Brugerhåndbog Annuller

Sådan fungerer projektsynkronisering i Premiere Rush

Forstå, hvordan synkronisering fungerer i Adobe Premiere Rush, og hvordan du kan fejlfinde synkroniseringsproblemer.

Bemærk:

Fra den 11. december 2023 vil nye brugere og organisationer ikke være berettiget til Creative Cloud-synkroniserede filer. Fra den 1. februar 2024 udgår Creative Cloud-synkroniserede filer for personlige konti, der eksisterede før den 11. december 2023 (få mere at vide her). Fra den 1. oktober 2024 udgår Creative Cloud-synkroniserede filer for virksomhedskonti, der er knyttet til organisationer, der eksisterede før den 11. december 2023 (få mere at vide her).

Synkronisering af dine projekter i Premiere Rush giver dig mulighed for at oprette, redigere og dele dine videoer hvor som helst. Når synkronisering er aktiveret, gemmes filer i Creative Cloud.Du kan få adgang til disse filer fra alle enheder. Alle ændringer, du foretager i Premiere Rush på din mobile enhed, afspejles på desktoppen. På samme måde synkroniseres alle ændringer, du foretager i Premiere Rush på desktoppen, på mobilen. Du har altid adgang til dine seneste redigeringer, uanset hvor du er. Det er en fantastisk måde at spare lagerplads på enheder på.

Synkronisering på tværs af stationære og mobile enheder
Synkronisering på tværs af stationære og mobile enheder

Når du opretter et projekt i Premiere Rush, kan betalte medlemmer Synkronisere med Creative Cloud fra mediebrowserskærmen. Når denne indstilling er valgt, gemmes projektet i clouden og er tilgængeligt for redigering på andre enheder. Denne indstilling er aktiveret som standard, men du kan fravælge den og kun oprette lokale enhedsprojekter.

Bemærk:

Hvis du opsige et betalt medlemskab, har du kun adgang til projekter, der er tilgængelige lokalt på en enhed, der kører Premiere Rush. Projekter, der synkroniseres med Creative Cloud og slettes fra alle enheder, er muligvis ikke tilgængelige for dig, hvis du opsiger dit medlemskab.

Synkronisering på mobil (iOS og Android)

Når et projekt oprettes med indstillingen Synkronisering med Creative Cloud aktiveret, uploades medier importeret fra en lokal enhedskilde til en mappe i din Creative Cloud-konto. Det sikrer, at medierne til dette projekt er tilgængelige på andre enheder, der kører Premiere Rush (hvor du er logget ind på den samme Creative Cloud-konto).

Oprettelse af et synkroniseret projekt på mobil
Oprettelse af et synkroniseret projekt på mobil

For betalte medlemmer er indstillingen Synkroniser med Creative Cloud aktiveret som standard, mens du føjer medier til dit projekt. Hvis du har projekter, der ikke er synkroniseret, som du gerne vil have adgang til på en anden enhed, skal du trykke på de tre prikker ved siden af dit projekt på projektbrowserskærmen og trykke på Aktiver synkronisering. Alle dine projekter er knyttet til dit Adobe-id.

Aktiver synkronisering
Aktiver synkronisering

Bemærk:

Hvis du bruger flere Adobe-id'er og ønsker at synkronisere projekter på tværs af flere enheder, skal du sørge for, at du er logget ind på den samme Adobe-id-konto i Premiere Rush på alle dine enheder.På en given enhed kan du kun se projekterne for den konto, Premiere Rush er logget på.

Når du åbner projektet, vises der et blåt, cirkulært ikon i programmets øverste højre titellinje. Dette ikon viser status for uploadet.

Når dette er fuldført, betyder det, at Adobe har uploadet alle medier i dit projekt. Herefter kan du åbne projektet på andre enheder. Hvis du får vist en dialogboks med uploadfejl, når din internetforbindelse er stabil, skal du lukke og derefter genåbne projektet. Mediet er uploadet.

Bemærk:

Som standard uploader Premiere Rush ikke medier, medmindre du er tilsluttet et Wi-Fi-netværk. Hvis du vil uploade medier via dit mobilnetværk, skal du gøre følgende.

1. Åbn Premiere Rush, og se projektbrowseren.
  2. Tryk på tandhjulsikonet øverst til venstre.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Aktiver Brug mobiltelefon til synkronisering

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at synkroniseringen sker gnidningsløst:

• Hvis du lukker projektet, mens medierne uploader, fortsætter medieuploaden. Der er dog ingen indikation af medieuploadfremskridt i projektbrowseren. For at kontrollere om medieoverførslen er afsluttet, skal du genåbne projektet.
  •  Hvis du skifter væk fra Premiere Rush, mens medierne uploader, går det på pause. Premiere Rush fortsætter med at uploade, når appen bringes tilbage til forgrunden. Hvis du modtager et opkald eller en besked, mens du uploader, skal du skifte tilbage til Premiere Rush for at lade overførslen afsluttes, før du forsøger at åbne dine projekter på en anden enhed.
  • Når du åbner et projekt, der blev oprettet på en anden enhed, downloader Premiere Rush de nødvendige medier til projektet. Du kan observere downloadfremskridt ved at trykke på den runde, blå statuslinje i titellinjen, mens projektet er åbent.
  • Hvis du skifter væk fra Premiere Rush, mens medierne downloader, kan det mislykkes, hvis Premiere Rush downloader fra Creative Cloud-filer. Hvis dette scenarie opstår, skal du lukke projektet og genåbne det.
  • Luk altid dit projekt på enhver enhed, du bruger, før du åbner projektet på en anden enhed.

Hvis dine medier allerede er synkroniseret på mobilen, men medierne stadig vises som offline i Premiere Rush, skal du gøre følgende:

1. Sørg for, at du har forbindelse til et stærkt Wi-Fi-netværk (eller du har aktiveret Brug mobilnetværk til synkronisering, og husk, at lade Premiere Rush være åben og i forgrunden, indtil overførslen er færdig).

2. Luk Premiere Rush.
  3. Start Premiere Rush, og åbn dit projekt igen.

Synkronisering på desktop (Mac og Win)

Når et projekt oprettes med Synkroniser til Creative Cloud aktiveret, skaber Premiere Rush optimerede medier og gemmer dem i en mappe på din Creative Cloud-konto. I modsætning til mobil synkroniserer Premiere Rush-desktopprogrammet ikke og uploader eller downloader ikke medier, men opretter i stedet optimerede filer, der kan importeres på andre enheder.

Oprettelse af et synkroniseret projekt på skrivebordet
Oprettelse af et synkroniseret projekt på skrivebordet

For betalte medlemmer er indstillingen Synkroniser med Creative Cloud aktiveret som standard, mens du tilføjer medier til dit projekt. Hvis du har projekter, der ikke er synkroniseret, som du gerne vil have adgang til på en anden enhed, skal du trykke på de tre prikker ved siden af dit projekt på projektbrowserskærmen og trykke på Aktiver synkronisering. Alle dine projekter er knyttet til dit Adobe-id.

Aktiver synkronisering
Aktiver synkronisering

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at synkroniseringen sker gnidningsløst:

• Sørg for, at Premiere Rush fuldfører oprettelsen af optimerede medier til alle filer i dit projekt.
  • Kontroller Creative Cloud-applikationen på din Mac eller Windows værktøjslinje eller proceslinje, og bekræft, at mediet er blevet uploadet på den oprindelige mobile enhed eller desktop.
  • Luk projektet på enhver enhed, du bruger, før du åbner projektet på en anden enhed.
  • På andre computere skal du kontrollere Creative Cloud-programmet på din Mac eller Windows-værktøjslinje/-opgavelinjen og bekræfte, at medierne er blevet downloadet, før du starter Premiere Rush eller åbner dine nyoprettede projekter.

Hvis dit medie allerede er synkroniseret på desktop, men mediet stadig vises som offline i Premiere Rush (eller hvis din liste over projekter ikke indlæses), skal du gøre følgende:

1. Luk Premiere Rush.

2. Log ud af Creative Cloud-programmet.

3. Luk Creative Cloud-programmet.

4. Genstart Creative Cloud-programmet, og log ind på din Creative Cloud-konto.

5. Start Premiere Rush, og åbn dit projekt igen.

Synkroniseringsstatus

Et synkroniseret projekt gemmes i Creative Cloud, hvilket gør det muligt for dig at redigere på alle dine enheder. Et projekt, der ikke er synkroniseret, kan kun åbnes og redigeres på den enhed, hvor det blev oprettet.

På skærmbilledet Dine projekter kan du se ikoner ved siden af projektnavnet, der angiver projektets synkroniseringsstatus.

Hvis du vil forstå dit projekts synkroniseringsstatus, kan du se ikonerne og beskrivelserne i denne tabel.

Synkroniseringsikon på mobil

Synkroniseringsikon på desktop

Status for projektsynkronisering

Hvad sker der, når du trykker eller klikker på projektet?

Kun enhed og ikke i clouden så dette projekt kan ikke tilgås på andre enheder

Projektet forbliver udelukkende på denne enhed, indtil du aktiverer synkronisering. Aktiver synkronisering for dette projekt ved at gå til Dine projekter og trykke på "•••" > "Aktiver synkronisering".

Enhed og cloud så dette projekt kan tilgås på alle enheder

Åbner projektet med de seneste redigeringer, uanset om disse redigeringer blev foretaget på denne enhed eller en anden enhed.

Kun cloud og ikke aktuelt på enheden, men dette projekt kan tilgås på alle enheder

Downloader projektet til enheden og åbner det.

Synkronisering i gang

Åbner projektet, og synkroniseringen til clouden fortsætter, indtil den er færdig.

Synkroniser advarsler om uoverensstemmelse

Hvis projektversionen på din enhed er forskellig fra det projekt, der er tilgængeligt på clouden, sender Premiere Rush dig en advarsel. Du kan enten gemme en kopi af dit projekt i dets nuværende tilstand, eller overskrive det med den version, der er gemt på clouden.

Løsning af projektkonfliktfejl
Løsning af projektkonfliktfejl

• Klik på Gem kopi: For at oprette en kopi af dit projekt i dets nuværende tilstand. Premiere Rush laver en kopi af projektet, så du har to separate projekter i din projektbrowser.
  • Klik på Overskriv: For at overskrive det aktuelt åbnede projekt med den version af projektet, der er i clouden. Det lukker det aktuelt åbnede projekt og tager dig tilbage til dine projekter, så du kan åbne den seneste/cloud-version af projektet.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?