Følg disse trin for at downloade og installere Adobe Shockwave Player og derefter aktivere Shockwave Player i din browser.

Bemærk:

Fra og med den 9. april 2019 ophører Adobe Shockwave, og Shockwave Player til Windows vil ikke længere kunne downloades. Virksomheder med eksisterende Enterprise-licenser til Adobe Shockwave vil fortsat kunne få support, indtil deres nuværende kontrakter udløber. Adobe tilbyder fortsat en lang række værktøjer til oprettelse af indhold via Creative Cloud, herunder Adobe Animate CC til oprettelse af interaktivt indhold til flere platforme, f.eks. HTML5 Canvas, WebGL, Flash/Adobe AIR og mange flere.

Få flere oplysninger under Ofte stillede spørgsmål.

Installer Shockwave Player i 5 enkle trin

1. Kontrollér, om Shockwave Player er installeret på computeren

2. Hent den nyeste version af Shockwave Player

Hvis du ikke har den seneste version, kan du hente den her: Adobe Shockwave Player download

3. Installer Shockwave Player

Når du har downloadet Shockwave Player, skal du følge installationsvejledningen, der vises på download-siden.

Bemærk:

(kun Windows 8) Sørg for, at browseren er i skrivebordstilstand for at kunne installere og aktivere Shockwave Player.

Yderligere oplysninger om den seneste opdatering af Adobe Shockwave Player finder du i Produktbemærkninger | Shockwave Player 12.

4. Aktivér Shockwave Player i browseren

Hvis du bruger Internet Explorer, læs Aktivering af Shockwave Player | Internet Explorer.

Hvis du bruger Firefox på et hvilket som helst styresystem, læs Aktivering af Shockwave Player | Firefox.

5. Kontrollér, om Shockwave Player er installeret

Hvis du ser skyer, der bevæger sig i animationen nedenfor, har du installeret Shockwave Player!

Hvis du ikke ser animationen, når du har gennemført alle trin, skal du opdatere denne side ved hjælp af ikonet nedenfor. Hvis du har Windows 8, skal du kontrollere, at du ser denne side i skrivebordstilstand for at kunne se animationen.