Når du starter Photoshop, fryser programmet enten ved skærmbilledet " Indlæser Halide Bottlenecks ... " eller fryser/går ned under opstart.

Dette problem skyldes korrupte farveprofiler eller meget store forudindstillede filer.

Løsning

Du kan løse problemet ved at opdatere Photoshop til den nyeste version. Se Hold Photoshop opdateret.

Hvis opdatering af Photoshop til den nyeste version ikke løser problemet, skal du prøve at fjerne de brugerdefinerede forudindstillede filer:

1. Luk Photoshop.

2. Naviger til brugermappen Bibliotek: ~/Bibliotek/Indstillinger/Adobe/Photoshop CC <version år>/Indstillinger/

Bemærk:

O macOS er brugermappen som standard skjult. Se Brugerens biblioteksmappe vises ikke i Mac OS X 10.7 og nyere for vejledning til at få adgang til mappen.

3. I mappen Indstillinger skal du se efter de forudindstillede filer, der har stor filstørrelse. Flyt sådanne forudindstillede filer fra mappen Indstillinger til en midlertidig placering (f.eks. en ny mappe på skrivebordet).

4. Start Photoshop for at se, om problemet opstår igen.

5. Vælg én af følgende fremgangsmåder:

• Hvis problemet opstår igen, skal du gentage trin 1 til 4.
    • Hvis problemet ikke opstår igen, skyldtes fejlen den forudindstilling, du lige har flyttet.

Genaktiver eventuelle ikke-problematiske forudindstillinger, som du har fjernet eller deaktiveret.

6. Du kan manuelt indlæse den problematiske forudindstillede fil, når du har startet Photoshop via Forudindstillet administrator. Prøv at fjerne eventuelle forudindstillinger fra den forudindstillede fil for at forsøge at gøre den forudindstillede fil mindre og gemme den igen under et andet navn. Hvis problemet fortsætter, efter at du har gemt en mindre version afforudindstillingen,skal du fjerne den forudindstillede fil fuldstændigt.