Upload dit indhold

Med Adobe Stock får du flere måder at uploade dit indhold på. På denne side finder du en beskrivelse af metoderne efter indholdstype.

Oversigt over upload af indhold

Det er nemt at uploade fotos, illustrationer og vektorbilleder på Adobe Stock-bidragyderportalen. På portalen kan du trække og slippe filer på op til 45 MB. Videoer skal uploades via SFTP. Du kan også bruge upload via SFTP til andre filtyper. Se nedenfor for detaljerede instruktioner til upload via SFTP. For at gøre det endnu nemmere kan du også vælge at uploade filer via en voksende liste med Adobe Creative Cloud- og mobilapps. Uanset hvilken metode du foretrækker, kan du uploade så mange filer, du ønsker, og der er ingen databegrænsning.

Bemærk:

Hvis din netværksforbindelse afbrydes, er filer, der er blevet uploadet, tilgængelige på bidragyderportalen. Når forbindelsen genoprettes, kan du fortsætte med at uploade de resterende filer.

Upload af fotos og illustrationer (JPEG-filer)

Før du uploader, skal du sørge for, at billedet er på mindst 1600 x 2400 pixel (4 MP) og er gemt som en JPEG-fil.

• Adobe Stock-bidragyderportal: Vælg Upload, og træk og slip eller gennemse for at uploade JPEG-filer.
  • Lightroom Classic: Træk dine fotos til panelet Udgiv. Du kan få instruktioner i Lightroom Classic Lær og support-dokumentet Udgiv fotos online.
  • Bridge: Upload dine fotos via panelet Udgiv. Du kan finde instruktioner i Bridge Lær og support-dokumentet Udgiv billeder til Adobe Stock.
  • Photoshop Mix: Vælg Adobe Stock fra indstillingerne Send til
Bemærk:

RAW-billeder kan uploades via Lightroom Classic eller Bridge. Billederne konverteres automatisk til JPEG-format på 300 ppi og tildeles sRGB-farveprofilen. Hvis du tidligere har tildelt en anden profil, skal du tjekke, at farverne stadig ser ud som forventet.

Upload af vektorbilleder (AI eller EPS)

Hvis du uploader en enkeltstående vektorfil, skal du sørge for, at tegnebrættet er på mindst 3.000 x 5.000 pixel (15 MP).

• Adobe Stock-bidragyderportal: Vælg Upload, og træk og slip eller gennemse for at uploade AI-, EPS- eller ZIP-dokumenter.
  • FTP: Brug din egen FTP-klient, f.eks. Filezilla, og følg instruktionerne på vores bidragyderportal. På Adobe Stock-bidragyderportalen skal du vælge Upload og derefter Få mere at vide for at få FTP-serveroplysningerne og dine personlige logon-oplysninger.

Upload af videoer

• Premiere Pro: Gå til Fil > Eksportér. Et vindue til eksport åbnes, hvor du kan vælge fanen Udgiv og markere afkrydsningsfeltet for Adobe Stock. Med dette forløb tilsidesættes kravet om at bruge en FTP-klient.
  • SFTP: Brug din egen SFTP-klient, f.eks. Filezilla, og følg instruktionerne nedenfor.

Upload via SFTP

1. Log ind på din Adobe Stock-bidragyderkonto.

2. Klik på knappen "Upload" i navigationspanelet øverst til højre.

3. Klik på linket "Få mere at vide", der findes under den blå uploadcirkel.

4. Klik på knappen "Generer adgangskode" for at få din adgangskode.

Du SKAL klikke på knappen Generer adgangskode, da din adgangskode er blevet ændret.

5. Log ind på SFTP-klienten ved hjælp af din nye adgangskode. (Alle dine andre legitimationsoplysninger forbliver de samme).

Bemærk:

Din eksisterende FTP-klient burde kunne bruges – du skal blot skifte fra FTP til SFTP i indstillingerne. Lad portnummeret være tomt. Hvis du angiver portnummeret, skal det være "22". Hvis du bruger et tredjepartsværktøj til at indsende til Adobe Stock, f.eks. Stocksubmitter, skal du huske også at opdatere dine legitimationsoplysninger i dette værktøj. Hvis det ikke fungerer at skifte fra FTP til SFTP i indstillingerne, skal du downloade en SFTP-klient.