Problem: De relevante opdateringer vises ikke, når du søger efter opdateringer i et Creative Cloud-program

Bemærk:

Kontrollér, at computeren og operativsystemet opfylder systemkravene. Nogle programmer, f.eks. Adobe Premiere Pro, After Effects og Lightroom, kræver en 64-bit processor og et 64-bit operativsystem. Du kan få flere oplysninger under Nogle apps vises ikke som download | Creative Cloud-skrivebordsapp.

Bemærk:

Hvis du bruger et virksomhedsabonnement på Creative Cloud til teams eller er erhvervskunde, skal du henvende dig til teamadministratoren eller it-afdelingen, da opdateringsfunktionen muligvis er deaktiveret for slutbrugerne.

Løsning 1: Søg efter opdateringer manuelt

Vælg Søg efter app-opdateringer i menuen med tandhjulsikonet i Creative Cloud-skrivebordsappen.

Kontroller, om der er opdateringer til apps

Løsning 2: Opdater Creative Cloud-skrivebordsappen

Når Creative Cloud-skrivebordsappen er aktiv, kan du med nedenstående tastaturgenvej tvinge appen til at lukke og genstarte med alle de tilhørende processer:

• Windows: Ctrl+Alt+R
  • Mac OS: Kommando+Alternativ+R

Løsning 3: Log af Creative Cloud-medlemskabet, og log på igen

Log af Creative Cloud-skrivebordsappen, og log på igen.

Løsning 4: Fjern OPM.db-filen, og log på igen

Fjern OPM.db-filen, og log på Creative Cloud-programmet vha. det Adobe ID, der er knyttet til dit medlemskab.

Løsning 5: Fjern det ramte Creative Cloud-program, og installer det igen

Fjern og geninstaller det ramte program.