Funktionen til forhåndsvisning af enheder er blevet fjernet fra oktober 2017-udgivelsen af Photoshop CC. Derudover er iOS-appen Preview CC ikke længere tilgængelig til download, og den opdateres heller ikke, fra oktober 2017. Hvis du har en tidligere downloadet version af Preview CC på din iOS-enhed, kan du fortsætte med at bruge den med tidligere versioner af Photoshop.

Oplysningerne på dennes side gælder tidligere versioner af Photoshop.

Forhåndsvisning af enheder på forskellige enheder

Få realtidseksempler på dine Photoshop-designs på flere iOS-enheder med den nye Forhåndsvisning af enheder i Photoshop og Adobe Preview CC-mobilappen. Dine ændringer i Photoshop CC vises i Preview CC i realtid. Du kan tilslutte flere iOS-enheder til Photoshop med USB eller over trådløst netværk.

Hvis du har et dokument med tegnebræt, forsøger Forhåndsvisning af enheder at vise dig det korrekte tegnebræt ved at sammenligne størrelse og placering af tegnebræt med størrelsen på den tilsluttede enhed. Du kan også bruge navigationslinjen for at få vist et bestemt tegnebræt på enheden eller bladre gennem tegnebræt, der har tilsvarende bredde.

Opret forbindelse mellem Preview CC og Photoshop

Opret forbindelse mellem flere iOS-enheder og Photoshop via USB eller over et trådløst netværk. Creative Cloud parrer problemfrit dine enheder med Photoshop.

Trådløst netværk

wi-fi-free-icon

Sørg for følgende, før du opretter forbindelse mellem Preview CC og Photoshop via et trådløst netværk:

• Du er logget på Creative Cloud i både Photoshop og Preview CC.

• Computeren, som kører Photoshop, og enheden, som kører Preview CC, er på samme trådløse netværk.

• Panelet Forhåndsvisning af enheder i Photoshop er åbent. For at åbne dette panel skal du i Photoshop vælge Vindue > Forhåndsvisning af enheder.

USB

usb-icon-free

Sørg for følgende, før du opretter forbindelse mellem Preview CC og Photoshop via en USB-port:

• Preview CC kører på din enhed.

• USB-kablet er forbundet til den computer, der kører Photoshop.

• Panelet Forhåndsvisning af enheder i Photoshop er åbent. For at åbne dette panel skal du i Photoshop vælge Vindue > Forhåndsvisning af enheder.

Bemærk:

Hvis du ikke kan se en enhed anført i dialogboksen Forhåndsvisning for enheder, når du tilslutter den, skal du klikke på Søg efter enheder.

Bemærk:

Har du problemer med at oprette forbindelse til din enhed? Se Fejlfinding af forbindelse for forhåndsvisning af enheder

Når forbindelsen er blevet etableret, viser panelet Forhåndsvisning af enheder i Photoshop navnet på den forbundne enhed. Eventuelle ændringer, du nu foretager til designet i Photoshop, vises i forhåndsvisningen på enheden. Når du roterer din enhed, roteres forhåndsvisningen automatisk.

Bemærk:

Når du første gang opretter forbindelse til Photoshop, kræver Preview CC, at panelet Forhåndsvisning af enheder i Photoshop er åbnet. Ved efterfølgende tilslutninger behøver dette panel ikke at være åbent.

Søg efter enheder

Hvis du ikke kan se en enhed anført i dialogboksen Forhåndsvisning for enheder, når du tilslutter den, skal du klikke på Søg efter enheder.

Fanen Forhåndsvisning af enheder i Photoshop - ingen enheder tilsluttet
Søg efter enheder, når ingen enheder er tilsluttet

Fanen Forhåndsvisning af enheder i Photoshop - enhed allerede tilsluttet
Søg efter enheder, når en enhed allerede er tilsluttet

Understøttelse af tegnebrætter

Du kan stryge for at navigere mellem forskellige tegnebrætter og få vist dem på faktiske enheder. For eksempel kan du få vist et iPhone-tegnebræt på en iPhone, mens du samtidig får vist en større udgave af dette tegnebræt på en iPad. Dette reducerer den tid, der kræves til at teste design på flere skærme.

Preview CC vælger og viser automatisk det relevante tegnebræt baseret på enhedens skærmstørrelse.

Almindelige spørgsmål

Er Preview CC tilgængeligt til Android?

Preview CC er endnu ikke tilgængeligt til Android.

Hvilken version af Photoshop CC fungerer sammen med Preview CC?

Preview CC fungerer med Photoshop CC 2015, der er tilgængelig som en gratis opdatering for Creative Cloud-medlemmer. Du kan downloade Photoshop CC 2015 som en opdatering via Creative Cloud Desktop-appen. Se denne hjælpeartikel for at lære at installere eller opgradere til Photoshop CC 2015.

Hvilke enheder understøtter Preview CC?

Preview CC fungerer med iOS-enheder, der kører iOS 8 eller senere:

• iPad Pro
  • iPhone 4s
  • iPhone 5
  • iPhone 5c
  • iPhone 5s
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPod Touch (5. generation)
  • iPad 2
  • iPad (3. generation)
  • iPad (4. generation)
  • iPad Air
  • iPad Air 2
  • iPad Mini
  • iPad Mini 2
  • iPad Mini 3

Få mere at vide om Preview CC

Ofte stillede spørgsmål om Adobe Preview CC besvarer adskillige andre ofte stillede spørgsmål om Preview CC.

Ikon for trådløst netværk i Creative Commons: Canopus49