Din enhed skal overholde de tekniske specifikationer, der er beskrevet nedenfor, for at kunne køre og bruge Adobe Fresco.

Gælder for:

Juni 2020-udgivelse (version 1.7 og 1.6)

Fresco er en tegne- og maleapp, der er lavet specielt til touch- og penneplatforme som Apple iPad med Pencil, Wacom Mobile Studio Pro og udvalgte Microsoft Surface-enheder.

iOS

Vil du finde ud af, hvilken iPad-model du har? Læs denne Apple-supportside for at identificere din iPad-model. Alternativt kan du kigge efter modelnummeret bag på enheden eller gå til skærmen Indstillinger Generelt Om på din iPad.

Minimumskrav
Enheder
Følgende enheder:
  • iPad Pro (alle modeller)
  • iPad Air (3. generation)
  • iPad (5. og 6. generation)
  • iPad mini (5. generation)
Operativsystem  iOS-version 12.4 eller nyere.
RAM 4 GB
Harddiskplads 8 GB tilgængelig plads på harddisken til installation.
Internet Forbindelse til internettet samt registrering er nødvendigt for obligatorisk softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.
Pen  Apple Pencil, Apple Pencil (2. generation).

Windows

Minimumskrav
Enheder
Følgende enheder:
  • Microsoft Surface Pro 4
  • Microsoft Surface Pro 5
  • Microsoft Surface Pro 6
  • Microsoft Surface Pro 7
  • Microsoft Surface Book 1
  • Microsoft Surface Book 2
  • Microsoft Surface Book 3
  • Microsoft Surface Studio 1
  • Microsoft Surface Studio 2
  • Microsoft Surface Go
  • Microsoft Surface Go 2
  • Wacom Mobile Studio Pro
  • HP ZBook Studio x360 G5 (2020-model)
  • HP Spectre x360 Convertible 15-eb0xxx (2020-model)
  • HP ENVY x360 Convertible 15-ed0xxx (2020-model)
  • HP ENVY x360 Convertible 15m-ed0xxx (2020-model)
  • HP ZBook x2 G4 (2020-model: aktivér hybridgrafik)
  • HP Pavilion x360 Convertible 14-dh1xxx. (2019-model)
  • HP Pavilion x360 Convertible 14-dh2xxx (2020-model)
  • HP Pavilion x360 Convertible 14-dw0xxx (2020-model | Intel i7/i5-processor)
  • HP Pavilion x360 Convertible 14m-dw0xxx (2020-model | Intel i7/i5-processor)
  • Dell XPS 15 9500
  • Dell XPS 17 9700
  • Alle HP ZBook-arbejdsstationer, der opfylder disse kriterier:
    • Operativsystem: Windows 10 1809 eller nyere.
    • Grafikprocessor: Nvidia med Direct X Feature Level 12.1.
    • RAM >= 4 GB.
    • Harddiskplads >= 5 GB.

Bemærk: For at få optimal ydelse skal du sætte HP ZBook Studio x360 G5 til en stikkontakt. Fresco er endnu ikke tilgængelig på Microsoft Surface Pro X-enheder.

Operativsystem Windows 10-version 1809 eller nyere
Grafikprocessor Intel eller Nvidia GPU med Direct X Feature Level 12.1
Grafikdriver Den nyeste grafikdriver er påkrævet på Windows 10
RAM 4 GB
Harddiskplads 5 GB tilgængelig plads på harddisken til installation.
Internet Forbindelse til internettet samt registrering er nødvendigt for obligatorisk softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.
Pen Surface Pen, Wacom Pro Pen.

Installer den nyeste grafikdriver

Hvis du vil bruge live pensler i Fresco på Windows, skal du have den nyeste grafikdriver installeret på din enhed. Fresco registrerer kompatibiliteten af din enheds grafikdriver og giver dig besked om at installere den nyeste version af driveren.

1. Download Windows 10-grafikdriveren fra Download-center.
  2. Dobbeltklik på <driverfilnavn>.exe for at installere driveren. Følg instruktionerne på skærmen, og genstart enheden, når installationen er afsluttet.

Bekræft installationen:

1. Højreklik på Windows-startikonet, og klik på Enhedshåndtering.
  2. I afsnittet Skærmadapter skal du højreklikke på Intel-grafiknavnet og klikke på fanen Driver.

Kontroller, om driverversionen og driverdatoen er den samme, som vises i Download-center.

Aktivér hybridgrafik-tilstand på HP ZBook x2 G4

For at kunne installere Fresco på HP ZBook x2 G4 skal hybridgrafik-tilstand være aktiveret. Hybridgrafik-tilstand er ikke aktiveret som standard på denne enhed. Når du har aktiveret hybridgrafik-tilstand, skal du genstarte din enhed og køre Fresco-installationsprogrammet igen.

Trin til at aktivere hybridgrafik-tilstand:

1. Sluk og tænd for enheden og tryk gentagne gange på Esc-tasten på tastaturet for at åbne start-menuen.
  2. Fra startmenuen skal du trykke på F10-tasten for at åbne opsætningsværktøjet BIOS.
  3. Klik på Avanceret > Enhedskonfigurationer > Hybridgrafik, og klik derefter på Aktivér.
  4. Klik på Gem, og når du bliver bedt om det, skal du klikke på Gem ændringer og afslutte BIOS.

Brug alternativt HP Performance Advisor:

1. Installer og start HP Performance Advisor.
  2. Klik på fanen Din computer i sidefeltet, og klik på BIOS-indstillinger.
  3. Rul ned og dobbeltklik på Avanceret og dobbeltklik på GFX.
  4. Vælg Hybridgrafik i rullemenuen.
  5. Klik påk OK i den dialogboks, der vises, der beder dig om at genstarte for at anvende ændringerne.

Tilgængelige sprogversioner til Fresco

Fresco er tilgængelig på følgende sprog:

• Engelsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Japansk
  • Brasilien
  • Portugisisk
  • Dansk
  • Nederlandsk
  • Finsk
  • Italiensk
  • Norsk
  • Spansk
  • Svensk
  • Koreansk
  • Forenklet kinesisk
  • Traditionelt kinesisk
  • Tjekkisk
  • Polsk
  • Russisk
  • Tyrkisk