Sådan får du betaling

Find ud af, hvordan du anmoder om betaling på Adobe Stock.

Når du har optjent mere end 25 USD i royalties på Adobe Stock, kan du anmode om en udbetaling, så længe du har opfyldt følgende kriterier:

• Du har en valideret skatteformular, der er registreret på din konto.

• Der er gået mindst 45 dage siden dit første Adobe Stock-salg. (Du kan foretage efterfølgende betalingsanmodninger, når du når tærsklen på $ 25 igen.)

• Du har en gyldig PayPal-, Payoneer- eller Skrill-konto, der kan modtage midler.

Betalingskonti og valutaoplysninger.

Du kan oprette en konto som en del af betalingsanmodningen. Payoneer er kun tilgængelig for Bidragydere uden for USA, der modtager betalinger i USD, hvilket omfatter personer fra Sydamerika, Sydkorea, Sydafrika, Australien, Rusland, Tyrkiet og Ukraine og samt alle med konti, der er oprettet efter 18. februar 2020. Se Ofte stillede spørgsmål om Payoneer for at få oplysninger om, hvordan du opretter din konto.

Konti, der er oprettet efter 18. februar 2020, og tyrkiske, sydafrikanske og sydkoreanske konti betales i USD. Konti, der er oprettet før 18. februar 2020, betales i valutaen for det land, som kontoen blev oprettet i. Den valuta, en konto betales i, kan ikke ændres.

Udbetaling sker i en af følgende valutaer – € / $ / £ / PLN / 円 / SEK – for konti, der er oprettet før den 18. februar 2020. Uanset dit bopælsland beregnes royalties baseret på den amerikanske købspris på filen. Adobe bruger kreditter til at beregne royalties med 1 kredit = 1 USD = 1 Euro = 0,75 GPB = 7,10 SEK = 4 PLN = 150 Yen.

I Japan skal du bruge en Premium PayPal-konto for at kunne modtage midler.

I Indonesien, Sydafrika, Sydkorea og Tyrkiet skal du bruge en Payoneer-konto for at kunne modtage midler.

Følg disse trin for at anmode om betaling.

1. I øverste højre hjørne af bidragyderportalen kan du se din samlede tilgængelige saldo. Klik på totalen, og du føres til Insights-siden.

2. Hvis du har tjent minimum $25, aktiveres knappen Udbetaling.

3. Klik på Udbetaling, og vælg PayPal, Payoneer eller Skrill.

4. Indtast den e-mailadresse, der er knyttet til din betalingsudbyderkonto. (Din e-mail skal være gyldig, ellers vil din betalingsanmodning blive afvist.)

Betalinger behandles i den rækkefølge, de modtages, og de er som regel fuldført inden for syv arbejdsdage.

Bemærkning om skat: Hvis du ikke har uploadet en skatteformular i sektionen Bidragyderkonto på bidragyderportalen, beskattes alt, hvad du sælger, med den maksimale sats på 30 %, afhængigt af hvilket land du har bopæl i. Derudover kan du ikke indsende en betalingsanmodning uden en godkendt skatteformular på din konto.

Bidragydere i Rusland, Hviderusland

Virkningen af nye sanktioner, eksportkontrol og embargoer

Hvis du er en bidragyder i Rusland eller Hviderusland, er det muligt, at du vil opleve problemer, når du forsøger at flytte penge fra din tilsluttede PayPal-, Payoneer- eller Skrill-konto ("tredjepartsbetalingsudbydere") til din bankkonto pga. nye myndighedspålagte sanktioner, eksportkontrol og embargoer, der er blevet eller kan blive pålagt over for institutioner og enkeltpersoner placeret i disse lande.

Som beskrevet her understøtter Adobe bidragydere, der anmoder om betaling gennem flere tredjepartsbetalingsudbydere. Adobe kontrollerer dog ikke betalingspolitikkerne for disse tredjepartsbetalingsudbydere.

Det er muligt, at disse tredjepartsbetalingsudbydere i forbindelse med myndighedspålagte sanktioner, eksportkontrol eller embargoer er blevet eller vil blive pålagt at forhindre overførsel af dine penge til din lokale bank (f.eks. hvis din bank bliver en sanktioneret enhed, eller du bor i et område, der er omfattet af embargo).

Hvis du oplever problemer med at flytte penge til din tredjepartsbetalingsudbyder (hvis f.eks. pengene ikke er dukket op på din tredjepartsbetalingsudbyderkonto inden for 2 uger efter, at du har anmodet om din udbetaling) eller med at flytte penge fra din tredjepartsudbyder til din bankkonto, skal du kontakte din tredjepartsbetalingsudbyders kundesupportteam for at tale om dette. Som reference er her supportsiderne for tredjepartsbetalingsudbydere: PayPal, Payoneer og Skrill.

Adobe Stock overvåger alle udbetalinger for at bekræfte, at pengene er blevet flyttet til din tredjepartsbetalingskonto. I tilfælde af at udbetalingen afvises af tredjepartsbetalingsudbyderen, flytter Adobe pengene tilbage til din Adobe Stock Contributor-konto. På grund af aktuelle begivenheder kan det tage længere end normalt, før midlerne er tilbage på din Adobe Stock Contributor-konto.

Du kan kontaktesupporten for bidragydere for at anmode om en annullering af udbetalingsanmodningen. Bemærk, at hvis en udbetaling allerede er modtaget og accepteret af tredjebetalingsudbyder, kan den ikke annulleres.

Du kan muligvis vælge en anden tredjepartsbetalingsudbyder, når du anmoder om en udbetaling. Få mere at vide