Kompatibilitet mellem Acrobat og macOS og Big Sur (version 11)

Forsigtig:

Med Big Sur 11.0.1-opdateringen er driverne til et par printere blevet inkompatible. Som følge deraf kan printere holde op med at fungere, og udskrivning fra ethvert program kan forårsage en uventet fejl.

Vi anbefaler brugere at downloade og installere den nyeste printerdriver fra printerproducentens websteder for at løse dette problem.

Fungerer Acrobat og Acrobat Reader sammen med Big Sur?

Acrobat Reader DC, Acrobat DC, Acrobat 2020 og Acrobat 2017 er kompatible med macOS Big Sur (version 11).

Hvornår regner Adobe med at understøtte Apple Silicon-enheder?

Vi arbejder på at sikre, at vores programmer er kompatible med Apple Silicon-enheder, men vi har i øjeblikket ikke nogen udgivelsesdato. Apple Silicon-enheder leveres med Rosetta 2 – en emulator, der gør det muligt at afvikle Intel-baseret software på Mac-computere med ARM-proccessor. Acrobat og Acrobat Reader fungerer sammen med Rosetta 2, indtil de findes i en direkte kompatibel version.

Hvornår kan jeg opgradere til Big Sur?

Acrobat og Acrobat Reader fungerer i Rosetta 2-emuleringstilstand på Apple-enheder med M1-processor og macOS Big Sur. De anbefales, at du beholder din nuværende version af operativsystemet, eller tester den nye version i et miljø, der ikke bruges i produktionen, for at sikre, at softwaren og hardwaren er kompatible.

Hvad er problemet med printere på Big Sur 11.0.1?

Med Big Sur 11.0.1-opdateringen er driverne til et par printere blevet inkompatible. Som følge deraf kan printere holde op med at fungere, og udskrivning fra ethvert program kan forårsage en uventet fejl.

Vi anbefaler brugere at downloade og installere den nyeste printerdriver fra printerproducentens websteder for at løse dette problem.

Hvad er de kendte problemer eller bugs?

Der findes følgende kendte kompatibilitetsproblemer i macOS Big Sur:

Vigtigt! Indtil disse problemer er blevet løst, er det bedst at beholde din nuværende version af operativsystemet, eller teste den nye version i et miljø, der ikke bruges i produktionen, for at sikre, at softwaren og hardwaren er kompatible.

Produktområde

Problembeskrivelse

Tilgængelighedskontrol

Stemmen i oplæsefunktionen er ikke korrekt, når funktionen bruges, efter den har været deaktiveret. [4313066]

Anmærkninger

Rullelisten Tilføj stempel ser forvrænget ud. [4311185]

Anmærkninger

Der sker intet, når du klikker på indstillingen Anden farve i dialogboksen Farvevælger i Kommentarer. [4313838]

Udfyld og underskriv

Fritsvævende tilstand fungerer omvendt for knappen Underskriv i appen Udfyld og underskriv. [4308655]

Udfyld og underskriv

Signaturen eller initialerne er usynlige eller vises med flimmer, den placeres i en PDF-fil. [4316246]

Fremvisningsgrænseflade

Funktionen til tastaturnavigation i faner i dialogboksen ADM fungerer ikke ved, når der bruges piletasterne. [4308762]

Fremvisningsgrænseflade

Der vises flere linjer i gengivelsesvinduet, når Acrobat maksimeres fra proceslinjen. [4313844]

Fremvisningsgrænseflade

[Classic 2017] Visningen i Acrobat/Acrobat Reader er forkert, når der skiftes til et andet apptema. [4314099]