Brugerhåndbog Annuller

Opgrader lagerplads til Adobe Fresco

Forstå, hvordan lagerplads fungerer, og hvordan du administrerer og opgraderer lagerplads til Adobe Fresco.

Alle Adobe Fresco-planer indeholder cloud-lagring, så du kan få adgang til dine Adobe Fresco-dokumenter på alle dine enheder. Du kan oprette og dele dine illustrationer hvor som helst og fra enhver enhed, uanset hvor du er. Læs mere for at se, hvordan du kan opgradere og administrere din cloud-lagring.

Hvor meget lagerplads har jeg ret til?

Plan

Grundlæggende brugsret til cloud-lagring

Adobe Fresco Single App (omkostningsfrit)

2 GB

Adobe Fresco enkelt-app (betalt)

5 GB

Adobe Fresco enkelt-app (betalt)

Adobe Photoshop Single App (betalt)

Adobe Creative Cloud Alle apps (betalt)

100 GB

Når du bruger Adobe Fresco-planen med enkelt-app (omkostningsfrit), har du ret til 2 GB cloud-lagring. Du kan opgradere til en betalt plan, hvis du løber tør for lagerplads.

Jeg har en omkostningsfri plan. Hvordan opgraderer jeg til en betalt plan og får mere lagerplads?

Du kan få adgang til alle premium-funktionerne i Fresco ved at opgradere til en betalt plan, inklusive mere lagerplads til dine filer.

Få trinvise instruktioner om opgradering af din plan under Sådan opgraderer du til en betalt plan på Adobe Fresco.

Jeg har en betalt plan. Kan jeg opgradere min lagerplads?

Du kan nemt opgradere din lagerplads fra Adobes websted til lageropgradering.

Hvordan frigør jeg plads fra min cloud-lagring?

Når du har nået din lagergrænse, kan du enten opgradere din lagerplads eller slette ældre projekter for omkostningsfrit at frigøre plads. Følg disse trin for at slette ældre filer:

1. Gå til fanen Dine filer på startskærmen i Adobe Fresco, og tryk på ... ved siden af dine cloud-dokumenter. Tryk derefter på Slet.

2. Hvis du vil slette et dokument permanent, skal du trykke på Slettet og trykke på ... ud for det slettede dokument. Tryk derefter på Slet permanent.

Hvad sker der med mine aktiver, når jeg opsiger mit betalte abonnement?

Selvom du opsiger dit betalte abonnement, vil du stadig have adgang til de ressourcer, du har oprettet i abonnementsperioden. Du vil dog ikke være i stand til at tilføje aktiver ud over din tildelte lagerplads på 2 GB.

relaterede ressourcer

Nu hvor du er begyndt at administrere lagerplads i Adobe Fresco, kan du tage det et skridt videre og lære, hvordan du opgraderer din Creative Cloud-lagring eller kommer i gang med brugergrænsefladen i Adobe Fresco.

Snak med os

Hvis du har et spørgsmål eller en idé, du gerne vil dele, hører vi meget gerne fra dig. Del dine tanker med Adobes Fresco-community.