Leder du efter oplysninger om den nyeste version af Photoshop? Se Hold Photoshop opdateret.

Hvad var den seneste opdatering til ældre versioner?

Photoshop CC 2018 (november 2017)

• Den nyeste version af Photoshop CC 2018 er 19.1.8
  • Den nyeste opdatering af Adobe Camera Raw til Photoshop CC er 11.3

Photoshop CC 2017 (November 2016)

• Den nyeste opdatering til Photoshop CC 2017 er 2017.1.6
  • Den nyeste opdatering af Adobe Camera Raw til Photoshop CC er 11.3

Photoshop CC 2015.5 (juni 2016)

• Den nyeste opdatering til Photoshop CC 2015.5 er 2015.5.1
  • Den nyeste opdatering af Adobe Camera Raw til Photoshop CC er 10.5

Photoshop CC 2015 (juni 2015)

• Den nyeste opdatering til Photoshop CC 2015.5 er 2015.1.2
  • Den nyeste opdatering af Adobe Camera Raw til Photoshop CC er 10.5

Photoshop CC 2014 (juni 2014)

• Den nyeste opdatering til Photoshop CC 2014 er 2014.2.4
  • Den nyeste opdatering af Adobe Camera Raw til Photoshop CC er 10.5

Photoshop CC (17. juni 2013)

• Den nyeste opdatering til Photoshop CC 14.2.1
  • Den nyeste opdatering af Adobe Camera Raw til Photoshop CC er 10.5

Photoshop CS6 (7. maj 2012)

• Den nyeste opdatering til Photoshop CS6 er 13.0.6 (macOS) | 13.0.1.3 (Windows) for eviggyldige/fysiske produkter med licens og 13.1.2 (macOS/Windows) for Creative Cloud-medlemmer
  • Den nyeste opdatering af Adobe Camera Raw til Photoshop CS6 er 9.1.1

Photoshop CS5 (30. april 2010)

• Den nyeste version af Photoshop CS5 er 12.0.4 eller 12.1
  • Den nyeste version af Adobe Camera Raw til Photoshop CS5 er 6.7.1

Photoshop CS4 (15. oktober 2008)

• Den nyeste opdatering til Photoshop CS4 er 11.0.2
  • Den nyeste opdatering af Adobe Camera Raw til Photoshop CS4 er 5.7

Photoshop CS3 (16. april 2007)

• Den nyeste opdatering til Photoshop CS3 10.0.1
  • Den nyeste opdatering af Adobe Camera Raw til Photoshop CS3 er 4.6

Photoshop CS2 (4. april 2005)

• Den nyeste opdatering til Photoshop CS2 er 9.02
  • Den nyeste opdatering af Adobe Camera Raw til Photoshop CS2 er 3.7

Hvordan finder og installerer jeg opdateringerne?

Åbn Photoshop, og vælg Hjælp > Opdateringer.

Du finder yderligere oplysninger i Opdater Creative Cloud-programmer.

Bemærk:

Kan du ikke se de tilgængelige opdateringer? Se Tilgængelige opdateringer vises ikke.

Hvordan kontrollerer jeg, hvilken opdatering af Photoshop jeg har installeret?

Sådan kontrollerer du, om du har den nyeste version af Photoshop:

• macOS: Vælg Photoshop > Om Photoshop.
  • Windows: Vælg Hjælp > Om Photoshop.
Photoshop-version

Hvordan kontrollerer jeg, hvilken opdatering af Camera Raw-ekstramodulet jeg har installeret?

Sådan kontrollerer du, hvilken opdatering af Adobe Camera Raw du på nuværende tidspunkt har installeret:

• macOS: Vælg Photoshop > Om ekstramodul > Camera Raw.
  • Windows: Vælg Hjælp > Om ekstramodul > Camera Raw.
Om Camera Raw

Hvad hvis jeg har opdateret Adobe Camera Raw, og Photoshop stadig ikke kan genkende mit kamera?

Bemærk:

Camera Raw 11

Systemkrav: macOS 10.12-10.14, Microsoft® Windows® 7, Windows 8.1 eller Windows 10

Camera Raw 10

* Camera Raw 10.5 er den sidste version, der er kompatibel med Photoshop CC - CC 2015.5.

Systemkrav: macOS 10.11-10.14, Microsoft® Windows® 7, Windows 8.1 eller Windows 10