Hvis der ikke vises nogen opdateringer til dine programmer i Creative Cloud-klientprogrammet, skal du prøve nedenstående trin.

Enterprise- og teamkunder

Henvend dig til teamadministratoren eller it-afdelingen, da opdateringsfunktionen muligvis er deaktiveret for slutbrugerne.

Sådan gør du, hvis der ikke vises nogen opdateringer

Prøv disse trin i den nævnte rækkefølge:

1. Kontrollér mindste systemkrav

Kontrollér, at computeren og operativsystemet opfylder systemkravene. Du kan læse mere i Nogle apps vises ikke som download | Creative Cloud-klientprogram.

2: Søg efter opdateringer manuelt

Afhængigt af din version af Creative Cloud-computerprogrammet skal du gøre ét af følgende:

1. Klik på Hjælp.

2. Vælg Søg efter opdateringer i pop op-menuen.

Kontrollér, om der er opdateringer

1. Klik på ikonet  øverst til højre.

2. Vælg Søg efter app-opdateringer i pop op-menuen.

Søg efter app-opdateringer

Hvis du ikke bruger den nyeste version af Creative Cloud-programmet, bliver du bedt om at opdatere. Klik på Opdater.

3. Genstart Creative Cloud-klientprogrammet.

1. Åbn Creative Cloud-klientprogrammet. (Klik på Creative Cloud-ikonet  på proceslinjen i Windows eller menulinjen i macOS).

2. Brug disse tastaturgenveje til at tvinge programmet til at lukke og genstarte sig selv inkl. alle tilhørende processer:

• Windows: Ctrl+Alt+R
    • macOS: Kommando+Alternativ+R

Bemærk:

Det kan tage lidt tid, før Creative Cloud-klientprogrammet genstarter.

4. Log af, og log derefter på igen.

Log af Creative Cloud-skrivebordsappen, og log på igen. Du kan få flere oplysninger i Log på og log af igen for at aktivere Creative Cloud-apps.

5. Slet OPM.db-filen, og log derefter på igen.

Slet filen OPM.db, og log på Creative Cloud-programmet med dit Adobe ID.

Windows

Filen OPM.db findes i mappen \Brugere\<brugernavn>\AppData\Local\Adobe\OOBE
.

Du kan læse om, hvordan du viser den skjulte AppData-mappe, i Vis skjulte filer, mapper og filtypenavne i Windows.

macOS

Filen OPM.db findes i mappen /Bruger/<brugernavn>/Bibliotek/Application Support/Adobe/OOBE.

Læs om, hvordan du åbner den skjulte brugerbiblioteksmappe, i afsnittet Åbn skjulte brugerbiblioteksfiler.

6. Fjern det Creative Cloud-program, hvor problemet opstår, og installer det igen

Fjern det program, hvor problemet opstår, og installer det igen. Der findes detaljerede instruktioner i Afinstallation eller fjernelse af Creative Cloud-apps.