Du tjener penge, hver gang dit indhold licenseres på Adobe Stock eller Fotolia. På denne side finder du oplysninger om, hvordan du anmoder om betaling.

Oversigt over royalties

Royalties-satsen for fotos, illustrationer og vektorgrafik, der licenseres på Adobe Stock, er 33 % af det beløb, som kunden betaler for indholdet. For video er royalties-satsen 35 % af beløbet. Dette beløb afhænger af kundens abonnementsplan og typen af indhold, der licenseres. For betaling af downloads, der foretages under abonnementsplaner, gælder en minimumsgaranti, der kan erstatte den beregnede royalties-sats. Vi licenserer også indhold gennem brugerdefinerede aftaler, der ikke afspejles i royalties-tabellen. Betaling i henhold til brugerdefinerede aftaler er altid baseret på royalties-satser på 33 % for fotos, illustrationer og vektorgrafik og 35 % for videoer. Der gælder forskellige vilkår for Adobe Stock og Fotolia. Se flere oplysninger i vores Royalties-tabel.

Anmod om betaling

Du kan anmode om en udbetaling via PayPal, Payoneer eller Skrill, når du har opnået $25 eller mere i royalties. Før du kan indsende din første anmodning om betaling, skal følgende kriterier være opfyldt:

• En godkendt skatteformular skal være registreret på din konto
  • Der skal gå mindst 45 dage fra datoen for det første salg af dit indhold. Efterfølgende betalingsanmodninger kan foretages, når de $25 er nået igen.
  • Du skal have en gyldig PayPal-, Payoneer- eller Skrill-konto for at kunne modtage midler. Du kan oprette den ønskede konto som en del af betalingsanmodningen. Payoneer er til at starte med kun tilgængelig for bidragydere uden for USA, der modtager betalinger i USD, hvilket omfatter bidragydere fra Sydamerika, Australien, Rusland og Ukraine. Se Ofte stillede spørgsmål om Payoneer for at få oplysninger om, hvordan du konfigurerer din konto. Vi ser frem til at kunne udvide tilgængeligheden af Payoneer til resten af verden i den nærmeste fremtid.

Den valuta, du betales i, afhænger af det land, du har oprettet din konto i. Valutaen bestemmes automatisk og kan ikke ændres. Udbetaling sker i en af disse valutaer: €/$/£/PLN/円/₩/SEK/R. Uanset dit bopælsland beregnes royalties baseret på den amerikanske købspris på filen.

Bemærk:

I Japan skal du bruge en Premium PayPal-konto for at kunne modtage midler.

Sådan anmoder du om betaling:

1. I øverste højre hjørne af bidragyderportalen kan du se din samlede tilgængelige saldo. Klik på totalen, og du føres til salgssiden.

2. Hvis du har tjent minimum $25, aktiveres knappen Udbetaling.

Knappen Udbetaling
    Knappen Udbetaling er blå, fordi saldoen er over $25
  3. Klik på Udbetaling, og vælg PayPal, Payoneer eller Skrill.

Getting-paid-2
  4. Angiv en gyldig e-mailadresse, der er knyttet til din konto hos betalingsudbyderen – ellers afvises konverteringen.

Betalinger behandles i den rækkefølge, de modtages, og er som regel fuldført inden for syv arbejdsdage.

Bemærk:

Hvis du ikke har uploadet en skatteformular i sektionen Bidragyderkonto på bidragyderportalen, beskattet alt indhold, som du sælger, med den maksimale sats på 30 %, afhængigt af hvilket land du har bopæl i. Derudover kan du ikke indsende en betalingsanmodning uden en godkendt skatteformular på din konto.