Creative_Cloud_mnemonic_RGB_48px

Opdatering til Illustrator CS6 tilgængelig

Se flere oplysninger i Oversigt over nye funktioner.

HiDPI-understøttelse

For at kunne udnytte de forbedrede teknologier inden for højopløsningsskærme indeholder Illustrator indbygget understøttelse af højopløsningsskærme. Denne funktion er i øjeblikket tilgængelig for Mac OS (f.eks. MacBook Pro med Retina-visning). Du kan arbejde med en skarpere og klarere grænseflade på enheder med højopløsningsskærme. Miniaturer i paneler er også meget klarere.

Tekst og komplekse illustrationer vises også klarere og i farver og nuancer, der er mere dynamiske end tidligere.

Med HiDPI-understøttelse ser illustrationer klarere ud på en skærm med høj opløsning
Med HiDPI-understøttelse ser illustrationer klarere ud på en skærm med høj opløsning

A. Illustrator med HiDPI-support B. Illustrator uden HiDPI-support

Kun Adobe Creative Cloud

Pakning af filer

Saml alle de anvendte filer, herunder sammenkædede grafikelementer og skrifttyper, i en enkelt mappe, så hand-off kan ske hurtigere. Vælg Fil > Pak for at samle alle elementer på en enkelt placering. Se Pakke filer.

Fjernelse af integrering af billeder

Erstat integrerede billeder med lænker til de udpakkede PSD- eller TIFF-filer. Marker et integreret billede, og vælg Fjern integrering i menuen i panelet Kæder, eller klik på Fjern integrering i kontrolpanelet. Se Fjernelse af integrering af billeder.

Forbedringer af panelet Kæder

Få vist og spor yderligere oplysninger om placerede illustrationer direkte i panelet Kæder. Se Kædeoplysninger

Adobe Mercury Performance System

Adobe Mercury Performance System er en kombination af løsninger, der gør Illustrator hurtigere, mere effektiv og bedre i stand til at håndtere større filer.

Indbygget understøttelse af 64-bit

Gør databehandling generelt hurtigere på 64-bit Macintosh- og Windows-operativsystemer. Illustrator kan nu udnytte RAM ud over 3 GB.

Håndtering af større filer

Samtidig håndtering af store filer medfører, at risikoen for fejl, f.eks. hukommelsesfejl, bliver mindre. Komplekse opgaver, f.eks. oprettelse af pakkedesign, grafik i stort format eller kartografi, håndteres bedre.

Forbedret hukommelseshåndtering

Reducerer antallet af hukommelsesfejl for handlinger som rasterisering, eksport og arbejde med flere filer samtidig.

Du kan få flere oplysninger ved at se videoen om Mercury Performance System af Lynda.com.

Forbedret brugergrænseflade

Brugergrænsefladen er mere effektiv, mere strømlinet og ekstra konfigurerbar, så arbejdet i Illustrator er en mere behagelig oplevelse. Du kan finde flere oplysninger om de elementer i brugergrænsefladen, der er blevet forbedret, i Forbedret brugergrænseflade.

Eksempler på en forbedring af brugergrænsefladen: Lysstyrkeniveauer, der kan konfigureres, og tilsvarende lærredsfarver
Eksempler på en forbedring af brugergrænsefladen: Lysstyrkeniveauer, der kan konfigureres, og tilsvarende lærredsfarver

Forenklede arbejdsforløb

Mønstre

Oprettelse af mønster og redigering af opgaver er blevet forenklet, så du kan spare timevis af rutinepræget og kedeligt arbejde. Det nye panel Mønsterindstillinger giver nem adgang til en række indstillinger, du kan bruge til at eksperimentere med og ændre dit design, indtil du får det ønskede mønster.

Du kan få flere oplysninger om arbejdsforløbet ved brug af panelet Mønsterindstillinger i Oprette og redigere mønstre.

Du kan få flere oplysninger ved at se videoen om mønsteroprettelse og -redigering af Lynda.com.

Oprette eller redigere et mønster med det nye mønsterpanel
Oprettelse af mønster

Farveforløb på en streg

Funktionen til oprettelse af et farveforløb på en streg indeholder tre typer farveforløb, du kan anvende på en streg. Du behøver ikke længere at udvide en streg for at udfylde den og derefter anvende et farveforløb på den. Anvende et farveforløb ved hjælp af panelet Farveforløb (Vindue > Farveforløb):

Inden for: Fungerer på samme måde, som hvis stregen var blevet udvidet til et udfyldt objekt med et forløb

Langs med: Farveforløbet anvendes i stregens længderetning.

På tværs: Farveforløbet anvendes på tværs af stregens bredderetning.

Du kan få flere oplysninger ved at se videoen om anvendelse af forløb på en streg af Lynda.com.

Anvende et farveforløb på en streg
Anvende et farveforløb på en streg

Billedvektor

Arbejdsforløbet til vektorisering af et rasterbillede frembringer nu meget renere vektoriseringer. Resultatet har færre kurver og ankerpunkter og bedre farvegenkendelse end funktionen Dynamisk vektorisering i tidligere versioner.

Du kan finde flere oplysninger om det nye arbejdsforløb Billedvektor ved at læse artiklen eller se denne video af Lynda.com.

Gaussisk sløring

Den nye gaussiske sløringseffekt (Effekt > Slør > Gaussisk sløring) er hurtig og effektiv. Marker afkrydsningsfeltet Skærmversion for at se Gaussisk sløring anvendt på illustrationen i realtid.

Nye eller forbedrede profiler og komponenter

Brug de forbedrede profiler og yderligere komponentbiblioteker til at komme hurtigt i gang med dine grafikprojekter:

• Der er introduceret en ny profil med navnet Enheder i dialogboksen Nyt dokument (Filer > Ny). Den nye profil indeholder forudindstillinger for enhederne iPad, iPhone, Xoom, Fire, Nook og Galaxy.
  • Webprofilen har en ny standardstørrelse (960 px x 560 px).
  • Nye mønster- og Pantone Plus™-farvebiblioteker er tilføjet.

Du kan få flere oplysninger ved at se videoen om forbedrede startprofiler og andre ændringer af Lynda.com