Brugerhåndbog Annuller

Cloud-dokumenter | Almindelige spørgsmål

1. Brugerhåndbog til Creative Cloud
  2. Introduktion til Creative Cloud
    1. Almindelige spørgsmål | Creative Cloud
    2. Systemkrav til Creative Cloud
  3. Download, installer, konfigurer og opdater
    1. Download Creative Cloud-apps
    2. Åbn Creative Cloud-apps
    3. Arbejdsrummet Start
    4. Opdater Creative Cloud-apps
    5. Skift sprog for dine Creative Cloud-apps
    6. Afinstaller Creative Cloud-computerappen
    7. Afinstaller eller fjern Creative Cloud-apps
  4. Administrer din konto
    1. Konverter en Creative Cloud-testversion til et betalt medlemskab
    2. Nulstil din Adobe-adgangskode
    3. Skift din Adobe-plan
    4. Opdater kreditkort og faktureringsadresse
    5. Se, download eller e-mail din Adobe-faktura
    6. Ret en mislykket eller manglende betaling
    7. Annuller Adobe-testversion eller -abonnement
  5. Kreative tjenester
    1. Brug af Adobe Stock i Creative Cloud-apps
    2. Brug af Adobe Fonts i Creative Cloud-apps
    3. Creative Cloud Market er ikke længere tilgængelig
  6. Samarbejds- og lagringstjenester
    1. Hvad er cloud-dokumenter
    2. Cloud-dokumenter | Almindelige spørgsmål
    3. Opret eller konverter filer til cloud-dokumenter
    4. Konfigurer cloud-dokumenter til brug offline
    5. Gå tilbage til en tidligere version af et cloud-dokument
    6. Del dit arbejde til kommentering
    7. Hvorfor kan jeg ikke se mine cloud-dokumenter offline?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samarbejd om Creative Cloud Libraries og mapper
    10. Ofte stillede spørgsmål om samarbejde
    11. Synkroniser filer ved hjælp af cloud-lagring
    12. Find ud af, hvor meget cloud-lagring du har
    13. Angiv indstillinger for synkronisering
  7. Creative Cloud-mobilapps
    1. Almindelige spørgsmål | Mobilapps
    2. Adobe Creative Cloud for mobile
  8. Enterprise og teams
    1. Uddannelse og support til Enterprise
    2. Uddannelse og support til Teams
    3. Håndbog til hurtig start for teammedlemmer

Få svar på almindelige spørgsmål om cloud-dokumenter, Adobes nye dokumentformat.

Cloud-dokumenter og andre cloud-filer

Hvad er cloud-dokumenter?

Cloud-dokumenter er dokumenter, der er oprettet fra visse Creative Cloud-apps såsom Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe XD, Adobe Fresco og Adobe Aero. Disse dokumenter er cloud-baserede og har unikke fordele, som hjælper dig med at få adgang til dem problemfrit fra apps, der understøtter dem. Med cloud-dokumenter opdateres dit arbejde altid på alle enheder, uanset hvor du er.

Få en introduktion til cloud-dokumenter under Hvad er cloud-dokumenter .

Kan jeg bruge cloud-dokumenter offline?

Ja, du kan bruge dine cloud-dokumenter offline. Du skal åbne et cloud-dokument, før du kan bruge det offline. Lær, hvordan du konfigurerer cloud-dokumenter til brug offline.

Alle cloud-dokumenter er tilgængelige fra startskærmen på din Creative Cloud-app, selv når du er offline. Når du er online igen, synkroniseres dine cloud-dokumenter, og den seneste version er tilgængelig på alle dine enheder og Creative Cloud-webstedet .

Kan jeg gemme cloud-dokumenter i Creative Cloud Libraries?

Du kan ikke gemme cloud-dokumenter i Creative Cloud Libraries. Cloud-dokumenter er en integreret filtype, der er tilgængelig online eller offline direkte fra din app eller gennem Creative Cloud-webstedet. Få flere oplysninger under Forskel mellem cloud-dokumenter og andre Creative Cloud-filer .

Kan jeg dele og samarbejde om et cloud-dokument?

Du kan samarbejde med dine kolleger ved at invitere dem til at redigere cloud-dokumenter direkte fra Photoshop, Illustrator, Adobe XD og Adobe Fresco eller Creative Cloud-webstedet

Når det gælder Photoshop-, Illustrator-, Adobe Aero- og Adobe Fresco-dokumenter, kan du også generere et link til cloud-dokumentet og dele det med andre interessenter. Du kan dele filerne fra Creative Cloud-webstedet og Creative Cloud-computerappen. (Vælg filen, og vælg derefter Del eller Hent link).

Hvad er forskellen mellem cloud-dokumenter og andre Creative Cloud-filer?

Hvordan holder jeg mine cloud-filer organiserede?

Du kan organisere alle dine aktiver, der er gemt i skyen, ved hjælp af Creative Cloud-webstedet eller via Creative Cloud-computerappen. Find muligheder for at administrere dine filer på fanen Filer:

Creative Cloud-websted

Creative Cloud-computerapp

Vælg filer

Vælg filer

Lagring af dokumenter og opbevaring

Hvor lagres mine cloud-dokumenter?

Dine cloud-dokumenter gemmes i Creative Cloud. Du kan nemt få adgang til dem fra din app, på internettet eller fra Creative Cloud-computerappen.

• Fra appen: Vælg enten Dine filer eller FilerDine filer på startskærmen.
  • På internettet: Gå til https://assets.adobe.com/cloud-documents.
  • Fra Creative Cloud-computerappen: Gå til fanen Filer, og vælg Dine filer i venstre sidepanel.

Hvordan fungerer automatisk lagring i cloud-dokumenter?

Med cloud-dokumenter behøver du ikke fortsat at gemme dine dokumenter. Dine dokumenter gemmes automatisk, mens du arbejder på dem. En ny version oprettes, hver gang et dokument gemmes automatisk. Du kan nemt finde og gendanne tidligere versioner fra Creative Cloud-webstedet.

Kan jeg konvertere et dokument, der ikke er et cloud-dokument, til et cloud-dokument?

Ja, du kan nemt gemme eller konvertere et dokument, der ikke er et cloud-dokument, som et cloud-dokument. Se Opret eller konverter filer til cloud-dokumenter.

Er der en begrænsning på, hvor cloud-dokumenter jeg kan gemme?

Nej, du er kun begrænset af den mængde Creative Cloud-lagring, du har.

Tæller cloud-dokumenter, der deles med mig, i forhold til min kvote for Creative Cloud-lagring?

Cloud-dokumenter, der deles med dig, tæller ikke i forhold til din lagringskvote. Kun dine gemte cloud-dokumenter indgår i din lagerkvote.

Kendte problemer og begrænsninger

Problem

Løsning

Når du arbejder med cloud-dokumenter i Photoshop på computeren, kan du støde på følgende problemer eller fejl:

• Det er ikke muligt at oprette eller gemme et cloud-dokument.
  • Startskærmen viser en tom liste over nylige dokumenter, eller meddelelsen "Noget gik galt" vises.
  • Der vises en dialogboks, som fortæller, at cloud-dokumentet er ikke tilgængeligt, eller at din version af CoreSync er inkompatibel med denne version af Photoshop.

Creative Cloud-synkronisering kræver en opdatering eller kører ikke korrekt. Se de komplette fejlfindingstrin i Det er ikke muligt at oprette eller gemme et cloud-dokument.

Når du gemmer en Photoshop-fil som et cloud-dokument, vises dialogboksen til maksimering af kompatibilitet ikke.

Denne funktionsmåde er forventet. Dialogboksen til maksimering af kompatibiliteten vises kun, når du gemmer et dokument på computerens lokale drev.

Du kan ikke eksportere et cloud-dokument som PSD, når dokumentstørrelsen overstiger 2 GB.

Gem en kopi som TIFF- eller PSB-fil

Du støder på en fejl, når du arbejder med cloud-dokumenter.

Se Løs fejl med cloud-dokumenter for at finde løsningen på fejlkoden for cloud-dokumenter