Find ud af, hvordan du opdaterer Creative Cloud-apps, når du modtager besked om, at en ny version er tilgængelig.

Opdater Creative Cloud-apps

Adobe Creative Cloud-computerprogrammet giver dig besked, når en af dine installerede apps har en tilgængelig opdatering. Opdater dine apps for at få øjeblikkelig adgang til nye funktioner, forbedringer af ydeevnen og fejlrettelser. Sådan gør du.

Bemærk:

Se Opdater apps til 2017-versionen af Creative Cloud for at få yderligere oplysninger om, hvordan du opdaterer apps til Adobe Creative Cloud 2017-versionerne.

1. Du kan finde beskeder om opdateringer til app på din computers skrivebord. Der vises en meddelelse over ikonet for Creative Cloud-computerappen (Windows) eller under ikonet i Apple-menuen (Mac OS).

Besked om opdatering til Creative Cloud
  2. Åbn Creative Cloud-computerprogrammet ved at klikke på Creative Cloud-ikonet .

Creative Cloud-computerappen viser alle tilgængelige opdateringer. Hvis der ikke vises nogen opdateringer, skal du klikke på ikonet med de tre lodrette punkter i øverste højre hjørne og derefter vælge Søg efter app-opdateringer i pop op-menuen.

Vælg Søg efter app-opdateringer
  3. Find den app, du vil opdatere, og klik på Opdater.

Klik på Opdater

Hvis du vil opdatere alle apps på én gang, skal du klikke på Opdater alle.

Appsene downloades og opdateres automatisk.

Klik på Opdater alle apps

Bemærk:

Se Systemkrav for systemkrav til Creative Cloud-computerappen og andre Creative Cloud-produkter.