioner samt tip og teknikker.

Fejlfinding og hjælp

artboard_8

Følgende links har nogle nyttige oplysninger, hvis du har problemer med at downloade, installere eller arbejde med et Adobe-program.

Få adgang til tjenesterne i skyen

artboard_4_copy

Tag din kreativitet videre, og del den med verden. Brug Adobe Fonts, Adobe Stock, Behance og Portfolio til at vise dit arbejde i verdens største kreative fællesskab.

Se oplysninger om din konto

artboard_7

Log ind med din e-mailadresse og adgangskode for at få adgang til dine kontooplysninger. Du kan se dine planer og produkter, ændre adgangskode, kontakte administratoren, hvis du har problemer, og meget mere.

Deltag i samtalen

artboard_9

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger om emnerne, begreberne eller procedurerne, der er beskrevet i denne artikel, kan du deltage i diskussionen.

Deltag nu